november 19, 2016

Bob Dylan

Ifølge en lækket indiskretion vil Bob Dylan trække nobelprisen over til 2017

Er Bob Dylan alene snak og guitarspil? Måske ja. Efter det store slag om besluningen at ikke tage til Stockholm for at hente Noblprisen i litteratur (som mange stadig spørger sig hvordan katten han har kunnet vinde den) kommer nu formodentligt retræte-marchen. Kontraordre, trubaduren tager til Sverige. Måske. Ja. Fordi hvis man holder sig til nogle indiskretioner, som lækker ud fra det svenske Akademi, skulde Dylan trække Nobelprisen over til næste år i forbindelse med en koncert i Stockholm. "En glimrende lejlighed", understreger Akademiet, også i venten på den akademiske tale, som vinderne af Nobelprisen er skyldige at holde.

Kun for to dage siden forklarede den 75-årige sanger, at han ikke kunde deltage i prisuddelingsceremonien den 10. december på grund af andre personlige forpligtelser.

Kilde: http://www.liberoquotidiano.it/
http://www.liberoquotidiano.it/news/personaggi/12021898/bob-dylan-ritirera-premio-nobel-letteratura-2017.html


I samme avis kritiserer en mand Nobelkomitèens valg af Bob Dylan:
Sagen er set med mine øjne, at man før end man giver nogen en Nobelpris bør gøre nogle små og elementære vurderinger angående fortjenesten, metoden og personen.
En Nobelpris i litteratur til Dylan tåler også disse sideløbende overvejelser, som på den ene side tæller millioner af mennesker (som mig selv) som anser ham for en stor kunstner, men meget langt fra en nobelpris i litteratur.
Og på den anden side er der konsekvensen i Dylans forudseelige opførsel , som i dette tilfælde handler sådan som det passer til hans personlighed mere end til de svenske parykker med Nobelpriser i medicin, videnskab, kemi eller litteratur.

Det er tilsyneladende en mangel i opdragelsen.