august 21, 2016

BUPL Indoktrinering


I små halvtreds år har jeg advaret mod den - kamuflerede krigstaktik - der bliver brugt imod Europa uden at vi rigtigt forstår det.
Her er et exempel på noget, der måske for ti år siden opfattedes som harmløst, da det er fra et blad kaldet "Børn og Unge" (nr. 4, 2006). Men det var/er det ideologiske fagblad for de pædagoger, der passede vore børn:
:
"....flere er blevet chokeret over en uskyldig artikel om en ung muslimsk mand (Musa
Kronholt), der ovenikøbet er med i Hizb ut-Tahrir. Nu er det vist på tide, at folk finder ud af, at vi alle ikke abonnerer på den samme samfundsopfattelse. At de chokerede tilsyneladende har blind tiltro til demokratiet, betyder ikke, at denne måde at regere et land på er den eneste rigtige....etc. imod demokrati o.l." (Jesper Kjær, Brøndby Nordvej 72-14-4, 2605 Brøndby).

Musa har som ordstyrer i Hizb-ut-tahrir opfordret til hellig krig mod Vesten for at gennemtvinge en islamisk stat med sharialovgivning og dhimma-tilstande for de kristne, der måtte overleve. Rædslen skal fylde Europas hjerter, hed det....


Et par bladnumre senere tog en pædagog, Alfred Schoonhoven, modigt til genmæle og søgte at holde fornuften fast.


BUPL – Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund - er en gammel kommunistisk fagforening. Da børnepædagogerne i 70´erne indoktrinerede ungerne, udlagdes landsforbundets bogstaver som Børn Under Politisk Ledelse. Med dets kommunistiske baggrund er det ikke så overraskende, at islam har fundet vej til fagbladet.

Måske kan vi fremover i ”Børn og Unge” vente os en positiv artikel om Pol Pots rædselsregime. Eller hvorfor ikke om den forgudede Stalin? eller Hitler? foreslog et læserbrev dengang.
Forældre er generelt afhængige af institutionerne og dermed af pædagogerne. Pædagogerne er generelt set påvirkede af marxismen som det tydeligt ses i deres fagblad.

Børnene er dermed en slags gidsler, som tvinger forældrene til at støtte BUPL.

Det gør de ved medlemskab i FOLA, Forældrenes Landsforening. For forældre til børn i daginstitutioner. Er FOLA oprettet af BUPL eller af BUPL-folk?

BUPL og Fola har i hvert fald fælles interesser: Flere, bedre og billigere institutioner til børnene. Det giver pædagogerne flere stillinger, større magt.....


Det er altså et godt exempel på "Den anden Form for Krig"