januar 18, 2016

Tryk på Peberspray`en
Da der sært nok stadig er kvinder, der ikke har fattet alvoren bag indvandringen, og der endog findes begavede kvinder, som tror, at de kan påvirke koran-troende, skønt islam under strengt regimente i 1400 år har vist, at ingen har kunnet eller turdet tænke selv, da det let kunde medføre de rædsommeste pinsler og død, dikteret af andre fra samme religion. Vi ser det tydeligt i funktion i dag.

På baggrund af de mange sexuelle overfald på europeiske kvinder omkring nytår indser man nu, at disse kvinder ikke har den mindste chance hvis det er dem forbudt at gøre modstand. Sådant forbud må omgående fjernes.
En peberspray er ikke ueffen, og givetvis vil en del kvinder kunde redde sig med en sådan tingest - men tro ikke, at man dermed har løst et uhyggeligt problem. En muslimsk mand vil føle det dybt krænkende at blive besejret af en kvinde. Det kan få hans had til at stige adskillige grader og give extra vild energi. Og hvad gør hans kammerater i kredsen....


Giv kvinder ret til at forsvare sig
af Geert Wilders og Machiel de Graaf  •  18. Januar 2016

Geert Wilders: "Taharrush er det arabiske ord for det fænomen, hvor kvinder omringes af grupper af mænd og bliver seksuelt chikaneret, forulempet, befamlet, voldtaget. En kultur, som har et særligt ord for seksuelle overgreb på kvinder ved grupper af mænd, er til fare for alle kvinder." Billedet til højre: Denne måned har oplevet folkelige protester i Tyskland som en reaktion på de seksuelle masseovergreb nytårsaften i Köln og andre byer.
"Kulturberigelsen" har givet os et nyt ord: Taharrush. Husk det, vi kommer til at beskæftige os meget med det. Taharrush er det arabiske ord for det fænomen, hvor kvinder omringes af grupper af mænd og bliver seksuelt chikaneret, forulempet, befamlet, voldtaget. Efter taharrush nytårsaften i Köln har mange kvinder købt peberspray. Hvem kan klandre dem for det?
En kultur, som har et særligt ord for seksuelle overgreb mod kvinder ved grupper af mænd, er til fare for alle kvinder. Selve eksistensen af ordet indikerer, at fænomenet er vidt udbredt. Fru Merkel, premierminister Rutte og alle de andre åben-dør-politikere kunne og burde have vidst dette.


Læs videre på:  https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15253dc130da7dae

For at abonnere på Gatestone, gå til http://da.gatestoneinstitute.org/list_subscribe.php