august 29, 2016

Småtterier

Småpluk fra "Politically Incorrect" 29. august: 
   
Også i Bryssel har der været nogle ubetydelige hændelser, som naturligvis ikke har noget med det fredselskende islam at gøre. I den belgiske hovedstad exploderede der en bombe uden for det nationale Kriminologinstitut. En bil var åbenbart omkring kl. 2.30 brudt igennem bommen til instituttets parkeringsplads. En eller flere mistænkte havde så direkte foran  laboratorierne i bydelen Neder-Over-Heembeek i den nordlige del af byen antændt en bombe. Ifølge oplysningerne kom ingen til skade. Man eftersøger de mistænkte. Og så på`n igen i kampen mod højre.
29. august 2016.

- - - - - -
Muslim messer* i Oberhausen
En almindelig melding, som man har vænnet sig til. En 26-årig muslim har ved en sommmerfest i Oberhausen i Nord-Rhein-Westpfahlen først lavet spektakel og i tilslutning hertil  angrebet to gæster med knive under råbet "Allahu Akbar"  ligesom for nogle dage siden i Strassburg og såret dem slemt. Hvis  det overhovedet bliver nævnt i medierne drejer det sig bare om en husvild tysker under indflydelse af narkotika. Det har alså altsammen nix med nix at gøre. Nå, men så kan vi jo roligt læne os tilbage og læse videre om sporten...
29 august 2016

*) den tyske glose "messen" betyder dels at måle og dels at messe, at læse messen i kirken, men har åbenbart nu også fået betydningen "at stikke med kniv".

- - - - - -

Moskè-indgang i Meklenborg i Pommern var muret til.
Ubekendte har natten til fredag den 26. august muret indgangen til moskèen i Parchim i Meklenborg med gasbetonsten og forsynet det med Erdogan-citatet: "Moskèerne er vore kaserner, minareterne vore bajonetter, kuplerne vore hjelme og de troende vore soldater" - samt med ordene: "I kalder jer troende. Vi kalder jer indtrængere".
I politianmeldelsen den 28. august kaldes det "fremmedfjendtlige paroler".

(Som det fremgik forleden på Spydpigen skulde der netop være valg i Meklenborg søndag den 28/8, og Tjekkiets tidligere præsident, Vaclav Klaus, var på besøg