november 07, 2016

Vaclav Klaus


Den svenske blog "Avpixlat" skriver om det store møde, der har været i Stockholm af EU-kritikere i fredags den 6. november 2016:
"Det har tidligere været antydet af Sverigedemokraterne, at en tidligere statschef skulde være indbudt og være genstand for særlig æresbevisninger ved "European Freedom  Awards" - i folkemunde kaldt for den "alternative Nobelfest"*, som SD sammen med det britiske UKIP havde arrangeret på Grand Hotel i Stockholm".
Ikke overraskende viste denne statschef sig at være Tjekkernes Vaclav Klaus,  som på nævnte møde fik overrakt en hæderspris for sin indsats,  ikke bare som statschef, men   også som "pensioneret". Han arbejdede ihærdigt for om muligt at stoppe EU-staternes naive ratificering af Lissabontraktaten og gjorde nyligt en indsats for det tyske AfD parti, som gik imod Angela Merkel.

Han har skrevet bog om "Flygtninge"problemet med titlen: "Folkevandringen", som nu om kort tid udkommer på svensk.

http://avpixlat.info/2016/10/30/tjeckiens-f-d-president-vaclav-klaus-tilldelas-sds-och-ukips-frihetspris/

*) "den alternative Nobelfest" er en berettiget uartighed imod Nobelkomitèen, som viste  sig at blande politik ind i deres ellers så fine videnskabelige retningslinjer ved at invitere   alle den svenske rigsdagsmedlemmer til den årlige Nobelfest - undtagen SD. Dermed har man åbnet for politiske beslutninger.