juli 25, 2016

Pædofili og slavehold legalt i Tyskland


Modtaget fra Erik Troldhuus
2016-07-19

Forrige torsdag blev politiet tilkaldt af bekymrede naboer i Düsseldorf, fordi en enlig mand boede sammen med 12, hovedsagelig mindreårige piger i en villa, og man nærede mistanke om, at pigerne gik for lud og koldt vand, da ingen af dem syntes at gå i skole. Politiet fandt en 51-årig mand i forstaden og 12 piger, som levede hos ham.

Ifølge omtale i forskellige dagsaviser er de imellem 6 og 18 år. Som det videre hed med henvisning til politianmeldelsen angav han at have erhvervet alle pigerne legalt dels på et ægteskabsmarked i Homs i Syrien eller i Ebay retmæssigt ved auktion???? Han fremlagde samtlige købekontrakter. Dertil kom at han havde skaffet sig disse piger i ærlig hensigt og giftet sig med dem efter islamisk skik. Også vielsespapirerne kunde han fremlægge, alle udstedt i Syrien. På spørgsmålet om, hvordan han finansierer sit liv med disse piger sværmede han romantisk om tyskernes gæstevenskab og om den glimrende understøttelse fra socialsektoren. Den ældste pige havde ovenikøbet allerede to børn på fem og fire år med ham, angav han stolt. Han var også stolt over at passe alle sine ægteskabspligter, hvilket også viste, at han ikke forsømte dem. Også pigerne bedyrede, at de ikke blev tvangsgift, men at de af kærlighed havde givet imamen sit ja.
Eftersom tysk lov tillader ægteskab med mindreårige, når det er indgået i udlandet (!!!), kunde politiet ikke rigtigt gøre noget. Politiet krævede, at han fik dem i skole inden to uger.


Historien viser tydeligt, hvordan islamiseringen af Tyskland gennemføres ved hjælp af manipulering med lovgivningen, som åbner for slavehandel, arrangeret ægteskab, pædofili etc.

EU har notabene længe arbejdet i det stille for at lovliggøre pædofili for at imødekomme den islamiske kultur.

Gertrud Galster