februar 03, 2007

FRI debat . Ingen skal knebles!

Tyskere og Østrigere har allerede i lange tider haft forbud mod offentligt at benægte, at jødeudryddelsen fandt sted.

For to år siden forsøgte Luxenburg under sit EU-formandskab at få en fælles lovgivning på dette område for hele EU. Det lykkedes ikke. Nu vil Angela Merkel prøve. Hendes justitsminister, Brigitte Cypries siger: ”Vi har altid sagt, at det ikke burde være acceptabelt i Europa at sige, at holocausten aldrig har existeret”.

Jamen, man skal ikke - under trusel om bøder og fængselsstraf - TVINGE folk til at lade sig kneble. Ytringsfriheden er grundlaget for ethvert demokrati. Uden ytringsfrihed med fri debat er der simpelthen ingen demokrati.

Kernen i EU´s håndteringen af Europas historiske begivenheder er ikke Hitler eller ikke Hitler, holocaust eller ikke holocaust. Det drejer sig derimod om EU selv. EU-politikernes desperation over ikke hurtigt nok at kunne få vedtaget den ønskede begrænsning af ytringsfriheden bunder i, at denne skulle være det indledende skridt til yderligere begrænsninger til EU´s fordel.

Uden mundkurve på befolkninger, risikerer EU-politikerne, at de ikke kan nå frem til målet, den diktatoriske EU-storstat.

Der er lige nu kommet en lille borgerlig gruppe i EU-parlamantet, som kalder sig ”Identitet, Tradition og Selvstændighed.”. Den ledes af franskmanden Bruno Gollnisch. Han sidder også i ledelsen for Den Nationale Front i Frankrig.

Han blev midt i januar dømt af en domstol i Lyon for ”at have sat spørgsmålstegn ved forbrydelse mod menneskeheden”. Dommen blev tre måneders betinget fængsel samt 5000 Euro i bøder. Desuden skal han betale 55.000 Euro i skadeserstatning til de 9 anmeldere, samt betale aviserne for meddelelse af dommens ordlyd.

Det var ved en pressekonference i 2004, at Gollnisch blandt andet skal have sagt, at det er op til historikerne at diskutere om gaskamrene existerede.

Han er oprørt over dommen, rapporterer EU-Observer. Og finder at denne knægtelse af ytringsfriheden er en skandale.