august 15, 2012

Penislemlæstelse
Penislemlæstelse: Drenge fik amputeret tissemand efter omskæring - tisser nu gennem plastikrør    


To tre år gamle tvillingebrødre fik begge deres penis amputeret, efter en såkaldt omskæring der fik konsekvenser for andet end forhuden.

Dette indlæg er fundet på Balders Blog:  http://blog.balder.org/?p=1454

Kilde: AKnews - Kurdistan 13 august 2012 - Twin boys’ genitals amputated after circumcision op goes wrong (Bryar Mohammed)
Hodjas Blog gjorde mig opmærksom på artiklen. Der findes der også en kommentar fra en vis Maria, som så rammende bekræfter mine egne fornemmelser omkring diskussionen.


Arian Qader, pressetalsmand for Khanaqin-hospitalet sagde: 'Der skete desværre en uønsket komplikation da de to drenge blev omskåret. Efter operationen gik galt fik begge to deres penis amputeret. Nu tisser de gennem plastik slanger.'
Quader sagde at lægen og hans assistent havde amputeret børnenes kønsdele ved et uheld.
Talsmanden tilføjede: 'Når man omskærer en dreng, bruger vi på vores sygehus et lille instrument som ser ud som et jern beregnet til at amputere en lille del af huden på spidsen af penis.'
'Efter hændelsen fik begge børnene koldbrand, på grund af infektion af såret.'
Kønsdelene blev behandlet lidt mere med 'jernet' end proceduren kræver, og dette førte til infektionen. Drengene fik senere deres tissemænd skåret af.
Børnene stammer fra Baladruz. Deres far har anlagt sag mod lægen (I.A) og assistenten.
Koldbrand er en alvorlig og livstruende tilstand der opstår når en anseelig masse væv dør efter en skade eller en infektion.  - Ja, det er rigtig nok et spændende og romantisk liv de går ind til med deres plastikrør!


Der har været en oprivende diskussion om omskæring på document.no, hvor redaktionen fik læst og og påskrevet i tre tråde efter at have forsvaret omskæring. Det første indlæg havde overskriften “Seglet” og det sidste vist nok “Oppbrudd”, idet man da havde konstateret, at de fleste af de ellers så trofaste kommentatorer var forrygende uenige i redaktionen bombastiske forsvar for omskæring.
Katrine Winkel Holm har også leveret et brændende forsvar for omskæring, som hun åbenbart ikke har spor imod at belemre drengene med, og hun benytter de samme argumenter, som hvis hun forsvarer pigerne mod det samme.
Jeg har ikke ord for, hvor træt jeg er, af at folk blafrer med deres religion, og på mig virker det helt absurd, at Lars Hedegaard er dukket op som redaktør af en “konservativ judeo-kristen” papiravis.
Læs hele Marias kommentar her: Kommentar af Maria — 13 august 2012
LivaUriasposten har bemærket at Dansk Folkeparti kniber udenom:

Jeg håber det bedste for DF fremover med den nye formand. DF skal dog langt længere frem i skoene i værdidebatten.


DF har været underligt fraværende i sommerens debat om den religiøse handling; i en guds navn at
skære i drengebabyers kønsdele. Det er uklædeligt forfængeligt at tro at guder kan bestikkes med et
stykke babyforhud. Og hvorfor skal det lige gå ud over umyndige børn, som ikke kan spørges til  
råds? Det duer ikke. Det bør laves om.
Det er okay at nogen tror, men at skære i mennesker på den unødvendige måde, må udsættes til drengen 
er blevet myndig. 
Så kan det enkelte menneske spørges ad. om det ønsker at ofre et stykke kønsdel for at kunne være en
del af en religiøs flok.

Mere på  http://blog.balder.org/?p=1454 http://blog.balder.org/?p=1454 med billeder af lægeligt insttument til omskæring og diverse kommentarer og henvisninger til artikler om omskæring.