maj 04, 2016

Mogens Camre Min facebook 4. maj 2016

Samme historie som forrige fra Kongens Lyngby, set med Mogens Camres øjne:

Debatten kører i anledning af, at seks niqab-klædte piger er blevet bortvist fra VUC. Afgørelsen er truffet fordi lærerne ikke vil undervise mennesker, hvis ansigt de ikke kan se. Det er der mange gode grunde til, og i øvrigt har vi et maskeringsforbud her i landet. Både skolen og undervisningsministeriet er meget omhyggelige med den pædagogiske begrundelse, medens Venstres udlændingeordfører Marcus Knuth rent ud siger det rigtige, at denne tilsløring af kvinder er den rene stenalderkultur.

Jeg hørte ved 16.30-tiden en udsendelse i radio 24syv om emnet, hvor en mandlig journalist nedladende søgte at pådutte VUC skolelederen, at der ikke var nogen pædagogisk grund til at udelukke de seks piger fra undervisningen. Lederen gav en klar begrundelse, men journalisten vidste bedre og blev ved mange gange at hævde, at han ikke accepterede svaret - han vidste bedre og var ikke interesseret i andet end at vi skulle vide, hvad han mente - skønt han var uden enhver erfaring i undervisning.

Journalisten fastslog, at det hele var opfundet af "en flok feminister med ondt i røven". Det er altså det niveau, en radio, som hævder at være borgerlig, optræder på, med en flabet proletar af en journalist, som tydeligvis intet ved om historie, islam, kultur eller kvindeundertrykkelse.
Tænk om en journalist ville spørge: Hvorfor skal muslimske kvinder tilsløres? Hvilke samfundsforhold skaber den kultur, der gør kvinder til mindreværdige mennesker, der ikke må færdes frit? Hvorfor er så mange mennesker flygtet fra den kultur, som tørklæder, burkaer og niqab er et centralt led i? Hvad skal berettige, at den kultur får indpas her? Og også: hvad er formålet med at bruge danske skatteyderes penge på at uddanne, forklædte, muslimske kvinder til arbejdsløshed - for det er åbenbart, at de færreste virksomheder vil ansætte kvinder, som er forklædte - lige så lidt som de vil ansætte danske mænd med elefanthue?

Men nej, de spørgsmål stiller kun få danske journalister, for det store flertal er medlemmer af Journalistisk Venstreparti, og de vil gerne ødelægge Danmark ved fri indvandring og knæfald for de fejlslagne samfunds kultur.