maj 10, 2010

Socialisme contra kernefamilien

Husker du den horrible historie fra Gotland om, hvordan de svenske socialmyndigheder med politi sidste år kidnappede den 8-årige Dominic fra forældrene med en yderst tyndbenet historie om, at han ikke gik i kommuneskole, men fik hjemmeundervsining, og at han ikke havde været til tandlæge!!! Nogen mere plausibel grund synes stadig ikke at være blevet fremlagt af myndighederne. Den bortførte dreng blev anbragt i familiepleje, og der begyndte et sandt tovtrækkeri mellem den offentlige magt og forældrene om drengen.

Det sidste vi hørte her på bloggen om den historie var at man havde nægtet forældrene at få den bisidder i sagen, som de ønskede. Se bloggen 29/4.

Men forvaltningsretten har siden givet efter for forældrenes ønske, muligvis på grund af den forargelse som sagen har vakt (her i valgåret). Forhåbentlig kan den dygtige og erfarne jurist Ruby Harrold-Claesson, som tilmed er ordfører for den Nordiske Komité for Menneskerettigheder (NKMR) få sat tingene på plads!

Men hvad er det dog for tilstande, at socialforvaltningens kan bortføre et barn fra dets forældre uden at kunne fremlægge en ordentlig begrundelse? Er man fuldkommen blind og døv for, at man ødelægger en familie for at få sine socialistiske ideologier trumfet igennem?

Kilde: "Världen idag" 30.april