januar 15, 2016

Naivitet ud over alle grænser


Efter de mange arrangerede sex-overgreb på europeiske kvinder har et flertal uden om regeringen  rejst krav om, at mandlige asylansøgere skal på kursus i seksualmoral.

HENRIK DAY POULSEN skriver 14. JANUAR 2016 b.dk om dette tåbelige forslag:

"At tro, at et kursus i seksualmoral kan ændre en fasttømret opfattelse af kvinders og mænds rolle i samfundet er hamrende naivt, grænsende til det stupide. Når vi er voksne, kan vi slibe kanter af vores opfattelse af, hvad der er rigtigt og forkert. Vi kan ikke ændre den totalt.

Derfor skal vi i Skandinavien erkende, at fortsat import af unge, muslimske mænd fra samfund med en hel anden opfattelse af sex og kønsroller på sigt vil medføre, at kvinder og homoseksuelle må redefinere deres rolle i samfundet. Når unge muslimske mænd i Köln bevidst spekulerer i at danne store grupper, som forulemper kvinder og som politiet er bange for at intervenere overfor, vil kvinder og homoseksuelle skulle forholde sig til, om det er sikkert at gå ude om aftenen til festivaler og andre begivenheder, hvor der kommer mange mennesker.

Illusionen om, at et aftenskolekursus kan ændre på en opfattelse af kønsrollemønsteret hos nordafrikanske mænd, der er opvokset i en macho kultur, hvor kvinder skal underlægge sig manden, bøsser er afskum og jøder legitime byttedyr, er hamrende naiv og et udtryk for den frustration hos skandinaviske politikere, der er et resultat af Angela Merkels og Sveriges udlændingepolitik. 
Der er intet quick fix i denne sag. Hvis vi ikke omgående returnerer de nordafrikanske mænd, der ikke er villige til at integrere sig og respektere kvinder, bøsser og jøder, vil vi på sigt få et samfund, hvor de nævnte gruppe ikke kan færdes frit i det offentlige rum. For kvinders vedkommende kan de dog, såfremt de er tildækkede og ifølge med et mandligt familiemedlem, vise sig offentligt. Bøsser og jøder: vi må acceptere at brænde i helvede."


Dette her synes at være et kursus i Nordafrika:
 https://www.facebook.com/okotete.onome/videos/10206511728284583/