juli 30, 2016

Man ødelægger deres sind





















Forældre, vågn dog op!

Man er ude på at ødelægge jeres børn ved at fylde dem med absurde og sygelige tanker om deres egen krop. Hensigten er med disse forkvaklede børn at ødelægge selve samfundsstrukturen.
Det allerede ret ødelagte Sverige går i spidsen for denne 5.-kolonne-virksomhed
Arbejdet har allerede stået på i over en generations tid og er udviklet og fremmet af sex-foreningen RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande. De fik foden indenfor i regeringen og opnåede – trods årelang modstand – obsevatørstatus i FN 2007. Dermed kan RFSL som såkaldte ”experter” påvirke beslutninger i menneskerettigheds- og sundhedsspörgsmål i FN angående homosexualitet, bisexualitet og ”transpersoner” (tilsammen kaldet HBTQ).
De arbejder ikke mindst på, at Vesten skal acceptere pædofili, og man har i EU foreslået, at børn - ned til en alder af fire år - selv skal kunne sige ja til pædofili-tilbud
Man viser fotos af påståede ”homosexuelle småbørn” og går ind for at lære småbørn sexlege og for bevidst at gøre drenge til piger – og omvendt.

Læs mere på blogg Spydpigen:  www.spydet.blogspot.se  juni 20, 2016:

Lad os skifte køn
(Jeg løb på en femårig. Han mumlede noget.- Jeg ska`..
Hvad skal du?
- Lave mig om til en pige - Det siger Karen selv at man kan!
En underlig drøm.)


Hvordan kan det gå til?

Politisk jämlik folkesex

Sveriges Folkesundhedsminister Gabriel Wikström vil have mere sex på bordet i samfundet.

Det er et politisk spørgsmål, mener han og kræver en større undersøgelse af folks sex-vaner.

Nix, sex er og skal være en privatsag.

http://www.expressen.se/ledare/gabriel-wikstroms-sex-ar-en-privatsak/

publiceret 29. juli 2016

Sveriges Folkesundhedsminister Gabriel Wikström har bedt Folkesundhedsinstituttet at gennemføre en bred sex-vane-undersøgelse, så omfangsrig, at den skal kunne bruges på regionalt niveau og helst også kommunalt.
Det skader ikke at vide. Risikoen er dog stor for at sexundersøgelsen giver et forskruet billede af vaner og attituder. Manglende svar var stort allerede i den tidligere undersøgelse "Sex i Sverige" 1996. Siden da har unge voksne nærmest holdt op med at svare på rundspørgen. Så det kan bare blive et billede af hvor sex-interesserede personer over de tres ser på livet.

Gabriel Wikström vil have kundskab "for at kunne diskutere sex i et politiskt perspektiv på en mer positiv og utvungen måde", som han skriver i Debatt i Dagens Nyheter. Og der skal komme politiske forslag for at skabe en "jævnbyrdig" (ligestillet) sexuel sundhed".
Et allerede bekendt fænomen er at alene-mennesker er mindre tilfredse med deres sexliv end mennesker med faste forhold. Hvad skal Wikström så gøre ved det i folkesundhedens navn? Lægge Gabriels "sex-ragger*-skole" ud på youtube? Publicere smukt utvungne selfier på Instagram med titlen "nysgerrig rød"?
Skal kommuner med mange utilfredsstillede alene-mennesker starte sexklubber? Er det nu tiden for de der statslige bordeller, som enkelte politikere bliver pressekendt for den dag, de foreslår det. Skal sossernes "butler" i Tunnelbanen måske stå til tjeneste?
"Sex er ikke, og har aldrig været, bare et privat anliggende", skriver Wikström. At det ikke har været en privatsag er en ting, staten har f.ex. tidligere spærret og steriliseret "løsagtige" og klssificeret homosexualitet som en sygdom.

Dette er tak og lov historie nu. Sex er endelig blevet et privat anliggende og det er vigtigt, at det forbliver sådan.
Naturligvis skal sygeplejen hjælpe mennesker som har fysiske eller psykiske problemer, som forhindrer et hyggeligt sexliv. Og det gøres allerede i dag. Det kan sikkert blive bedre.
Men at enhver voksen svensk får sin drømmesex i den mængde "hen"(=han/hun) vil have er en utopisk tanke. Og lige så  skørt som at alle, uanset øvrige livsforhold, skal være lige sexuelt aktive og tilfredse. At alle "ligger" lige meget bør ikke være et politisk mål.

