februar 09, 2007

- asylfiduser

Danmark kan vel ikke forsörge alle de mennesker, der har det skidt, fordi der er krig eller krise eller fordi de har avlet for mange börn…
Alle de, der råber op om, at skatteborgerne skal betale, bör sätte sig ind i alle de fiduser og narrestreger der bruges og alle de penge det koster, ikke bare til madpakker, men til påfölgende familiesammenföringer, hospitalsophold, fängselsophold, etc. etc. etc. etc. etc……..

De fremmede bör bygge deres egne lande op igen

Asylfiduser
En jugoslavisk familie, der kom til Malmø for ti år siden og fik permanent opholdstilladelse, ville flytte til Gävle, hvor de havde slægtninge. Da de ikke kunne finde bolig, flyttede de ind hos sine slægtninge, men lejlighed var for lille til de mange børn. De forlangte så, at kommunen skulle skaffe dem en lejlighed, men blev afvist. De løste problemet ved at slå sig ned i en jordkælder og tænde ild. Så blev de åh, så ”tilfældigt fundet” af en mand, der havde set røgen. Efter sigende lå de som bevidstløse på gulvet, så han tilkaldte redningstjenesten.
På den måde lykkedes det dem at få en lejlighed af socialtjenesten. Journalisten spurgte socialtjenesten om ikke de var bange for, at det ville inspirere andre til samme teaterforestilling.

Kilde: TT og Helsingborg Dagblad 20.1.07.

Studiebesøg
Svenske foretagender får forespørgsler fra udlandet angående studiebesøg på virksomheden. Da det drejer sig om en delegation, beder man det svenske firma ordne visum for deltagerne.
På dagen for studiebesøget kommer der ikke et øje, og hele programmet må aflyses. Men de udstedte viseringer beholder ”delegationens” medlemmer.
De er nyttige, når man søger asyl!
I forhold til den svenske befolkning tager Sverige imod 5 gange flere indvandrere end andre lande i Europa.

Apatiske börn, som slet ikke er apatiske, men som spiller teater

Som en tyrkisk butisindehaver i Rosengård i Malmö sagde: nu må det väre stop. Det er ikke muligt at tage imod flere. Hvis det havde väret en forretning, var den gået fallit… Man kan ikke blive ved på den måde…