februar 13, 2007

Uden ytringsfrihed ingen demokrati

Vor tids jagt på ytringsfrihed startede ikke med Muhammedkrisen, sådan som nogen synes at tro, men kan spores længere tilbage. Jagten drives stadig mere intensivt og er derved blevet mere tydlig.

Forhold, som i begyndelsen syntes uvirkelige og utroværdige, og som vi gerne afviste som falske rygter eller lignende, blev efterhånden klarere i konturerne. Jeg tænker på idéen om én verdensstat, globaliseringen og multikulturen. Bilderbergorganisationen, som man først ikke tog alvorligt, viste sig at være rigtig nok. Samlingspunkt for alle, der var højt på strå i verden, politisk og økonomisk. Her udvikledes ideer og strategier i storkapitalens interesse på verdensplan. EU indgår som en del af projektet. Bilderbergmøderne foregår altid i hemmelighed.
David Rockefeller udtalte i 1991: ”Vi er taknemmelige mod medierne, hvis direktører har overværet vore møder og i 40 år overholdt deres løfte om diskretion. Ellers ville det have været umuligt for os at udvikle vor plan for Verden”.
http://www.mega.nu:8080/ampp/bilderberg.html

Vi er langt inde i big brother-overvågningen. EU udformede retningslinjerne for kontrollen med befolkningerne i Europa i 1995, og konkretiserede det i 2000 med oprettelse af EUMC-kontoret i Wien. Med et netværk i alle EU-vasalstaterne skulle man holde øje med, at EU`s planer og traktater med de arabiske lande blev overholdt, og at der ikke opstod nogen opposition.

Sveriges tidligere socialdemokratiske regering har fra første færd vist sig meget positive til EU´s projekter. I år 2000 indbød staten ved den svenske Rigsadvokat dommere, anklagere og politi fra hele EU til et tættere samarbejde mod nazistisk og racistisk kriminalitet. Også EU-kandidaterne, Tjekkoslovakiet og Polen samt Norge deltog. Mødet (februar 2001) indledtes med en film om holocausten, så stemningen kom på plads: dér kunne man se, hvad nazisterne havde gjort. Og man kunde på baggrund af nynazisternes hjemmesider forstå, hvor farligt det var med e-mails og hjemmesider. Efter fire dages diskussioner enedes man om at oprette et internt informationsnet og gå videre med sagen.

Den nu afgåede regering i Sverige foreslog en lov, at man skulle aflytte og oplagre al datatrafik i 5 år, så man kunde spore al forbryderisk virksomhed på internettet, og nu er der kommet et nyt og langt mere vidtgående forslag om digital overvågning. Overvågningen skal Forsvarets Radioanstalt (FRA) stå for.

Nu synes man at være nået smertegrænsen hos de undertrykte svenskere. En opinionsundersøgelse, foretaget af opinionsmålingsinstituttet SKOP på basis af 1000 personer viser, at 67 % er imod trafikdatalagring og 60 % imod FRA-aflytning.

Samtidigt forklarer Sveriges post- og telestyrelse, at regeringens bedømmelse af udgifterne ved sådan kontrol ikke er realistisk: der kræves investeringer på mellem 500 millioner og en millliard og derefter en årlig udgift til driften på mllem 150 og 200 millioner kr.

Netværksfremstilleren Cisco gør opmærksom på, at det er umuligt for en teleoperatør at have 100 % kontrol med telenettet. En ting er at følge telefonsamtaler, men noget helt andet at overvåge internet, hvor der er krypteret trafik, trafik fra andre lande og fra masser af aktører, som man ikke har chance for at kontrollere.

(Kilde: Världen idag 9.2.07)