januar 19, 2008

Stormuftiens "fortalelser"

Det lader til, at man må stykke stormuftiens tale sammen fra spredte

fragmenter og citater. Den er åbenbert så islamisk grov og taquia-agtig, at ingen tør bringe den i sin helhed (?) for ikke at ophidse EU´s befolkninger til modstandskamp. De skal i stilhed acceptere tingenes tilstand og fortsættelse af den påbegyndte dhimmitudetilstand.Nedenstående er hugget fra bloggen Veritas Universalis URL: http://universalgeni.wordpress.com/ 16.1.08:Ingen danske aviser omtaler stormuftiens angreb på Holland, men bla. Kristeligt Dagblad har en artikel om islamistens tale. Her skriver man:
Knap halvdelen af Europa-Parlamentets medlemmer udvandrede i går i protest mod, at stormuftien af Syrien, Ahmad Badr El Din El Hassoun, skulle tale i parlamentet.
Det ville de ærede medlemmer ikke overvære. Talen var ellers lagt midt i afstemningerne for at sikre, at flest mulige medlemmer var tilstede.Men halvdelen udvandrede altså før han startede. Nu kunne man så godt tro, at det var et udslag af en vis fornuft. Men nej. En kommentar fra Socialdemokratiet:
Jeg frygter, at det her kun handler om, at formanden vil have kørt paven på banen, siger Britta Thomsen med henvisning til, at parlamentsformanden, den tyske kristendemokrat Hans-Gert Pöttering, er praktiserende katolik.
Paven! Uha da. Sikke en farlig mand! Faktisk kommer der en hel stribe af talere i et program om “interkulturel dialog”. Det havde der i princippet ikke været noget galt i, hvis man ikke inviterede repræsentanter fra religionen islam. I stedet har man udnævnt 2008 til Europæisk År for lefleri.


Det Radikale Venstre er også citeret for en kommentar:
Jeg har ikke deponeret min kritiske sans, og når han står og roser sin egen præsidents humanistiske bestræbelser, synes jeg også, det er betænkeligt. Men vi må samtidig erkende, at religion og dialog er meget vigtig, og når en stor muslimsk leder for eksempel siger, at der ikke findes hellig krig, fordi krig ikke kan være hellig, kan jeg godt se det positive, siger Johannes Lebech.

Ikke deponeret sin kritiske sans? Nej, der findes ikke hellig krig i så lang tid, vi gør hvad islamisterne siger. Ikke noget med at kritisere islam eller koranen. Taqiyya findes derimod. Quod erat demonstrandum.


Berlingske Tidende skriver, at Karin Riis-Jørgensen fra Venstre ikke mener, at stormuftien skulle have haft lov til at tale i plenarsalen:
Han er jo ikke statsoverhoved. Og vi er ikke en højskole, siger Riis-Jørgensen, der spiste frokost med muftien som repræsentant for den liberale gruppe, hvor hun er næstformand.
Nå, er det ikke en højskole? Det er ellers en beskrivelse, der kommer tæt på. There is no such thing as a free lunch!Efter talen blev stormuftien spurgt om muhammedtegningerne:
Det var en konflikt mellem en maler og enkelte individer. Nogle massemedier gjorde sagen til et spørgsmål om undskyldninger til Danmark, sagde Hassoun, der ifølge internationale nyhedsbureauer tilføjede, at han ’fordømmer’ tegningerne, som han kaldte ’misbrug af ytringsfrihed’.
En maler? Misbrug af ytringsfrihed? Sharia gælder ikke her. I Vesten må man tegne alle de profeter, man har lyst til.


- Disse tegninger blev tillagt større betydning, end de burde, sagde stormufti Hassoun, der sagde, at ’medier i Europa og i den islamiske verden ønskede at se en konflikt’.
Det var ikke medierne, der rejste rundt i Mellemøsten - herunder Syrien - og opfordrede til vold. Det var imamer. Det var heller ikke medierne, der kaldte den syriske ambassadør hjem til Damaskus, ligesom medierne heller ikke brændte flag og ambassader af eller myrdede alle de mennesker, der omkom under urolighederne rundt omkring. Afbrændingen af både den norske, svenske og danske ambassade i Damaskus skete med de syriske myndigheders velsignelse. Det Danske Institut i samme by var nær røget med købet.


Der sker i det hele taget ikke noget i Syrien, som ikke har det brutale regimes tilladelse. Udenrigsminister Per Stig Møller sagde under muhammedkrisen, at den syriske regering bidrog aktivt til at tale situationen op og at de bevidst undlod at beskytte ambassadebygningen. Det kunne man dengang som nu læse i Jyllands-Posten. Naser Khader sagde noget lignende i følge samme avis.
Den mest ærlige var imidlertid den amerikanske udenrigsminister Condoleezza Rice, som beskyldte Syrien og Iran for at have organiseret urolighederne i Iran, Syrien og Libanon. Det skrev blandt andre CBS News om:
Rice said she has “no doubt” that Tehran and Damascus have “gone out of their way to inflame sentiments.” “The world ought to call them on it,” Rice said.


Altså: religiøs vold og terror opmuntret af både religiøse og politiske ledere i Syrien. Islam i en nøddeskal. Next stop Holland.


Det bliver stedse mere vanskeligt at afvise konspirationsteorier om, at EU vil vores vestlige værdier til livs, når politikere med flere beviseligt fører os bag lyset på denne måde. Hvad i alverden er der i vejen med dømmekraften hos de mennesker? Er de idioter eller hvad? Hvordan kan de ignorere, at Holland lige er blevet advaret om, at stormuftien er parat til at støtte en gentagelse af, hvad der skete under muhammedkrisen? Hvordan kan Europaparlamentet udsende presseomtale uden at tage afstand fra stormuftiens klare forhåndsaccept af muslimsk vold i Holland? Hvordan kunne man overhovedet finde på at invitere en mand med de holdninger?


Appeasement gavner indlysende kun islamisterne. Så vågn dog op for himlens skyld! Hvorfor sælger man vores rettigheder og vores frihed, bare fordi et forsvindende mindretal er interesseret i at importere tilhængere af islam til Europa?


Det er selve demokratiet, der forsvinder! Det er jo til at blive sindssyg af det her! Hvad er der egentlig man kan gøre for at få dem stoppet????
Andre kilder: Power Line, Ahmad Hassouns hjemmeside, ad.nl, de Telegraaf, NeiuwNieuws, Reformatorisch Dagblad, de Gelderlander, NRC Handelsblad,
Note: stormuftiens navn staves også Ahmad Bader Hassoun, Ahmad Badruddin Hassoun og Ahmad Badr El Din El Hassoun.Hvad med erstatning for det nedbrændte stykke Danmark?