oktober 19, 2013

Uforanderlig

Nedenstående åbne brev har ikke en pind med en dansk domprovst og hans længsel efter en ny stormoske at gøre, men han vil måske alligevel have glæde af at læse det, så dermed være det hermed vist frem!



Ærede hr. X.
Deres ukendskab til islam bekymrer mig.
Islam (- ordet betyder Underkastelse) blev stiftet af den arabiske købmand Muhammed ibn `Abd Allah (ca. 570-632 som en jødisk-kristen Sekt. I sin begyndelsesfase i Mekka (610-622) havde islam udelukkende religiøs karakter. Effter hans flugt til Medina (622) udviklede Muhammed islam til en totalitær politisk ideologi, som stræber efter verdensherredømme.
Muhammeds lære er ifølge de islamiske myndigheders opfattelse fastlagt som uforanderlig, uudforskelig og absolut sandfærdig i koranen, som udtaler den islamiske guddoms vilje. Af denne grund kan islam ikke udvikles og ikke anpasses til kristne værdiforetillinger i Vesten. Der findes varianter af islam, som dog - med hensyn til anerkendelsen af koranens absolutte autoritet - stemmer overens.
Som følge af en voldsom indvandring af islamtilhængere er der brudt en konflikt ud i Europa mellem den islamiske verden og den kristne-vesterlandske kultur. Islam er underkastelse under den efter islamisk opfattelse uforanderlige fastlagte vilje fra islams guddom.

Koranen er uforenelig med vor grundlov af følgende grunde:
Koranen forbyder islams tilhængere at integrere i andre kulturkredse.
Koranen forbyder adskillelse mellem stat og religion, altså grundlaget for den moderne demokratiske retsstat.
Koranen forbyder religionsfrihed og opfordrer ril kristenforfølgelse.
Koranen kræver også voldsanvendelse ved udbredelse af islam.
Koranen forbyder ligestilling mellem mand og kvinde.
Koranen kræver korporlige straffe, hvilket er forbudt i Tyskland.
Islam forhindrer den frie tanke og ytringsfrihed.
Sociale problemer er umulige at løse i de af islam beherskede lande.



(Kilde: oprindeligt et åbent brev fra kemiingeniør Dr. Hans Penner, til professor dr. Bernd Lucke, AfD (partiet Alternativt for Tyskland)