juli 26, 2012

Religiøst Politi

“På længere sigt skal flertallet af religiøst hovedtøj kunde indgå i den svenske politiuniform, bl.a. det muslimske tørklæde”, som  muslimske  Iman Aldebe her arbejder på, hedder det sig. For at stikke svenskerne blår i øjnene har politiet ikke bare bestilt muslimske tørklæder, men også Aldebe-design til jødiske kipper og indiske turbaner. Det skal lyde demokratisk. (Flertallet afgør, selv med kun 1 procents overvægt (altså 51 %)). Aldrig har jeg hørt sådan noget ævl! Tror svensk “polis” att svenskerne hopper på den? Hvem konkurrerer i denne s p æ n d e n d e  tørklæde-konkurrence? Hvorfor forbigår man indianernes flotte fjer? Er det ikke diskriminerende og bør politiameldes til DO (= diskriminationsombudsmanden)?
 

Ovenstående billede så vi i går på TV. Kvinden på billedet er ikke en voxfigur, selvom hun savner enhver frisk pigeudstråling. Den vilde heller ikke have kunnet trænge igennem alle de kunstige lag. Hun designer. På opdrag af politiet. Pengene til politiet skal jo gå til noget fornuftigt, som befolkningen kan have glæde af i disse tunge, kriminelle tider.
Politiet og hun må være inspireret af en højere myndighed. Af fru Justitia naturligvis. Hende kender vi jo. Hun har bind for øjnene!