januar 19, 2016

Troen flytter bjerge

Derfor bruger Islam sexkortet
HVORDAN, OG HVORFOR 

Fra SYNOPSISBLOGGEN 18.1.2016
ved  LT. COLONEL JAMES G. ZUMWALT, USMC (RET)
Trods de store forskelle mellem Vestens kultur og Islams kultur, så har de noget tilfælles. I begge kulturer sælges sex. Men det er ved måden sex benyttes på, at ligheden holder op. I Vesten bruges sex til at sælge produkter, i Islam bruges sex til at sælge død.

Nu hvor islamismen fortsætter med at afsætte blodige fodaftryk på Planeten er det blevet stadig mere vigtigt for ikke-muslimer af forstå helt præcist, hvordan denne religion benytter ‘sexkortet’ og dermed lader legioner af mandlige tilhængere blive villige til at dø for sex.
Blandt de mange islamiske lærde og gejstlige der anbefaler de sex-belønninger der venter de troende i det næste liv er den saudiske Sheik Yahya Al-Jana’. I en forelæsning sidste måned beskrev han jomfruerne i Paradiset der venter på de rettroende, som det for århundreder siden blev lovet af Allah. Mændene har rigtig meget at glæde sig til, i modsætning til de muslimske kvinder.

 (Advarsel: Nogle læsere vil finde følgende uddrag i oversættelse af Sheikens forelæsning, ved ikke-profit-organisationen MEMRI, noget foruroligende, men ikke desto mindre er det meget betegnende for profeten Muhammads behov for at appellere til de liderlige begær hos hans publikum på den tid - de uuddannede beduiner. Uheldigvis fortsætter denne appel nu her 1400 år senere.) .
 “Der er ikke mange kvinder i Paradis. Det er for det meste mænd der kommer der. (Profeten Muhammad) sagde at nogle kvinder slet ikke vilde kunne mærke duften af Paradiset, selvom den ellers kunde mærkes i en afstand af 500 år.`
 “Hvorfor? Fordi de ikke bærer slør, de spiller på deres charme, er iført tætsiddende tøj i indkøbscentre, og er iført parfume og smykker, taler med unge mænd og sender deres billeder ud på de beskidte sociale medieplatforme.” .
 “Allah beskrev (Paradisets jomfruer) meget udførligt. Han beskrev endog deres bryster: ‘Ja, i sandhed er det for den fromme et triumfens sted, haver og frugthaver, og kvinder med fyldige bryster i rette alder.’ Kvinder med fyldige bryster i rette alder henviser til Paradisets jomfruer. Allah beskrev deres bryster for at lade dig vide, hvad du kan forvente i Paradiset.”

 “Der er intet skammeligt ved at tale om disse ting. (Allah) ønsker du skal stræbe efter Paradiset. Dette budskab er rettet mod mennesker der vil går glip af Paradiset, fordi de lader deres midlertidige begær tage over. Jomfruernes bryster i Paradiset er som granatæbler. De hænger ikke. De er smukke.”
 “Hvor er I der elsker kvinder? Hvor er I der begærer disse jomfruer? Hvor mange menneske er gët glip af de lovede jomfruer på grund af en utilsløret skøge? Allah omtalte sex, for at du skal have lyst til at komme i Paradiset. Der er ikke blot mad, drikke og lykke. Der er også sex, kvinder som ikke er som dem, du møder i denne verden.”
 Allah sagde, ‘I sandhed vil beboerne i Paradiset være travlt optaget af dejlige ting den dag. De og deres hustruer vil ligge på udsmykkede lejer’...Ibn ‘Abbas (Muhammads fætter og respekteret lærd i Islam blev udspurgt): ‘Allah sagde beboerne i Paradiset ville være travlt beskæftiget. Hvad er det så der holder dem travlt beskæftiget? Hvad er det, ohh Ibn ‘Abbas?'
 Ibn Abbas sagde: ‘De vil have travlt med at bryde deres jomfruhinder’ ...Er der sex i Paradiset? Jovist, Ibn ‘Abbas fortalte at profeten Muhammad blev spurgt: ‘Oh Allahs budbringer, vil vi få sex i Paradiset med vore hustruer ligesom på Jorden?’
 Muhammad sagde: ‘Ved Allah, en mand vil få hundred jomfruer på en enkelt morgen.’ Og det som er endnu mere forbløffende er, at hver gang han vender tilbage til dem vil han finde at hun er jomfru igen, og at hun er endnu mere feminin og fuld af begær. Han vil finde hende som jomfru igen, ikke som kvinder i denne verden, hvis jomfruhinde en gang brydes, og så er det det. Hver gang han vender tilbage fra at møde Allah, vil han finde hende som jomfru igen.”