Gabriel Wikström skriver, at "vi" - hvilket turde være regeringen - må løfte frem det "positive og lystfyldte med sex". Om at sexual politik må handle om "det sundhedsfremmende, det som er lystfuldt med sex".

NEJ TAK. Det svenske folk klarer sig uden, både forsvarsministeriets sex-gramseskole og infrastrukturministerens mest sundhedsfremmende sextips. Og plakatkampagner hvor Gabriel Wikström rekommanderer sex i otte gange "lig-ned" om måneden kan få hvem som helst til at tabe lysten.


Note *) raggare  er ordet for en type sjusket frigjort ungdom i gamle amerikanske biler, som samler piger op på deres vej

 Læs også: Politiker skal ikke rode i snusdåsen
Følg Expressens leder på Facebook



Læs videre på Snaphanen
http://snaphanen.dk/2016/07/29/regeringen-sex-ar-inte-en-privatsak/

juli 29, 2016

I "Krigens Hus"


Mogens Camre: Min facebook 28. juli 2016:
Islam har indledt en erobringskrig imod os, 
og vore magthavere vil ikke forsvare os !

Kære venner,
Efter Søren Espersens klare og vigtige udmelding er det nødvendigt igen, igen at forklare den virkelighed, som flertallet på Christiansborg ikke vil fatte – eller ikke må fatte for deres uvidende ledere, som er mere skræmte end deres forgængere den 9. april 1940.
Jeg har gjort endnu et forsøg på at forklare virkeligheden i mit facebook opslag i dag:
Det er ufatteligt, at så mange mennesker ikke kan se, hvilken fundamental omvæltning af deres liv, der er på vej som følge af den massive islamiske invasion. Endnu mere ufatteligt er det, at så mange politikere er kulturelt blinde.
Vi hører til hudløshed historien om alle de mange millioner af moderate og fredelige muslimer. Ingen har hævdet, at de ikke findes, men normale mennesker må vel spørge sig selv: hvorfor er alle muslimske lande præget af diktatur, krig, vold, fattigdom, hovedløs befolkningstilvækst, udbredt sygelighed, massiv kvindeundertrykkelse, æresdrab, lovløshed? Er det alle de moderate, fredelige muslimers bedste bud på et samfund?
Svaret er: det er en følge af den islamiske kultur, som igen er et resultat af, at hele den herskende klasse i den islamiske verden har formået at fastholde deres samfund på oldtidens kulturelle niveau. Det er sket ved systematisk at myrde alle, der ville reformere kulturen. Selv i det mest udviklede muslimske land, Tyrkiet, hvor næsten alle kan læse og skrive, ser vi i disse uger en ny Hitler tiltage sig diktatorisk magt under de moderate og overvejende fredelige muslimers jubel. Vælter vi en islamisk diktator, er der en ny måneden efter.
Det er 80 pct af muslimerne - også de påstået fredelige og moderate -som ønsker et samfund styret af koranens åndelige og fysiske despoti, og det gælder også mindst 80 pct. af dem, som har erkendt, at deres egne oldtidssamfund ikke kan give dem en tålelig tilværelse, og som derfor kommer til Europa for at leve højt på europæernes arbejde, gå i vore skoler og tiltage sig ret til vore boliger og hospitaler.
Selv et skolebarn bør kunne indse, at hvis disse mennesker virkelig var som vi og virkelig ønskede samfund som vore, så havde de skabt dem selv. Men det har de ikke. Alt tyder på, at de ikke kan - selv om også jeg kender et mindretal, som gerne ville.
Og her ser vi så den europæiske blindhed: vi er sølle 500 millioner mennesker. Muslimerne er 1.500 millioner. De 80 pct. af dem vil overtage vore lande og lave dem om til deres egen fejlslagne model, og det vil vi ikke se. Ja, vi må ikke se det, og vore egne magthavere straffer os, hvis vi siger det.

Magtgale EU-politikere tror, at de kan vinde kulturelt over de 1.500 millioner muslimer, integrere dem i Europa og lave en multikulturel storstat. Det er storhedsvanvid af dimensioner. Disse mennesker har en fanatisk oldtidsreligion. Vi tør ikke sige, at vi har skabt vore samfund på det kristne kulturgrundlag, og at de ikke kan overleve uden.
Det kan godt være, at de fleste europæere kun har opdaget de blodige terroranslag, men det er småting i forhold til det virkelige problem. Vi er ikke i krig mod islam, siger justitsminister Søren Pind. Nej, men islam har indledt en erobringskrig mod os, og vore magthavere vil ikke forsvare os. Vi har kapituleret på forhånd og forude venter kun udbytningen, undertrykkelsen og myrderierne. Se til Mellemøsten og Nordafrika. Barbarerne er på vej og de har deres kultur med. Hvis vi ikke stopper dem.

