februar 04, 2008

Islamiseringen fortsætter. Hjælp Gøteborgerne!

Islamiseringen fortsætter støt og roligt i Europa, hjulpet af landsforrædere og/eller naive, uvidende mennesker og fejge politikere.

I Gøteborg forsøger en kampagne at få folk til at vågne op.

Det gælder igen moskébyggeri. Socialdemokraterne og Moderaterne skjuler sig bag den opfattelse, at det bare gælder en byggetilladelse. Nej, bette børn, så enkelt er det ikke.
Det drejer sig om en trojansk hest af arabisk blod. Sveriges politikere kan ikke fortsætte at spille dumme. Islamiseringen i Europa har – trods medløbernes modstand – været tilstrækkelig omtalt. Desuden må politikerne vel både kunne se og høre og tænke selv. Det forventer vælgerne i hvert fald. Men et parti som socialdemokraterne har jo bl.a. gennem sine kristna socialdemokrater i den såkaldte ”Broderskapsrörelsen” knyttet nære relationer til de islamiske fundamentalister i det islamiske broderskap (måske i den tro, at brodeskab er det samme i Sverige som i Mellemøsten?), og moderaterne er så fejge, at de allerede til stor del har overladt Sverige til araberne.

Som man har kunnet se på TV gang på gang er islam ikke en éntydig størrelse (ligesom heller ikke kristendommen er det). Der er vidt forskellige og indbyrdes nærmest uforsonlige retninger inden for ”Fredens Religion”. Sunni og shia er vel efterhånden et begreb for de nordiske befolkninger efter alverdens gensidige voldsomheder og terror. En af de hårdeste islamfortolkninger er wahabismen, som Saudiarabien bekender sig til. Dér lades alt håb ude for et normalt menneskeliv. Verdenen hinsides er belønningen med et Paradis fyldt med lækre jomfruer. Tro nu ikke, at det kun er hjemme hos dem selv, at sekterne slår hinanden ihjel. Der har været flere sådanne sektbetonede overfald i moskéer i Norden.

Det får nu være, hvad man tror, men islam er først og fremmest verdslig politik, gemt under bønner. Derfor bruger Saudiaraberne vore oliepenge (selv har de ikke så mange!!!) på at bygge tusindvis af moskéer i den vestlige civilisations områder, som kan danne basis for fordummende indoktrinering og propaganda for vold.

Kik på kampagnesiden: http://www.ramberget.com/ og skriv under på protestlisten.
Selvom man ikke bor dør om dør med moskéen, kan man protestere. Der er mennesker, der tror, at man ikke kan protestere, når man ikke bor i området. Alle frie mennesker kan protestere hvor som helst, når som helst, selvom de bor på månen!