maj 24, 2007

Fra uhørt uhumsk svineri til miljøpræmiering?

Fristaden Christiania er en af kandidaterne til Nordisk Råds Natur- og Miljøpris på 350 000 danske kroner. I begrundelserne for kandidaturet betones det, at miljøhensyn var i fokus allerede da fristaden blev etableret i 1971. Fristaden er bilfri, og opfindelsen af Christianiacyklen har bidraget yderligere til at fremme bilfriheden i hele København.

Du gode!
Det er en hån mod alle de mennesker, som er kommet i ulykke gennem fristadens narkomiljø.
Det ignorerer man og klynger sig til det eneste positive, man kan nævne: Christianiacyklen. Ja, det var en god idé af cykelfabrikanten at udnytte de gratis faciliteter, som forsvarsministeriet så rundhåndet overlod til kaserne-BZ´erne, og begynde en fremstilling af denne engelske cykelmodel.

Men hvad med de fredede, nu ødelagte bygninger fra 1600-tallet? Og andre mishandlede huse? Hvad med de uhyggelige (nu tilmurede) narkohuler inde i volden, hvor alkohol- og narkovrag forsumpede i utroligt stinkende uhumskhed? Eva Gredals såkaldte ”sociale experiment”!!! Hvad med svenskeres og nordmænds narkoindkøb og fristadens stort anlagte indsats for ”Fri Hash”? Hvad med de mindreårige børn, der på BRIS´s eller Børnemagts opfordring løb hjemmefra, lokket af pubertetens drømme om frihed og hashens tågede fatamorganaer? Har man sat sig ind i, hvad man bød Københavns børneværnsbørn i Multimediahusets svineri hos en tidligere straffet narkohandler? Børnene og de unge, blev udnyttede. Psykologer, psykiatere og socialrådgivere fik extra arbejde og indtægt. Den gale præst fra den ”kosmiske” kirke brød med Christianias Børnemagt ind i en skole på Nørrebro, men blev slået på flugt af skolens elever og måtte flygte ind i folkets hus i Stengade… Præsten ville i byrådet på en ”Børnemagtsliste”! Narkomaner, børn og unge blev brugt i 68´ernes kamp for at ændre samfundet. Man kan ikke lave revolution med tilfredse mennesker. De skal gøres utilfredse. De politisk-korrekte politikere og ansvarlige embedsmænd dækkede over forholdene med løgn. De borgerlige snorksov og var ikke til at råbe op.

Alle retsinstanser fra byret til højesteret dømte fristaden ulovlig. Da domstolene havde slået fast, at den ulovlige besættelse skulle ophøre, greb folketinget - imod alle grundlovsregler - ind og erklærede, at - jovist, Bådsmandsstrædes kaserne skulle rømmes, men højesteret havde ikke sagt HVORNÅR, så indtil videre kunne de blive…..

Christiania har det som den danske jernbanedrift: det politikerne har forsømt tidligere, vender tilbage med mangefold flere problemer.