maj 12, 2008

Big Brother i FN



Islamiske stater har gennemført en resolution som indebærer, at FN´s expert angående ytringsfrihed skal overvåge personers og mediers negative kommentarer om islam.
Den juridiske expert, Ambeyi Ligabos, arbejdsopgave har hidtil været at rapportere om diktatorers og undertrykkende regimers handlinger. Hans arbejdsopgaver inkluderer nu også at rapportere om nedvurderende kommentarer om den fredelige og elskelige religion islam.

FN´s styrelse for Menneskerettighederne domineres af arabstaterne, hvilket betyder at sætte ræven til at vogte gæs.
Resolutionen gik igennem med 32-0. USA er ikke medlem af rådet og de europæiske lande undlod at stemme.

Sådan her fungerer det:
Stort set er alle verdens terrorister muslimer. Islam er ansvarlig for mere vold i verden end nogen anden organisation eller stat.
I stedet for at beskytte min rettighed til at udtrykke mig ser FN det som sin opgave at begrænse, hvad jeg siger.

Restriktionen er tydelig:
”Hellere restriktioner for enkeltindivider end at understrege regeringernes pligt til og ansvar for at garantere, opretholde, fremhæve og beskytte menneskerettighederne. Ser I nu, hvad FN handler om? Fremfor at beskytte ytringsfriheden, ser de det som deres opgave at begrænse den. Den muslimske verden må overvåge hadet og volden i sine egne rækker i stedet for at forsøge at kvæle kritikken. Så længe de ikke gør det, er islam den farligste religion i verden.

Kilde: oversat fra den svenske blog Every kinda people 4.4.08
Illustration: kalkmalerier af räven, der prädiker for gæssene
men bliver hängt til sidst.