 “Beboerne i Paradiset vil få styrke som hundrede mænd når det drejer sig om at spise, drikke og dyrke sex, fordi nogle af beboerne i Paradiset kan være gift med et hundrede jomfruer eller endog flere. Han vil få hundred mænds kraft, således at om morgenen vil han være i stand til at have sex med hundrede af Paradisets jomfruer.”
Ja, profeten Muhammad forstod alt for godt den mandlige psyke.
 For at fremme islams succes som en ny religion der skulle være i stand til at stille med en hær af krigere, der var forpligtet til at dø for Allah, ja så forstod Muhammad den tiltrækning det andet køn har på mænd, og hvordan begær kunne benyttes til at skabe en uovervindelig hær.
 Muhammad betragtede en kvindes tiltrækning i dette liv som en distraktion for hans krigere, hvor deres opmærksomhed om opgaven ved islamisk erobring blev afledt. Han havde brug for at få løsnet det stærke bånd der skabes ved et ægteskab, og vende krigerens energi mod ikke at være bange for at dø på slagmarken.

 Han besluttede at den bedste metode til at maksimere en krigers fokus på kamp, og ikke familien, var at nedtone vigtigheden af kvinder i dette liv. Dette betød at man ihærdigt måtte prædike, at kvinder var underordnede tjenere og anden klasses borgere der skulle betjene mændene i dette liv. For yderligere at reducere hengivenheden hos en given kærlig hustru gik Muhammad ind for at man måtte have flere hustruer.
 For at fjerne frygten for døden i en krigers indsats besluttede Muhammad at det bedst kunne gøres ved “genbrugs” jomfruerne som mændene ville finde i livet efter dette. Et sådant løfte om et seksuelt paradis ville lade krigeren dø med et smil om munden - i ren forventning om indfrielsen af Allahs forjættede løfte.
 For den kriger, der med succes overlevede og vandt på slagmarken og gjorde sig fortjent til på et senere tidspunkt at komme i det seksuelle paradis, var der endnu en appellerende forordning fra Allah. Krigerens seksuelle begær kunne tilfredsstilles ved hans ret til at tage fangne kvinder som egne sexslaver.
 Det er meget betegnende når en religion lægger så stor vægt på at tilfredsstille mandens seksuelle ønsker. At det skulle ske i den udstrækning som Sheik Yahya Al-Jana fremlægger i sin forelæsning i beskrivelsen af en jomfrus kropsdele i Paradiset burde give anledning til bekymring blandt uddannede troende såvel som ikke-troende.
 En sådan kvindelig seksuel udnyttelse bringer minder om “fup” religionerne i det 20. århundrede ved “selvbestaltede profeter” som Jim Jones og David Koresh.
 Da Jones og Koresh markedsførte henholdsvis the People's Temple og the Branch Davidians, kunne uddannede observatører med lethed se hvad disse religioner virkelig var - nemlig kults.
 Den kendsgerning at profeten Muhammad har haft en begyndelse for 1400 år siden - og frem til Jones og Koresh - burde ikke afholde os fra at se Islam med de samme øjne.


 Lt. Colonel James G. Zumwalt, USMC (Ret.), is a retired Marine infantry officer who served in the Vietnam war, the U.S. invasion of Panama and the first Gulf war. He is the author of "Bare Feet, Iron Will--Stories from the Other Side of Vietnam's Battlefields," "Living the Juche Lie: North Korea's Kim Dynasty" and "Doomsday: Iran--The Clock is Ticking." He frequently writes on foreign policy and defense issues.

 http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/how-and-why-islam-plays-the-sex-card?f=must_reads#ixzz3psa615TO