december 29, 2015

Selvforsvar

Tyskerne forsyner sig med våben til selvforsvar

af Soeren Kern  •  28. December 2015
  • Kampen for at skaffe sig våben kommer midt under en uomtvistelig, landsdækkende kulmination i migrantdrevet kriminalitet, herunder voldtægter af kvinder og piger i et chokerende omfang, samt fysiske overgreb, knivstikkerier, indtrængen i private hjem, røverier og indbrudstyverier — i større og mindre byer overalt i landet.
  • De tyske myndigheder gør sig imidlertid store anstrengelser for at hævde, at de tyske borgeres pludselige interesse for selvforsvar intet som helst har at gøre med masseindvandringen til landet, trods talrige beviser på det modsatte.
  • Kulminationen af voldsforbrydelser begået af indvandrere er blevet bekræftet af en lækket, hemmeligstemplet politirapport, som afslører, at et rekordstort antal på 38.000 asylansøgere blev anklaget for at have begået forbrydelser i landet i 2014. Analytikerne mener, at dette tal — som giver mere end 100 forbrydelser om dagen — kun udgør et mindre fragment: mange forbrydelser indberettes ikke.
  • "Enhver, der spørger om årsagerne til denne bølge af våbenindkøb, bliver mødt med tavshed." — Süddeutsche Zeitung
Det tyske dagblad Die Welt producerede for nylig en videoreportage om Tysklands voldsomme stigning i salget af selvforsvarsvåben, som bar titlen "Våbenfirmaerne profiterer af flygtningekrisen." (Foto: Die Welt video screenshot)
Tyskerne, som står konfronteret med mere end en million asylansøgere fra Afrika, Asien og Mellemøsten, har travlt med at bevæbne sig.
Overalt i Tyskland, et land med en af de mest strikse våbenkontrollove i Europa, stiger efterspørgslen eksplosivt på selvforsvarsvåben til fredelige formål, herunder peberspray, gaspistoler, nødbluspistoler, elchokvåben og våben til at bortskræmme dyr. Tyskerne ansøger også om våbentilladelser i et rekordstort antal.
Kampen for at skaffe sig våben kommer midt under en migrantdrevet bølge af voldsforbrydelser — herunder voldtægter, røverier og overfald af særlig farlig karakter — i storbyer og byer over hele landet.
De tyske myndigheder gør sig imidlertid store anstrengelser for at hævde, at de tyske borgeres pludselige interesse for selvforsvar intet som helst har at gøre med masseindvandringen til landet, trods mangfoldige beviser på det modsatte.