februar 21, 2015

Vi er i krig!

Cherif: Skal Folketinget bombes før I fatter alvoren?

Cherif El-Ayouty kom til Danmark i 1968 - og elsker sit liv her. Men han synes politikerne er nogle svæklinge over for radikale muslismer

Cherifs læserbrev:
Noget mørkt, som er i gang med at vokse sig stærkere, er imod vore demokratiske principper, vores værdier samt vores eksistens, og vi må kæmpe mod dette mørke med nye og stærkere midler, end vi tidligere har gjort.
I dag leder alle vestlige regeringer efter en snedig måde til at undgå at finde kilden til radikalisering af herboende unge muslimer. I over 20 år nægtede politikerne at lytte til dem, som kendte til islam og dens subkultur. Nu skal prisen betales - i blod! Men vores regeringer lukkede ørene, holdt den ene hånd for munden og den anden for øjnene.
Hør nu godt efter: Vi er i krig. Åben og regulær krig. Det vi har oplevet indtil nu, er kun begyndelsen af langt værre grusomheder i Danmark. Vi kan ikke forsvare os selv. Vi er totalt blottet, fordi politikerne har lammet vort demokrati. Når vores soldater sendes i kamp i udlandet, hindrer irrationelle restriktioner dem i deres indsats mod ritualmordere. Det samme problem bremser politiets - herunder også PET’s - arbejde på den indenlandske front. De kan ikke gå i krig med en arm bundet bag ryggen.
I stedet for den nuværende slaphed skal der erklæres krigstilstand i jagten på terrorister. Ja, det er en ekstraordinær og ubehagelig forholdsregel, som kan true demokratiske principper, men vi må først og fremmest bekæmpe fjenden. Vi er usikre på vores gader. Vores bevægelsesfrihed er alvorligt begrænset. Vi er bange for at sende vores børn ud i byen. Vi holder os tilbage fra at benytte vores ytringsfrihed. En håndfuldt rabiate indvandrere holder os som gidsler i vores eget land.
Radikalisering kan ikke helbredes. Radikalisering skal udryddes. Mens vi kæmper fysisk mod terrorister, som er født i Danmark og ubemærket færdes frit blandt os og kan myrde tilfældige, skal vi samtidig fjerne terrorens årsag. Den er imamer, som opfordrer unge letpåvirkelige muslimer til at bruge vold - inklusive skydevåben - mod tilfældige danskere. De baserer deres ”hjernevasknings” retorik på hvad der står i Koranen og Hadith. Når man ser, at tusinder af muslimer i fængsler og i deres ghettoer i Danmark, jubler hver gang de ser ISIS slagte en vesterlændinge, må vi erkende, at vi er i krig mod en  talstærk hær, der er udrustet med had og i mange tilfælde også våben mod os.
At prøve med dialoger med radikaliserede muslimer, deres forældre eller imamer - hvilket mange dansker tror er muligt - er simpelthen utopi. Jeg bliver rød i hoved hver gang jeg  på fjernsynet ser en debat mellem kendte politikere som Claus Hjort Frederiksen og Henrik Sass Larsen under onsdagens debat på TV2 News, hvor de forventer at muslimske ekstremister er almindelig folk der tænker som os og kunne komme til forståelse. De tror at vi kan tale terroristerne til fornuft ved at fortælle dem, at deres metoder ikke er accepteret i Danmark og vi må insistere på, at de skal indrette sig efter vores kultur og leve regler. Disse politikere, Biskopper og en million ligedan tænkende danskere, lever i Shangri-La.
Fornuft, logik, medborgerskab, national loyalitet, taknemlighed og kærlighed for livet bliver totalt fjernet med et slag af radikaliserede muslimer, når man skal vælge mellem disse vestlige værdier og, hvad de har hørt fra deres imamer om islams hellige urørlighed. Disse imamer er vores hovedfjender. Derfor kan vi ikke kæmpe mod disse med fornuft. Der skal introduceres nye love og regler med klar og utvetydig straf udmåling, der er lige så radikal som de radikale kræfter vi står imod. Blandt disse, skal det være muligt at fratage statsborgerskab fra de religiøst baseret kriminelle og udvise dem for evigt.
Udover det, skal det årlig budget for PET og politiet tredobles, ja, tredobles. De næsten 800 millioner - et engangs beløb - regering vil give PET og politiet, er en dråbe i havet. Danskerne har intet imod at betale den rigtige pris for at genskabe den fredelige orden og velstand, de har bygget op i gennem mange generationer, og som nu trues med undergang.
Jeg spørger alle vores politikere: Hvad skal der til for at I vågner op og erkender, at vi er i krig her i Danmark? Hvornår vil I begynde at håndtere situationen alvorligt? Skal Folketinget sprænges i luften?
Det er jeres ansvar at sikre vores eksistens og give os  tryghed på gaden tilbage. I skal begynde med at udvise de imamer, der udspreder had og opfordrer til krig mod danskerne!
Je suis Danmark.


Kilde: Ekstrabladet