februar 21, 2008

Det sorte flag


Næstformand i De Tyrkiske Muslimers Trossamfund i København, Erfan Kurtulmos, er misfornøjet med at imamer fra Islamiske pisker en stemning op. De gør mere skade end gavn med deres fanatiske udtalelser og deltagelse i Hizb-ut-Tahrirs demonstration fredag 15.2.08
Vi har fælles religion, men de repræsenterer ikke os. Fanatikerne kan ikke tage patent på islam.

Det er lykkedes Islamisk Trossamfund at bilde utrolig mange danskere ind at de repræsenterer alle muslimer, og mange danskere er altfor uvidende med hensyn til psykologisk krigsførelse, islam og diverse udemokratiske metoder.
Dette at en gruppe opretter en forening for derpå udadtil at optræde som om man repræsenterer mange flere end som så, var/er da almindelig taktik i sovjetinspirerede grupper og foreninger, f.ex. på arbejdspladser og i skolernes elevforeninger etc.etc.

På grund af fælles fodslag med formanden for Hitzb-ut-Tahrir i demonstrationen sidste fredags blev formanden for Islamisk Trossamfund, Kassem Ahmad, interviewet i TV i programmet ”Ærlig talt”. Hvordan kunne han den ene dag demonstrere sammen med anti-demokratiske extremister af værste skuffe og en anden dag udsende pressemeddelelse, at han tog afstand fra extremisme? Det kunne ikke opfattes som andet end den sædvanlige ”taquia” = islams ret til at forvirre og lyve over for vantro.

Selvom han nu bedyrede, at hans plads i demo-marchen var en fejltagelse, er det svært at tro ham. Han gik jo ikke bare med i marchen skulder ved skulder med formanden for Hitzb-ut-Tahrir. Han bar jo selv det sorte flag med den islamiske trosbekendelse trykt i hvidt – altså Jihad-flaget.
Fot. lånt fra Ulla Nørtoft Thomsens blog