maj 27, 2009

Europas selvstændighed truet

Som alle véd, er vort demokrati stort set jaget på porten, så man ikke længere kan holde folkemøder på åben gade. Pøblen har taget over, og politiet magter ikke mere sine opgaver. Det SIAD (STOP Islamiseringen af Danmark) havde lagt op til tirsdag den 26. maj, var da heller ikke et almindeligt folkemøde, men af langt højere karat, og i den situation havde SIADs leder, Anders Gravers valgt at krybe helt ind under demokratiets (officielt set) sidste sikre bastion og holde møde på selve Christiansborg i Folketingets Fællessal. Her var man givetvis sikret under PETs overvågning. Så meget mere talende var den omstændighed, at ingen – INGEN – politiker havde ønsket at stille op, men havde konfliksky gemt sig i et musehul uden dog at kunne undskylde sig med: ”at det havde de ikke hørt”.

De autonomes fotograf måtte nøjes med at tage billeder udenfor ved publikums ankomst

Anders Gravers havde inviteret den meget islamkyndige amerikanske ph. d. Bill Warner til Danmark. Han er leder af ”Center for the Study of Political Islam” (CSPI) og har skrevet afskillige bøger om islam. Nævnte Center studerer islams fundamentale tekster så som Koranen, Sira (Muhammeds liv) og Hadith (traditionerne om Muhammed). Der er to studiefelter: doktrinen og historien, eller som CSPI ser det: theori og resultater.
Bill Warners foredrag var meget fængslende, men for langt at medtage her. Men der kommer givetvis mere, og ellers kan jeg anbefale, at man kikker på det interview af Bill Warner, der ligger på internettet:

The Study of Political Islam By: Jamie Glazov FrontPageMagazine.com Monday, February 05, 2007


Øjenlæge Anders Bruun Laursen er kendt for sit omhyggelige journalistiske graveri efter ukrudtsrødderne i Danmarks politisk-korrekte blomsterbed. Han har i årevis koncentreret sig om Middelhavsprojektet eller om man vil den politiske drøm om ”Eurabia”, hvor Europa, Mellemøsten og Nordafrika skal loddes sammen, således, at Middelhavet bliver et indhav, altså noget i stil med Romerriget, da det var på sit højeste.

Bruun Laursen fortalte indgående og præcist om projektet, som på længere sigt skal føre til en eenverdens regering. Samme utopiske skønmaleri, som er set i andre ideologier og som millioner og atter millioner af mennesker er blevet ofre for. EUs ”Eurabia-projekt” har været omtalt adskillige gange i ind- og udland af kendte intelligente personer – i bøger og foredrag, men massemedierne har glimret ved sine fortielser. De skyldtes i begyndelsen nok gyldne udsigter og evt. bestikkelser (?), senere - da lovgivningen var ændret - rimeligvis angst for lovover-trædelser. Bruun Laursen og andre i bloggerverdenen søger intenst efter sandhedsdetailler bag topplans-politikernes og finansmændenes hemmelige aftaler om projektet.
(Følg med i Bruun-Laursens blog ”Euro-med”)

Man er allerede umådelig langt fremme med dette projekt, idet man mere eller mindre gedulgt har arbejdet ivrigt på dette i en snes år eller mere.

Den unge Asger Trier Engberg, som studerer filosofi, henviste i sin tale til Platons redegørelse for hvordan samfund falder fra hinanden, når man ikke skelner mellem et samfunds egentlig borgere og andre udefrakommende.

En stor tak til Anders Gravers for dette arrangement. Det var en succes helt igennem, og det var blot synd, at massemedierne som sædvanligt svigtede befolkningen ved at fortie dag og tid for dette møde og næppe heller stillede med så meget som en journalistelev!
Men der findes heldigvis uforknytte nyhedsformidlere blandt bloggerne, og dem må vi så holde os til. Sandheden om lögnen skal nok komme frem før eller senere.

SIAD og SIOE (Stop islamiseringen i Europa) er ideologisk set vel forankrede i Europas brede befolkning. Uden almuens kendskab til EUs overordnede hemmeligholdte politiske aftaler og strategi, samt til islams farlige religions-kamouflerede ideologi, er Europas selvstændighed truet mere end nogensinde i verdenshistorien.

Bill Warner og frue. Fot: Elin Landler