juli 27, 2014


Pedofila arbetsgruppen har fått som de ville

http://www.d-intl.com/2014/07/26/pedofila-arbetsgruppen-har-fatt-som-de-ville/
Hvad er meningen?
Hvorfor kommer det netop nu?
Jo, fordi.....

Nu er EU's og WHO's store sex-projekt på trapperne. EU har sammen med WHO bestemt, at alle børn i grundskolens små klasser og alle børnehavebørn fra dette nye skoleår skal lære alt om sex i alle former - også de vulgære, absurde, pornografiske - som en tvungen undervisning, som forældremyndighedens indehaver ikke kan bestemme over.

Spydpigen har flere gange fortalt om dette EU program, som allerede er i gang i Tyskland....

Hvorfor nu denne sex-undervisning?
Det forstår småbørn jo ikke noget af.
Det er også ligegyldigt om de forstår noget af det. Det er ikke helt det, det drejer sig om. Men kan sexlærerne fastklistre nogle frastødende billeder i børnenes hjerner af pædofili, sodomi o.l., er det nok nemmere at nå målet. Hertil kommer så, at kan man i Europa lovliggøre noget så frastødende som pædofili, så vil de mange pædofilaccepterende indvandrere ikke blive anklagede og straffede for deres
"brug" af børn eller for deres islamiske "giftermål" med barnebrude (evt. helt ned til babystadiet)

Hvis vi ser på, hvem og hvor og hvordan sexundervisningen har været bragt frem tidligere i Danmark, så er sexsnakken et middel der skal føre frem til målet. Målet er opløsning og tilintetgørelse af det af naturen mest  faste grundlæggende system i menneskelivet: familien, kernefamilien, far, mor og børn. Forældremyndigheden angribes nu igen og værre end nogensinde (og Putin sidder muligvis og godter sig!). Forældremyndigheden skal latterliggøres, nedgøres, svækkes. Børnene skal indoktrineres. Bestemme selv, hedder det. Det er faktisk vejen ind i diktaturet.
Børnene statsopdrages, ensartes, ligestilles.

Disse tanker er ikke nye. 3-4 af de ialt 45  kommunistiske langtidsmål om, hvordan rettroende kommunister i Vestens demokratiske lande kan/skal nedbryde de demokratiske samfund, handler om
sex og opløsning af kernefamilien. Psykolog Eggert Petersen viste vejen frem i sit forslag til et nyt partiprogram for et kommunistpåvirket socialdemokrati i 1969.