august 26, 2012

Kippa-march i Malmø

Da EU's overvågningskontor i Wien, ledet af den østtyske jurist, Beate Winckler, i blåøjet naivitet troede, at antisemitismen skyldtes nynazister, lod hun sagen undersøge af forskere ved universitetet i Berlin. Stor blev forskrækkelsen, da rapporten i oktober 2003 i stedet pegede på muslimerne, som EU jo støttede. Undersøgelsen blev hurtigst muligt gemt væk. Dette her skulde europæerne ikke se. Men så nemt gik det ikke! Man krævede fra dansk side, at sandheden kom frem, og det gjorde den så nødtvungent. Europæerne blev næppe overraskede. De havde jo forstået, hvordan det hang sammen.

Muhammedanerne fortsatte naturligvis deres ubændige had mod jøder og Israel, og i Malmø var den socialdemokratiske borgmester Reepalu åbenbart med på vognen.

Så meget mere glædeligt var det forrige lørdag (18.8.2012) at konstatere, at Malmøboerne i stort tal sluttede op om den såkaldte «Kippa*-march» gennem byen. Se videoen:


*) Kippa (=Kipa) den lille hue, som jødiske mænd bærer som tegn på respekt for Vorherre.


I Spentrup Kirke på Djursland er der et kalkmaleri i korbuen,
som hentyder til ordet:

«Forlad dem, de vide ikke, hvad de gøre» (Lucas. 23. 34.)

Det forestiller Guds Lam, d.v.s. Jesus, og derunder ses Ecclesia (den kristne kirke med krone på hovedet) sammen med
Synagoge (Jødedommen), som har bind for øjnene – som tegn på, at hun ikke forstod, hvad hun gjorde: stak lammet, så blodet flød. Blodet opfanges i kalken, som Ecclesia rækker op.