juni 10, 2013


Denne artikel fra Dagens Nyheter's har en ganske alvorlig og uanstændig slagside!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/experter-ska-bedoma-fall-med-homosexuella-pa-flykt/

To forskellige synspunkter er æltet sammen og denne sammenæltning skal tydeligvis påvirke læsernes opfattelse.

På et geografisk kort fra Afrikas Atlanterhavskyst henover Mellemøsten til Thailand og Malaysia har man med sort afmærket de steder og lande, hvor homosexualitet er forbudt og "belagt med dødsstraf"

Farven gul angiver uklar juridisk formulering, og farven rød at homosexualitet er forbudt (uden nøjere angivelse, vel af religionen (islam!)


I samme åndedræt omtales også såkaldte "pride-festivaler":

I Ukraine vilde domstolen forbyde årets pride-parade i Kiev den 25 maj 2013, men ca. 100 mennesker gennemførte den 250 meter lange march i det centrale Kiev under politibeskyttelse.

I Georgien angreb præster og tusindvis civile de 50 guy-aktivister, som havde samlet sig på torvet i Tbilisi den 17. maj. Den ortodoxe kirkes ledere fordømte en manifestation for hbtq-rettigheder.

I Rusland. På en måned har der været to mistænkte had-mord på homosexuelle mænd. Samtidigt forbereder parlamentet en lov mod homosexuel propaganda over for mindreårige.


Men afstandtagende fra - og fordømmelse af pride-festivaler - er selvsagt ikke på nogen måde ensbetydende med ønske om forbud og dødsstraf imod homosexualitet! Det er rimeligvis de to store svenske sexforeningers udlægning for på den måde at propagandere for deres anmassende sex-politik. Folk, der følelsesmæssigt stødes af den åbenlyse forherligelse af homosexdrift og kønsdele i "det offentlige rum", vilde givetvis også blive stødt ved lignende manifestation af heterosexdrift

Det er nok i sit inderste væsen et spørgsmål om at skelne mellem sex og kærlighed.< Fra pride-festival, vist i TV