marts 28, 2013

Kirurger i bøddelarbejde

Ingen civiliseret kultur kan leve sammen med islams brutale barbari. Lægeløftet, det løfte, som lægerne aflægger i de fleste lande i Vesten for at forsikre omverdenen om deres faglige og moralske status og ret til at praktisere, er i strid med straffeloven i Sudan og givetvis i mange andre muhammedanske lande. De middelalderlige barske sharialove kræver, at tyveknægte får en hånd eller begge hænder amputeret eller en hånd og modsat sides fod, således at vedkommende rent fysisk bliver ude af stand til at stjæle. Sharialovene vedtoges i Sudan i 1983 og udløste en rædsom borgerkrig.

 Sudans myndigheder forlanger, at amputationen  udføres af læger, så personerne ikke forbløder og dør og dermed undgår den årelange straf at leve med sine lemlæstelser, men direktøren for Human Rights Watch i Afrika, Dahiel Bekele, protesterer og kræver, at myndighederne holder op med at pålægge lægerne at udføre straffene. Man må lave love i overensstemmelse med menneskerettighederne, siger han.

Men i følge avisen "Sudan Tribune" har dommer Abdul Rahman Sharfi på et pressemøde truet med, at lægerne vilde blive retsforfulgt, hvis de afviste (guden) Allahs love: "Vi ærer Allahs Bog (Koranen), ikke Hippokrates's ed. Hvis lægerne nægter at rette sig efter islamisk lov, så vil regeringen uddanne dommere til at udføre amputationer truffet af domstolene. Sharfi viste, at 16 amputationer er blevet foretaget siden 2001. Sudans præsident Omer Hassan el-Bashir har sagt, at man ønsker en forfatning der er "100 procent" islamisk, nu hvor Sydsudan er blevet uafhængigt.


Historien viser hvor sørgeligt langt bag efter araberne er i menneskelighed. Hippokrates, "lægekunstens fader", har omkring år 400 f. Kristi Fødsel nedfældet sine tanker til gavn for menneskehedens udvikling, men selvom araberne indsugede megen lærdom fra de folkeslag, de underkuede i Mellemøsten og Sydeuropa forblev de i deres forkætrede barbari gennem mere end 70 generationer.

Kilde: 

http://www.alertadigital.com/2013/03/17/sudan-los-medicos-que-se-nieguen-a-amputar-a-los-ladrones-seran-castigados/