august 19, 2016

OSAMA


Choc ved Olympiaden: Idrætsfolk på Pizzeri Osama Bin Laden 

Det mest mærkværdige som de forskellige Olympiadedeltagere og journalister opdagede i Rio var navnet Osama Bin Laden. Det vilde aldrig været faldet en amerikaner eller en europæer ind at åbne et lokale med navnet på den afdøde stifter af Al-Qaida, men i Brasilien er det anderledes.
Som bladet "Italien idag" skriver: I alle andre dele af verden vilde det ikke bare være upassende, men i det mindste også forbudt at indregistrere navnet "Bin Ladens Bar". Men da ejeren, Josè Felipe de Araujo, for mere end ti år siden hørte, at han fik øgenavn efter den mest eftersøgte terrorist i verden, som han lignede, besluttede han at udnytte det og den enkle bar er altid propfuld af folk.

Manden fra islam betyder ingenting og synes ikke at interessere sig for religion. Og det er ikke det eneste tilfælde i Brasilien. Fænomenet har spredt sig og er blevet efterlignet med et andet lokale i San Paolo og et i Salgueiro. De som kommer der siger, at de gør det for gysets skyld, selvom de ved afskeden næsten altid er lidt skuffede over madens kvalitet.

Kilde: avisen Quotidiano libero Italia


PS fra Spydpigen:  Kære Læser
Ved du, at en svigerinde til Obama Bin Laden har skrevet sin livshistorie "Inside the Kingdom: My Life in Saudi Arabia", som er blevet oversat til svensk og udgivet af forlaget "Bra Böcker" under titlen  "En gyllene bur" 2004 (trykt i Danmark !). Heri omtaler hun også sin svoger Osama og hans 53 søskende.