maj 07, 2008

Usympatisk

Åbent brev til lederen af Socialdemokratiet Helle Thorning Schmidt.

Kære Helle Thorning Schmidt.

Tak for din beslutning om, at myndighedspersoner i Danmark ikke må bære islams politisk/religiøse symbol: tørklædet.

Men det er ikke nok. Det er en kortsigtig beslutning. Mænd i folketingets Præsidium rakte i historisk uforstand og manglende forestillingsevne den første skive i salamiteknikken til en islamisk fundamentalist. Vil du nu skære skive 2 og 3? Hver indrømmelse følges af nye krav.

Forbud mod det islamiske politiske tørklæde bør gælde alle stats- og kommunalansatte. (I virkeligheden burde det gælde alle landets kvinder generelt). Som dansker vil jeg ikke på et offentlig kontor i Danmark expederes af nogen, der bærer islamisk tørklæde og dermed signalerer, at hun - trods underkuelsen - inderst inde, i sit hjerte føler sig bedre end mig og i sin ”renhed” hævet over min person.
Mine forfædre har kæmpet for et frit Danmark og et frit folk. Dets kvinder skal ikke ydmyges af fremmede indvandrere med herrefolksmentalitet, som er imod vort land og dets styre.

Denne evige demonstration af deres diktatur-politiserende tro er meget usympatisk, netop fordi den er en - politisk demonstration. I kristendendommen hedder det, at man skal gå ind i sit lønkammer. Uden nogen bevidst tanke på denne læresætning er den - trods sekularisering og atheisme - så indgroet hos os, at det forarger at se folk blære sig med, hvad de tror og ikke tror.

Med venlig hilsen

G.Johnsen
Bare lidt moderat