juni 21, 2013

Skal EU skaffe Saudiarabien drikkevand?

Hammersmedens blog kom i forgårs, den 19. juni med en meget interessant og vigtig meddelelse, som gælder os alle i EU, hvert enkelt individ.

http://hammersmeden.wordpress.com/2013/06/19/kampen-om-vandet-eu-vil-privatisere-drikkevandet/

wordpress.com/2013/06/19/kampen-om-vandet-eu-vil-privatisere-drikkevandet/"Vand er .... en uundværlig ressource i alles dagligdag. Traditionelt har Danmark haft en god drikkevandsforsyning med et fungerende rensningssystem. Det vil EU-kommissionen imidlertid ændre på nu med afgivelsen af de europæiske landes drikkevand til højstbydende. Hvad stikker der bag?"

Ganske vist bakker EU nu tilbage fra forslaget efter heftig kritik fra mange medlemslande. De beroligende ord om at ingen angiveligt havde efterstræbt en privatisering af vandforsyningen klinger utroværdige, for hvorfor vedtager EU retningslinjer, der muliggør en privatisering, hvis EU på ingen måde havde »efterstræbt« en sådan?


Ja, det lyder lidt mystisk, men...

EU har jo lige fra første færd dyrket en antidemokratisk mørkelægning og løgnagtighed over for de europeiske befolkninger. Det førte til, at mange - ikke uden grund - anser EU-politikerne for landsforrædere. EU gjorde hvad de kunde for araberne. Og nu er man åbenbart nået til det mest grundlæggende nødvendige for ethvert individ. Intet dyr, ingen vækst kan leve uden vand, og den vare skorter det på i det tørre ørkenland. Saudiarabien må skaffe sig vand.


Det lykkedes den kyndige og dygtige italienske journalist, Oriana Fallaci efter megen møje og modvillighed at få tilladelse til at interviewe den øverste chef for olieudvindingen i Saudiarabien, Zaki Yamani, i 1975 - altså nogle år før de endelige underskrifter blev prentet under den "arabiske-europeiske dialog", som for altid skulde ændre forholdene i vore lande. Med denne aftale forpligtede EU sig til at åbne Europas lande for den enorme og ødelæggende invasion, vi kender alt for godt, og fremme "arabisk kultur", d.v.s. islam. Yamani fortalte om det kæmpeprojekt, man  havde planlagt om at importere vand til det tørre ørkenland fra Europa. Det vilde nok koste 140 milliarder dollars i fem år. Når de store tankskibe ikke længere skulde sejle med olie, kunde de i stedet sejle med vand, eftersom de jo alligevel skulde have ballast i sig for stabilitetens skyld.

Oriana Fallaci fortæller om projektet i slutningen af kapitel 6 i sin bog "Fornuftens Kraft", "La Forza della Ragione", Forlaget Rizzoli 2004.