juni 22, 2009

- som en banenrepublik

På den svenske radio P1 formiddag mandag den 22/6 fortalte man på nyhederne, at man havde konstateret fusk ved EU-valget fornylig. Der var (– som det er skik og brug i Sverige –) fjernet valgsedler! Det var gået ud over ”Piratpartiet”, hvis politiske mål det er at frit kunne ”downloade” al den musik etc., man måtte önske, fra internettet. Mon ikke det også er gået ud over de konstant forfulgte Sverigedemokrater og/eller Nationaldemokrater – men det snakker man ikke om!

Og så – minsandten – om ikke nogen i programmet sagde, at der kun burde väre een eneste valgseddel med samtlige partier på i stedet for de små fjollede valgsedler fra hvert enkelt parti, som der let kan fuskes med både för, under og efter valgene.

Sveriges valgsystem er som i en bananrepublik!

Menneskeretsorganisationen ”British Helsinki Human Rights Group” skrev en afslörende artikel om det i 2002, men Sverige har ikke gjort noget for at ändre det og göre det demokratisk og tilforladeligt.

Dct er latterligt at höre politikere fra de etablerede partier i rigsdagen slynge om sig med ord om ”demokrati” og det ”demokratiske Sverige”!