august 29, 2016

Skolestart


Da jeg har brug for avispapir til optænding i min brændeovn, modtager jeg reklamer.

Forleden kom heftet "Skolestart" i A-4 størrelse fra ICA-MAXI Stormarknad på glittet papir og altså ubrugeligt til optænding - men jeg kan med det informere andre om ICA`s stilfærdige arbejde med ansvarsløs islamisering og regnbuepride af Sverige.

Forsiden viser 4 børn, hvoraf tre åbenbart af fremmed herkomst. De to dominerende  synes (mærkeligt nok) at være "regnbuebørn" efter nøglehalsbånd og andet at dømme. Regnbuen er logo for venstrefløjen i Norden og specielt for sympati med den svenske sexforening RFSL`s virksomhed. Hvis ikke læserne ved, hvad et regnbuebarn er, så er det et barn, som er resultatet af en mere løs forplantningssituation end den gammeldags i "kernefamilien", jvf. TV-propagandaserien om de ialt 36 familie-kombinationer, som ifølge TV er at foretrække fremfor kernefamilien (som tidligere var den normale hos os og iøvrigt også i islam).
Det fjerde barn på forsiden er skubbet ud til højre som om det var mindre væsentligt. Det afviger fra de andre ikke bare i synlighed, men også med lyse øjne og lyst hår, sådan som mange svenske piger endnu ser ud. Hun holder sig for ørerne, hvor et par store øretelefoner underholder hende - med `begrænsning på 85 decibel for at undgå høreskader`. Høreskaderne sørger hendes mørkere kammerater måske for (?).

Nogle regnbuefarvede notesblokke er mærkede med FSC = Forest Stewardship Council, der angiver at varen fint nok kommer fra beskyttet skovbrug og her ikke er reklame for børnesex, pride og  pædofili.
Men det kommer såmænd nok, eftersom alle giver efter. Og der lyder for tiden forslag om, at småbørn selv skal bestemme om de vil være med i en pædofil-leg og eventuelt senere skifte køn ved operation...    (Kik tilbage på Spydpigen 20.juni 2016).

Sveriges sex-foreninger går foran, fik foden indenfor i regeringen og opnåede – trods årelang modstand – obsevatørstatus i FN 2007. Dermed kan RFSL som ”experter” påvirke beslutninger i menneskerettigheds- og sundhedsspörgsmål i FN angående homosexualitet, bisexualitet og ”transpersoner” (tilsammen kaldet HBT). De viser fotos af ”homosexuelle småbørn”, går ind for at lære småbørn sexlege og for bevidst at gøre drenge til piger – og omvendt.