juli 03, 2016

"Jeres Børn er ikke jeres"


Jeg anser nedenstående fra Kalmar for en uforskammet uartighed mod ældre mennesker. Under foregivende af "omsorg" sætter man propagandamaskinerne  i gang for fuld udblæsning for at tvinge gamlingar med i den pk-evindelige sex-snak. Fortrinsvis om den mindre del af menneskeheden, som af nogen anledning falder uden for det sædvanlige,  men som selv kræver mere opmærksomhed end noget andet. Ikke et ondt ord om det her nu. Naturen er fuld af fejl og afvigelser fra normen, men derfra til at fokusere på disse under forstørrelsesglas er fuldkommen galimatthias. Trods alt drejer det sig om nogle få procent.

Og hvad er målet?
Målet er politisk som næsten alt andet. Emnet tog fart efter krigen gennem ihærdig propaganda, forstærket 2007. Det gælder at ødelægge "familiekonstruktionen", for som der står i menneskerettighederne udgør "familien" de byggesten, man bygger et samfund med. Med ordmanipulation (se læserbrev i går) ændrer man så ordet "familie" til noget ganske andet større omfattende, hvorved familiens menneskerettighederne udvaskes. Skal man tro TV regner myndighederne ikke længere med nogen "kernefamilie", men med 37 forskellige familie konstellationer, diverse afvigelser medregnet. Byggesten af vidt forkelligt materiale. Et sandt kaos. Mine, dine og vore børn. Jeres Børn er ikke jeres.
Fra SVT`s  lokale nyheder i Sverige:
"Hbtq-utbildning på äldreboenden under Pride
pride, prideparad, prideflagga

Kalmar kommun anordnar föreläsning om hbtq-frågor för äldre. Foto: TT
Kalmar kommuns omsorgsförvaltning satsar inför höstens Pridevecka. I år ska tre öppna föreläsningar om hbtq-frågor hållas på kommunala äldreboenden.
– De som är äldre i dag har växt upp i en annan tid där acceptansen såg annorlunda ut. Det är en skillnad i öppenhet och hur samtalet om hbtq-frågor förs i dag, säger Mattias Ask, förvaltningschef på omsorgsförvaltningen.
Vid tre tillfällen och på tre olika äldreboenden i kommunen kommer Kalmar kommun att ordna öppna föreläsningar, där bland annat Sussie Hedlund, vice ordförande i RFSL Piteå kommer vara talare.

Fokus för föreläsningarna blir hbtq-frågor i samhället med ett äldreperspektiv, säger Mattias Ask.

– Det är olika bland äldre huruvida man har vågat komma ut eller inte, det är inte alltid man är öppen med det. Det handlar också om att personal ska kunna vara öppen mot sina omsorgstagare med sin sexuella läggning.

Föreläsningarna är frivilliga att gå på för de som bor på äldreboendena, och riktar sig även till anhöriga och andra pensionärer."

Kaisa Andersson