november 06, 2016

TULLEBØLLE

Dansk umoral blandet med muslimsk kvindeforagt er en dårlig coctail. Fra 1978.
(På Spydpigen Januar 2004.)

For 25 år siden skrev Andreas Nissum:

”Det er en kold tid, vi lever i. En tid, hvor man kun tänker på ökonomi og teknik. Alt skal väre köligt og nögternt, mens det ”fölelsesprägede” bliver foragtet.
Det gälder ikke mindst i forholdet mellem mand og kvinde.
Mennesker er i vor tid blevet märkelig blufärdige ved at udtrykke fölelser.
Tabuerne på det sexuelle område er stort set afskaffet, og i dag bruger man rask väk de mest uhumske ord, som tidligere kun blev hvisket i krogene.

Det er imidlertid bemärkelsesvärdigt, at man i stedet i höj grad har indfört tabuer på det fölelsesmässige område.
Udtryk som KÄRLIGHED, ROMANTIK og FÖLELSER er ligefrem blevet uartige ord. Også ord som EROTIK og ELSKOV er nästen forsvundet. Det hele drejer sig kun om ”sex”.
Man ”elsker” ikke med hinanden i vor tid; man ”boller” (det er fölelseslöst og sexpräget) – eller man bruger skrappere udtryk, der i realiteten ofte rummer en alvorlig diskrimination af kvinden.
Skulle man alligevel finde på at bruge ordet ”elske”, så er det kun i betydningen ”at dyrke sex”. Man bruger ikke det ord som udtryk for dybere fölelser – og man indrömmer da slet ikkeover for udenforstående, at man elsker hinanden (i fölelsesmässig betydning).
Man indrömmer åbenlyst, at man har en sexpartner; men man röber ikke udadtil, at man föler noget for hinanden. Og internt i parforholdet hersker der vist også ofte en ikke ringe blufärdighed ved at vise varmere fölelser.
Man har ikke – som tidligere – en käreste (det ord udtrykker fölelser). Pigerne har en fyr eller en ven, og manden har bare en pige – ofte betegnes pigerne endda med vämmelig nedvurderende udtryk.
De ovennävnte eksempler er i virkeligheden kun udtryk for den uhyggelige degradering af fölelseslivet, der sker i disse år”
Narkotika og sex er glimrende våben, hvis man vil nedbryde et land. Spörg 68´erne. De ved det.
Man skal ikke naivt tro, at noget kommer af sig selv. Der står altid nogen bag de strömninger, der er i tiden. Nogen der bevidst gör en indsats.  Eliten
Den kolde, klamme, fölelseslöse sex-dyrkelse blev påfört os. Alle protester blev enten fortiet eller nedsablet. De fleste foräldre var udearbejdende, börnene på institutioner. Foräldrene havde ingen mulighed for at se eller forstå, hvad der foregik.

Mens man – omend med besvär – kunne kritisere den narkotikapropaganda, der fandt sted, var det en hel andet sag med sexpropagandaen.
Den tvungne sexualundervisning indförtes i 1969 under påskud af, at mindreårige piger kom galt af sted af ren uvidenhed. Var lovgiverne naive og i god tro? Kunne de ikke ane, hvordan det ville gå? Som bekendt er könsdriften värre at styre end jernbanedriften. En supplerende bekendtgörelse 1971 om sexundervisninge oplyste, at man ikke måtte bruge vulgäre udtryk, snakke sex med eleven uden for gruppen og vise fotos af samlejer og andre erotiske stillinger”. Det skulle gå helt anderledes.


Kilde: Tidsskriftet AKTION nr. 12, 1978.