juli 29, 2016

I "Krigens Hus"


Mogens Camre: Min facebook 28. juli 2016:
Islam har indledt en erobringskrig imod os, 
og vore magthavere vil ikke forsvare os !

Kære venner,
Efter Søren Espersens klare og vigtige udmelding er det nødvendigt igen, igen at forklare den virkelighed, som flertallet på Christiansborg ikke vil fatte – eller ikke må fatte for deres uvidende ledere, som er mere skræmte end deres forgængere den 9. april 1940.
Jeg har gjort endnu et forsøg på at forklare virkeligheden i mit facebook opslag i dag:
Det er ufatteligt, at så mange mennesker ikke kan se, hvilken fundamental omvæltning af deres liv, der er på vej som følge af den massive islamiske invasion. Endnu mere ufatteligt er det, at så mange politikere er kulturelt blinde.
Vi hører til hudløshed historien om alle de mange millioner af moderate og fredelige muslimer. Ingen har hævdet, at de ikke findes, men normale mennesker må vel spørge sig selv: hvorfor er alle muslimske lande præget af diktatur, krig, vold, fattigdom, hovedløs befolkningstilvækst, udbredt sygelighed, massiv kvindeundertrykkelse, æresdrab, lovløshed? Er det alle de moderate, fredelige muslimers bedste bud på et samfund?
Svaret er: det er en følge af den islamiske kultur, som igen er et resultat af, at hele den herskende klasse i den islamiske verden har formået at fastholde deres samfund på oldtidens kulturelle niveau. Det er sket ved systematisk at myrde alle, der ville reformere kulturen. Selv i det mest udviklede muslimske land, Tyrkiet, hvor næsten alle kan læse og skrive, ser vi i disse uger en ny Hitler tiltage sig diktatorisk magt under de moderate og overvejende fredelige muslimers jubel. Vælter vi en islamisk diktator, er der en ny måneden efter.
Det er 80 pct af muslimerne - også de påstået fredelige og moderate -som ønsker et samfund styret af koranens åndelige og fysiske despoti, og det gælder også mindst 80 pct. af dem, som har erkendt, at deres egne oldtidssamfund ikke kan give dem en tålelig tilværelse, og som derfor kommer til Europa for at leve højt på europæernes arbejde, gå i vore skoler og tiltage sig ret til vore boliger og hospitaler.
Selv et skolebarn bør kunne indse, at hvis disse mennesker virkelig var som vi og virkelig ønskede samfund som vore, så havde de skabt dem selv. Men det har de ikke. Alt tyder på, at de ikke kan - selv om også jeg kender et mindretal, som gerne ville.
Og her ser vi så den europæiske blindhed: vi er sølle 500 millioner mennesker. Muslimerne er 1.500 millioner. De 80 pct. af dem vil overtage vore lande og lave dem om til deres egen fejlslagne model, og det vil vi ikke se. Ja, vi må ikke se det, og vore egne magthavere straffer os, hvis vi siger det.

Magtgale EU-politikere tror, at de kan vinde kulturelt over de 1.500 millioner muslimer, integrere dem i Europa og lave en multikulturel storstat. Det er storhedsvanvid af dimensioner. Disse mennesker har en fanatisk oldtidsreligion. Vi tør ikke sige, at vi har skabt vore samfund på det kristne kulturgrundlag, og at de ikke kan overleve uden.
Det kan godt være, at de fleste europæere kun har opdaget de blodige terroranslag, men det er småting i forhold til det virkelige problem. Vi er ikke i krig mod islam, siger justitsminister Søren Pind. Nej, men islam har indledt en erobringskrig mod os, og vore magthavere vil ikke forsvare os. Vi har kapituleret på forhånd og forude venter kun udbytningen, undertrykkelsen og myrderierne. Se til Mellemøsten og Nordafrika. Barbarerne er på vej og de har deres kultur med. Hvis vi ikke stopper dem.

De bedste hilsner
Mogens Camre0