juli 16, 2014

De overgår os i kriminalitet

«Indvandrerkritisk Facebook-gruppe i søgelyset», skriver Morten Borup i Nationaldemokraten 15 juli 2014: 
«Stadig flere danskere giver offentligt udtryk for deres modstand, når det kommer til indvandringen og den multietniske samfundsudvikling. Dette kan i høj grad ses på de sociale medier, hvor indvandrerkritiske grupper får stadig større tilslutning. Udviklingen er bekymrende, mener flere eksperter.
Een af de populæreste grupper er NEJ – til kriminelle indvandrere, som kan findes på Facebook. Gruppen har over 6.000 medlemmer, og har på kort tid oplevet en kraftig tilslutning. Den er på under eet år vokset fra godt hundrede medlemmer til de nuværende 6 tusind, fortæller gruppens grundlægger og administrator, Maj-Britt Krittenstein.»


Det kan da ikke undre, at den gruppe har fået stor tilslutning med den megen kriminalitet, indvandrere lægger for dagen. Det har gang på gang været nævnt i pressen, at deres kriminalitet statistisk er betydelig større end vor egen, hvilket fremgår af tallene fra fængslerne.

Hertil kommer så islams ideologi, der gennem koranen belærer alle muhammedanere om, at de «vantro» er deres fjender, som bør bekæmpes med alle midler, og at deres love ikke duer og ikke skal overholdes, da de ikke som «sharia» er skrevet og givet af guden Allah.