De bedste hilsner
Mogens Camre0

juli 28, 2016

Muslim-pause

Efter terror: Søren Espersen vil indføre muslimstop i Danmark

(via Ole Gerstrøm  23.48 (for 18 timer siden))

http://www.politiko.dk/nyheder/efter-terror-soeren-espersen-vil-indfoere-muslimstop-i-danmark
Dansk Folkepartis næstformand, Søren Espersen, foreslår et totalt stop for indvandring fra muslimske lande i en periode på fire-seks år. Vi har brug for »et pusterum« ovenpå den seneste tids terrorangreb i Europa, mener han.

ONSDAG D. 27. JULI 2016, KL. 21.07
Cathrine Bloch CATHRINE BLOCH

Der bør indføres et totalt stop for indvandring fra muslimske lande til Danmark i en årrække.
Sådan lyder udmeldingen fra Dansk Folkepartis næstformand, Søren Espersen, der i et debatindlæg i torsdagens Berlingske foreslår at indføre et muslimstop i Danmark i en periode på fire-seks år i kølvandet på den seneste tids terrorangreb i Europa, der blandt andet har ramt Frankrig og Tyskland.

»Vi bør have et stop for flygtninge og indvandrere fra muslimske lande i en periode. Det er herfra, langt størstedelen af terroren i Vesten har sine rødder, og indtil vi har et overblik over rækkevidden af det her, og hvad vores fremtidige indsatser skal være, har vi brug for et pusterum,« siger Søren Espersen i et interview med Berlingske.
»Jeg tror ikke, der er nogen tvivl om, at i den flygtningestrøm, vi fik i sommeren og efteråret, var der mange, der kom under dække af at være flygtninge, men som i virkeligheden var sendt af sted af Islamisk Stat. Den lemfældighed, der har været med at kontrollere de her mennesker, har været hårrejsende. Vi kan ikke komme det til livs, hvis det bliver ved med at strømme ind med indvandrere fra muslimske lande, hvoraf vi ikke aner, hvem der kommer.«

Læs mere: Stop indvandringen fra islamiske lande
Hvorfor er det en løsning at sætte en stopper for både flygtninge og indvandrere fra muslimske lande?
»Det er ikke løsningen, men det er et greb, vi måske er nødt til at tage i brug. For der er altså en trussel, der har sit udgangspunkt i den islamiske verden. Langt de fleste af dem, der begår de her terrorhandlinger, har et klart religiøst sigte. Og når 95 procent af de angreb, der har været i Vesten, har et udgangspunkt i enten de muslimske lande eller de muslimske samfund, er vi nødt til at tage vores forholdsregler.«
»Hvert land må tage sine forholdsregler, og jeg savner bare nogle klare tilkendegivelser fra andre politiske partier om, at man vil være parat til at betale det, det koster. At man også vil tage nogle særlige forholdsregler i brug for at undgå, at terroren også kommer til at ramme os igen. Vi har jo allerede oplevet det én gang før.«

En helt særlig situation
Når du vil indføre et stop for al indvandring fra muslimske lande, tænker man unægteligt, at du mener, at muslimer generelt er problemet?
»Nej, men det er fra de muslimske lande og fra de muslimske samfund, at terrortruslen udgår. Det er det, der er sagen her. Det kan være flygtninge, eller det kan være IS-krigere, der er kommet med flygtningestrømmen. Det kan være i radikaliserede samfund, som vi også har oplevet i Danmark med Grimhøjmoskéen. Inden for de samfund må man finde ud af, hvordan man kommer uvæsenet til livs. Men det er ikke det samme som at sige, at det er hele menigheden, der er problematisk. Det vil jeg bestemt ikke sige.«

Din partiformand, Kristian Thulesen Dahl, sagde i 2014, at han ikke vil skelne på religion i forhold til indvandring. Er det et opgør med den linje?

