juli 05, 2016

Profetens Venner

   
Lars Hedegaard:
Danmarks Radio burde opstille til Folketinget

Den, der har magten over sproget, har magten over mennesker. Det behøver man ikke gå til George Orwell for at finde ud af. Det er tilstrækkeligt at tænde for Danmarks Radio, som i årtier har boret sig ind i vores underbevidsthed ved at pådutte (her = påføre) os et sprog, der lyder så tilforladeligt, at man ikke opdager, at det er politisk.

Tag nu den daglige dosis "højre" og "venstre". Det er som med Orwells "fire ben godt, to ben dårligt". Det hedder i dag: "Højre ondt, venstre godt”.

Godt så. Men i modsætning til antallet af ben kræver højre og venstre en nøjere forklaring.
 Så vidt jeg forstår DR, er det højreorienteret at ville bekæmpe islam og venstreorienteret at ville udbrede profetens lære. Med andre ord er det venstreorienteret at bane vej for flerkoneri, stening og gudsskabte love. Det er et ærligt synspunkt, men er det for meget forlangt, at DR åbent vedkender sig det, når vi nu alle er tvunget til at betale for mastodontens islamfedteri?

Og ville det ikke være ærligere, om DR meldte kulør ved at samle 20.000 underskrifter og opstille til næste folketingsvalg?

Partinavnet kunne f.eks. være "Profetens venner".


Og Mogens Camres kommentar
Kære venner,
 Lars Hedegaard skriver meget rammende om DR’s propaganda. Jeg undrer mig dagligt over, hvorfor journalisterne ikke for længst har overtaget både det politiske styre og ledelsen af alle større virksomheder, for disse unge og yngre mennesker ved alt og kan alt bedre end alle andre. De har allerede så megen indflydelse, at ingen formår at sige dem imod eller fyre dem.
 Sandheden er, at de er en flok ikke uddannede venstreorienterede med en socialistisk-multikulturel ideologi og de fleste tilhører det, man under besættelsen kaldte landsforrædere for de går konsekvent vore fjenders ærinde.
 De bedste hilsner
Mogens