august 28, 2016

Den anden Form for Krig

Islams "stille erobring" af Europa
af Giulio Meotti  •  27. August 2016 hos Gatestone

""Islam er en fransk religion og det franske sprog er et af islams sprog." — Tariq Ramadan.

I 1989 erklærede Dalil Boubakeur, højtstående prædikant i Stormoskeen i Paris, Ayatollah Khomeinis forfølgelse af Salman Rushdie for berettiget. Sidste år opfordrede Boubakeur til omdannelse af kirker til moskeer.

I Storbritannien udfolder de største muslimske organisationer "islamisk retfærdighed" ved hjælp af mere end 85 sharia-domstole, der er tilknyttede diverse moskeer.

Borgerkrig i Frankrig er, hvad Islamisk Stat ønsker: udløsning af en blind undertrykkelse, så de muslimske befolkninger vil vise solidaritet med det revolutionære mindretal. Dog er der stadig mulighed for et endnu værre resultat: at der intet som helst sker, og vi fortsætter som hidtil.

Virkeligt "moderate muslimer" bliver bragt til tavshed eller myrdet."


"Dalil Boubakeur, højtstående prædikant i Stormoskeen i Paris, opfordrede sidste år til omdannelse af kirker til moskeer og til at "fordoble" antallet af moskeer i Frankrig. (Foto: TV5 Monde)

I sidste måned offentliggjorde Wall Street Journal et interview med Frankrigs direktør for det hjemlige efterretningsvæsen, Patrick Calvar. "Konfrontation er uundgåelig," sagde Calvar. 
Det skønnes, at der blandt Frankrigs syv millioner muslimer befinder sig 15.000 salafister, "hvis radikale-fundamentalistiske tro dominerer mange af de fortrinsvis muslimske byggeprojekter i udkanten af byer som Paris, Nice og Lyon. Deres prædikanter opfordrer til en borgerkrig, hvor det 
er alle muslimers opgave at udradere de vantro i gaderne."

Disse salafister udfordrer åbenlyst Frankrigs livsstil og gør ingen hemmelighed af deres vilje til at omstyrte den eksisterende orden i Europa med voldelige midler, terrorangreb og fysisk intimidation. Men paradoksalt nok er det sådan, at hvis islamisternes trussel mod Europa var begrænset til salafisterne, så ville den være nemmere at besejre."

Fortsæt læsningen af artiklen hos Gatestone! (Vælg dit sprog).

____________________________________________________________

For at redigere dine abonnementsvalg, gå til https://da.gatestoneinstitute.org/list_edit.php
For at abonnere på denne mailliste, gå til https://da.gatestoneinstitute.org/list_subscribe.php

Gatestone Institute
14 East 60 St., Suite 1001, New York, NY 10022