januar 19, 2016

KlimakludderDet sydligste Syditalien har haft snevejr, og nogle har moret sig med at lave en snemand, - eller snekone skulde jeg måske sige.

I januar for et år siden kunde jeg fortælle om snevejr i Saudiarabien, ca. 1500 km nord for Riad, - en meget sjælden begivenhed.
Og måske netop derfor omgivet af mystiske forestillinger. Nyhedsmediet "Golfnyhederne" fortalte, hvordan en kendt theolog strax tog til orde imod sådan noget: `at lave en snemand som et menneske eller et dyr for sjov eller som leg, var ikke acceptabelt i islam`.
I følge de islamiske regler må man kun afbilde genstande som både, frugt, huse og lignende uden at løbe ind i religiøse anstødsstene.

Ifølge teologen er det absolut forbudt at lave dukker i form af mennesker eller dyr. Det gælder både for malerier og skulpturer. Snemænd er ingen undtagelse. I henhold til saudisk lov kan enhver teolog udstede en fatwa. Fra regeringens side var der ingen kommentar til denne snemands-fatwa.

Endnu har den muslimske invasion i Europa ikke fået gennemtrumfet noget "moralpoliti", som kan forhindre vore børn i at bygge snemænd med kuløjne og en gulerodnæse!
Nyd det inden den forrykte fremmede fanatisme får magten.

Kilde: "LiberoQuotidiano.it!