maj 21, 2010

Planlægger Lars Løkke sit eget nederlag?

Kristian Thulesen Dahl fra Dansk Folkeparti har med fuld ret påpeget regeringens forsømmelighed. Men Asger Aamund gør (i JP 10 APR 2010) med rette opmærksom på at Danmarks problem er meget større end end noget en måske dum og sløset regering kan håndtere, hvis den opper sig. Problemet er ikke at en mildt sagt ikke overdrevent klog nybagt udenrigsminister Lene Espersen forsømmer sit job på det groveste. Det, vi er vidner til i disse år, er velfærdsstatens langtrukne forvitring og sammenbrud.

Hver dansker modtager livet igennem for ca. 750.000 kroner mere i velfærdsydelser, end de har betalt for via skatterne. Fremmede indvandrere - som stadig vælter ind i landet - har aldrig betalt skat i Danmark og modtager naturligvis langt mere, nemlig 2.6 MILLIONER mere end de har betalt for, eller vil komme til at betale for. "Arbejdspladser og investeringer strømmer ud af Danmark, og sociale indvandrere strømmer ind - tiltrukket af verdens mest generøse, arbejdsfri borgerløn."

Det må skønnes at antallet af fremmede fra ikke-vestlige lande ligger på omkring 600.000, med stærkt stigende tendens, og at udgifterne til denne masseindvandring i alt fald ikke ligger under 150 milliarder kroner pr. år. Begge tal er MEGET lavt anslået -
Det er naturligvis skingrende uholdbart. Indenfor 2-4 år ender Danmark i samme situation som Grækenland og Island. Derfor kan det ikke undre at en ny Capacent-analyse viser at hele 51 pct. af danskerne er villige til at tage jobs i udlandet. Vær vis på at de klogeste - og dem, vi allerdårligst kan undvære - også gør det!
Mon Lars Løkke Rasmussen ikke kender disse fakta? Mon han ikke lige så stille lægger op til at lade "rød stue" overtage magten og problemerne? Mon han ikke giver rollen som rotten, der forlader den synkende skude?

P.H. Bering