august 31, 2016

Skriv under

Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark

Til samtlige politikere på Christiansborg
HVER ENESTE DAG udsættes danskere for grove overfald, røverier, tyverier, voldtægter, befamlinger, chikane og horribel opførsel af de migranter, I POLITIKERE vil have her i vores engang så dejlige land.
Vi kan ikke længere færdes i tryghed og sikkerhed på gaden, i busser og tog, på festivaller, i nattelivet, i butikker, i svømmehaller, biografer eller sågar i eget hjem. Senest har vi set, at bilister også standses og overfaldes groft. Deres rockerlignende grupperinger har huseret i årevis, uden at der er grebet ind. Allerede udviste asylansøgere er stadig på fri fod i Danmark. Vores fængsler er proppede med migranter, der sidder og feder den på danskernes regning.
Politi, brandvæsen og hjemmehjælpere forhindres i at passe deres arbejde. Disse udsættes for stenkast og en horribel opførsel. Der kastes sten mod busser og privatbilister. Boligejere må flytte fra deres hjem fordi migranterne huserer i private haver. Selv ældre mennesker og teenagere slåes ned på groveste vis og berøves.
Vores butikker må lukke pga. raids (plyndringer) og horribel opførsel fra migranternes side. Butiksejere udsættes for krav om "beskyttelsespenge" og det samme gør danske og grønlandske hjemløse.
Hundeluftere slåes ned og vores dyr på marker, byggelegepladser, i naturen og udenfor butikker mishandles - nogle gange med frygtelig dødelig udgang.  
Vi skatteydere tvinges til at betale for migranternes liv her ifa. nedskæringer på vores velfærd og konstante nedskæringer på alt dansk, og vi vil ikke finde os i, at der fra politisk side INTET gøres for danskernes sikkerhed. Det er I POLITIKERE, der har åbnet grænserne for alle de voldelige migranter, hvis levevis og mentalitet slet ikke matcher danskernes.
Vi KRÆVER, at I tager affære pr. omgående og får fjernet samtlige kriminelle udlændinge fra dansk jord. Og nej - det er ikke godt nok, at I vil bruge danske skattekroner til at beskytte danskerne. Vi vil ikke både betale for deres liv her OG for at vi kan leve i fred for dem
VI VIL KUNNE FÆRDES FRIT OG MED GLÆDE I VORES EGET LAND
 Alle er velkomne til at dele linket til underskriftindsamlingen 

http://www.skrivunder.net/vi_vil_kunne_leve_i_fred_for_politikernes_gaster_i_dk