juli 13, 2014

Når irritationen løber over.....


Jamen det er da også så intelligent lavet det der med, at det offentlige sender nye gule sygesikringskort ud til alle borgere og på konvoluttens forside anfører, at man skal huske at få et blåt sygesikringskort ved rejser. Så er ingen da i tvivl om, hvad der er i kuverten – det giver beskæftigelse til Politiet. Smart ik’å’!! For mindre end uge siden oplystes at man anskaffer sig en ny mobiltelefon med sygesikringskort som ‘såkaldt identifikation’. En ung dansker havde netop fået en regning på ca. kr. 80.000 for telefoner og deres brug, vel at mærke telefoner, som han ikke har anskaffet. Det er da lige i orkanens øje. ‘Højintelligensen regerer landet, også i den grad!´ Men det der med togene og perkerne er også helt i top. Kan nogen gætte hvor de ubrugelig italienske tog står? På banelegemet i Aarhus, såmænd. Det var 4-5 mia. kr. Men nu skal de også have en ny ombygning mere i Gellerup-Ghettoen med tillige en letbane (i god gammel østblokversion – der er totalt forældet i andet end SF-hovederne) lige til stedet. Alt i alt ca. 1 mia til Gellerup. Men CCTV-overvågning i området vil de altså ikke have derude. Så det skal de heller ikke have, siger tumperne. Antagelig racistisk! Ombygningen sker ganske vist angiveligt for at mindske kriminaliteten i Ghettoen. Men kan nogen så gætte, hvorfra letbanen skal leveres?? Ja, fra det legendariske italienske selskab igen. Ham der lavede første aftale med selskabet uden nogen virkningsfuld garanti for noget som helst var garanteret en bonderøv fra Aarhus. Han er mig bekendt ikke blevet krævet til ansvar. Nei, hvor vil I hen? Havde han været japaner eller kineser var han blevet udryddet, mestendels.

Aberne  De der skal forestille at styre landet, kan ikke engang styre DSB eller en rundsending af sygesikringskort, ja, end ikke meget mindre end det. De skal væk!
Nej, lad nu være, de skal væk ALLESAMMEN! Lad Mærsk overtage styringen af ‘børnehaven’, der befolkningsmæssigt kun er lidt større end Berlin.

m.v.h.
Ebbe V.