juni 07, 2015

"Hun har ikke været kommunist" siger hun

Angående rygterne om statsministerens tidligere kommunistbegejstring.

Beskyldningerne om tidligere og evt. bevarede kommunistiske sympatier skubber statsminister Helle til side med, at hun da har "mange af de samme værdier den dag i dag", hvilket hun vel ønsker at vi alle skal forstå således, at hun som socialdemokrat har sine socialdemokratiske ideer bevaret fra sin ungdom. Men...

Helle er født i 1966 under den kolde krigs intense kommunistiske propaganda og omvæltning i 1968.  Socialdemokratiet, som man havde anset for et bolværk imod kommunismen, blev grundigt inficeret og udgav et forslag til nyt partiprogram i 1969. Det er smækfuldt af kommunistisk tankegang, der vilde bestemme alle borgeres liv fra vugge til grav, helt ind i sovekammeret.

Få år efter fik den pseudo-socialdemokratiske uddannelsesminister, Ritt Bjerregaard, sat igennem, at folkeskolen blev  "tilpasset tiden", som man sagde, d.v.s. med inspiration fra de kommunistiske langtidsmål (publiceret i USA 1963). I denne "tilpasning" var det at Helle voksede op og sugede lærdom til sig, indtil Sovjetunionen faldt sammen. Så først fulgte hun Ritts opskrift: man kan ikke som kommunist opnå noget på Christiansborg, så man må i stedet melde sig ind i socialdemokratiet.

Helle Thorning Schmidt burde nok dengang offentligt at have udbasuneret, at hun nu tog afstand fra sine tidligere tåbelige sympati for en af verdens mest underkuende brutale regimer.