juni 20, 2013

Vi går en rå tid imøde

Apropos nedenstående indlæg om en "dansk" islamisk censors religionsundervisning i forbindelse med faget mathematik, turde det være en tydelig kendsgerning, at araberne lægger an på en religiøs verdens revolution gennem en anmassende undervisning overalt i ikke-muslimske lande, hvor de har fået hestehoven indenfor. Desværre er den politiske islamreligion os ikke ligegyldig, for den kommer til at ændre hele vor tilværelse fra dagligdagens rutiner til krigens mest grusomme sider. Den kan begynde med en fanatisk mathematiklærer og ende med vore børns opdragelse i de mest barbariske aflivningsmetoder.

600 mænd, bosatte i 14 forskellige europeiske lande, er rejst til jihad-borgerkrigen i Syrien.Indlæg fra Poul Berg om en islamisk censor:

Oplysningerne om den muslimske matematikcensor i Herning får mig til at spørge, hvordan i alverden en muslim overhovedet kan optræde som censor i en dansk skole?
Intet dansk barn eller dansk ungdom bør nogensinde udsættes for muslimer som undervisere, og jeg vil gå så vidt at sige, at intet dansk barn skal kunne tvinges til at gå i skoler, hvor der også er muslimske børn.
Med den katastrofale heldagsskole, som Antorini nu vil indføre, tvinges de oven i købet til at skulle gå rundt og være angste endnu længere tid hver dag. Det er uforstandiges terror mod vore børn. De ledende politikere ved det jo godt, så de har sikret deres egne børn en plads i privatskoler.I morgen fortæller Spydpigen om Saudiarabiens enorme propagandaindsats!