juli 05, 2016

Kommentar til Støvrings kronik

Kasper Støvring skriver om et af vor tids helt store problemer i Berlingeren.

http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/07/04/sommer-under-lindetraeerne/

Tiderne er skiftet.

Sex drejer sig ikke længre, ikke bare om ungdom og hormoner, solskin og lindetræer. Ikke kun om umodne 3. g-drenge, fri porno og stadig mere hidsende musik ledsaget af kropsrytmer.

Sex er som aldrig før en vigtig brik i politik. Den skal nedbryde og ødelægge det samfund, som man fra 1968 tydeligt nok vilde af med.

I Sverige havde man i 1950 stiftet RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande. Fra 2007 kaldet "Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter ". I 2007 lykkedes det dem trods tidligere modstand at mase sig ind i FN, hvorved de fik en vis international indflydelse.

Massemedierne undlader stort set at gøre rede for visse ting, der sker i EU på kulturfronten, men menneskerettighedernes paragraf 16 er blevet mere aktuel end nogensinde. Her hedder det i punkt 3: "Familien er samfundets naturlige og fundamentale enhedsgruppe og har krav på samfundets og statens beskyttelse". Denne menneskeret er blevet angrebet løbende og stadigt voldsommere siden 60`erne. Dels ved nedvurdering og ødelæggelse af tidligere priste værdier som ægteskab, kernefamilie, børns rettigheder, sex m.m., dels med ord-manipulering og dels ved politiske pressioner, jvf. diverse demonstrationer i Tyskland.Ord-manipulering i ovenstående menneskerettighed har faktisk tilintetgjort den:

"Familien" står der. Det betød før i tiden "Kernefamilien". Det var den familie man havde dengang, men som nu er blevet sjældnere. "Regnbuefolket", der med flag og farver virkeliggør og skaffer penge til RFSL`s politik med flag og pride-festivaler, tildeling af priser og emblemer, udstedelser af certificeringer af RFSL-WC`er i asylcentre, har ladet os forstå, at "familien" er ikke een ting, men 37 forskellige konstellationer, hvor der er voksne og et barn eller flere.

Gertrud Galster