maj 07, 2010

HVORFOR SKAL OGSÅ NORGE ØDELEGGES?

Det er vel ingen tvil lenger om at innvandringen av fremmed-kulturelle og fremmed-religiøse, og da i særde-leshet den islamske invasjon er en kile som splitter folket i dette engang så gode landet? Ja, jeg vil påstå at Norge nå foran-drer seg i rekordfart, og det til det mindre hygge-lige.

Ja tenk, vi vokste opp med troen på at vi nordmenn, med stål i bein og armer skulle bevare vårt fundament og vår barnetro intakt. Vi skulle reise ut i verden og spre fredelige tanker, vise omsorg og spre det gode budskap for å skape velstand i land hvor ufred og armod rådet. Aldri trodde jeg at ufred og armod fikk komme til vårt eget land. Aldri trodde jeg at Norge skulle bli det samme røverlandet som det vi som sjøfolk hadde fått erfart fra mange land på denne jord. Hvor kriminalitet, drap, voldtekt på unge kvinner og narkotika sprer seg over hele landet som en virus. Ja selv her på lille Ankenes skulle vi også få erfare narkotikaens lang fangarmer. Jeg trodde heller ikke at hatets frø ville bli plantet også i norsk jord.


Og snart kan vi ikke hjelpe andre. Nei, vi vil ikke engang kunne hjelpe oss selv. For dette eksperimentet som Norge nå gjennomlever og som våre ledere har velsignet og døpt for ”multikultur” - dette nye vi - som utenriksminister Gahr Støre elsker å kalle det for, det er og kommer til å bli en Frankenstein! Og dette er altså en ønsket utvikling fra naive, uansvarlige og maktsyke politikere som ikke ser at dette vil ble vår svøpe? At ikke flere nordmenn ser hva som holder på å skje, rett foran øynene på dem, det er en stor gåte for meg. Kanskje har de nok med at de får dosen sin med sport og underholdning på TV, og for lengst har gitt opp, eller tror at dette vil ordne seg selv? Å nei, jeg skal love at det multikulturelle eventyr som våre politikere, både på høyre og venstre side i norsk politikk, men kanskje mest med de rødgrønne i spissen, det er intet annet enn en Trojansk hest. Men når klakkørene oppdager det, da er det for seint...


Både Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre har ikke særlig mye tid til å ivareta det norske folks interesser. De er nok mest opptatt med å logre for FN og EU, i håp om en lukrativ stilling der, når denne rødgrønne grauten ikke lenger er spiselig.


Narvik, 06.05.10.

AMUND GARFORS.

Norge ødelegges. Sendt 7.5.10 til:”Alle” norske aviser. De norske politiske parti. Nasjonale aktivister.



Fot: norske jenter på Christians-havn - på vej til den norske Kong Håkons Kirke, som om en halv snes dage fejrer 17. maj.


Tag med derud og oplev et ekko af det Norge, vi alle holdt af!