januar 23, 2014

Dubais herligheder

Hvor tosset sharia er, viser et nyt eksempel fra Dubai. En østrigsk kvinde på ferie er blevet voldtagen, og nu trues hun til tvangsgiftermål med gerningsmanden. Gifter hun sig ikke med ham, trues hun af en fængselstraf. Hun har omgående fået udrejseforbud og måtte aflevere sit pas. Nu er Dubais politi i gang med at fordreje begrebet offer til ordet gerningsmand.

FAZ skriver:
Gennem avisomtale lærte den østrigske feriegæst manden at kende i en klub på et hotel. Hun besluttede at gå med ham til et arrangement og steg ind i hans bil. Så kom det til voldtægt, og hun hoppede ud af bilen og råbte på hjælp. Nogle hotelgæster alarmeret politiet. De tililende betjente testede den 29-årige for at have drukket alkohol.
Som ”Kurieren” fortæller formoder det stedlige politi, at den unge kvinde har tilbudt manden sex mod penge. Ganske vist bliver denne antagelse betvivlet på grund af hendes økonomiske situation: hun har tilsyneladende et fast arbejde i Østrig og havde booket et fem-stjernet hotel til sin ferie i Dubai.

Den som laver forretning med lande, der har så idiotisk retsvæsen hører også herhjemme til bag gitter, eftersom de ved deres dumhed befordrer forbrydelser, men desværre har vi ikke fængsler nok til det....
Kilde: kewil på PI, 22. Jan 2014