»Nej, bestemt ikke. Det her er en helt særlig situation, der er opstået. Og det er en erkendelse af, at terrortruslen udgår fra de muslimske samfund. Det er bestemt ikke det samme som at sige, at alle muslimer er terrorister.«

»Jeg ønsker bestemt ikke, at man ser mere og mere skævt til muslimer. Det må være i samfundets egen interesse at komme uvæsenet til livs. Og der har man en ganske særlig opgave i det muslimske samfund, nemlig: Man må tage ansvaret på sig og melde til myndighederne, hvis man oplever noget, der er uhensigtsmæssigt – f.eks. hvis en person bliver radikaliseret og overvejer at tage til Syrien. Det havde jo været det samme, hvis det var inden for Jehovas Vidner eller Scientology, sådan noget skete.«

Nu siger du, at du ikke ønsker, at man ser mere og mere skævt til muslimer, men er det ikke netop det, du bidrager til med sådan en her melding?
»Nej. Det, jeg siger her, er, at opgøret mod de her terrorister skal komme fra egne rækker. Opgøret skal muslimerne selv tage. Det må være i deres egen interesse, at det her bliver standset så hurtigt som muligt.«

Skal en kristen egypter afvises?
Hvornår skal et land så betegnes som muslimsk i dine øjne?
»Det ligger da i sagens natur. Der er 53 lande i den her verden, som har muslimske flertal. Det er sådan, man normalt gør. Vi taler da om kristne lande, muslimske lande, jødiske lande og hinduistiske lande. Det er helt normalt at gøre det på den måde.«
Mange lande med muslimske flertal har jo mange forskellige religioner. Hvad så hvis der kommer en kristen fra Egypten eller Libanon – skal han så også nægtes indrejse i Danmark, fordi han kommer fra et muslimsk land?
»Jeg kan godt definere, hvad muslimske lande er. Det er bare at sidde og remse dem op. Syrien er et muslimsk land, Afghanistan er et muslimsk land, og det er Iran og Irak også. Men det er ikke det, der skal være omdrejningspunktet. Jeg vil ikke ind i de detaildiskussioner, og det var heller ikke min idé at have en fuldt færdig plan. Jeg vil forsøge at skaffe os et pusterum.«

Det er vel relevant at høre, hvor grænsen går?
»Det kan godt være, du siger, det er relevant, men det vil jeg ikke svare på.«

Så du vil ikke svare på, om en kristen egypter skal afvises ved grænsen?
»Jeg vil ikke ind i de der detaljer. Det er ikke det, der er min idé med at skrive et læserbrev, at så har jeg en fuldt færdig plan. Jeg vil forsøge at skaffe os et pusterum, så vi har en mulighed for at finde ud af, hvordan vi kommer det her uvæsen til livs.«
»Jeg behøver ikke at profilere mig selv«
Når det ikke er en færdig plan, du kommer med, er det så ikke bare dig, der forsøger at profilere dig selv lidt i en periode, hvor der ikke sker så meget i dansk politik?
»Jeg behøver ikke at profilere mig selv. Det går ganske udmærket i forvejen.«

Men du må vel erkende, at det ikke har nogen gang på jord – der kommer jo ikke til at være opbakning i Folketinget til den idé?
»Der er masser af de ting, vi har sagt i tidens løb, hvor vi har fået at vide, at det har ingen gang på jorden. Pludselig er alle mennesker enige med os. Alting har jo en start. Jeg vil bare have, at vi holder op med at være naive, og at vi holder op med hele tiden at have den samme messen om, at vi skal fortsætte vores liv, som vi plejer. Det skal vi ikke. Vi skal tage vores forholdsregler.«
Er det ikke en diskrimination af muslimer?
»Det er det givetvis nok. Men det er at tage et udgangspunkt i, hvad der er virkelighedens verden – at den islamistiske terrorisme har sit udgangspunkt i islamiske lande.«
S: Lige lovlig inspireret af Trump
Venstres udlændingeordfører, Marcus Knuth, mener, at Søren Espersen »maler med en lidt for bred pensel« med sit forslag.
»Vi er rørende enige i den del, der hedder, at vi ønsker at minimere antallet af asylansøgere – herunder fra muslimske lande – hen imod et nulpunkt. Det er derfor, vi det seneste år har gennemført de mest omfattende stramninger nogensinde i danmarkshistorien. Men vi kan jo ikke gå ind og diskriminere på baggrund af religion,« siger han.
Hos Socialdemokraterne mener fungerende politisk ordfører Ane Halsboe-Jørgensen, at Søren Espersen må være »lige lovlig inspireret af Donald Trump« – den republikanske præsidentkandidat, der har foreslået at forbyde alle muslimer adgang til USA.
»Jeg tror ikke, der kommer noget som helst godt ud af at »Trumpliggøre« dansk politik – hverken på den her front eller andre. I øvrigt synes jeg, man skal huske på, at langt de fleste ofre for islamisk terrorisme er muslimer. Der er ingen simple svar på den situation, vi står i,« siger hun.

Læs mere: Trump vil nægte alle muslimer indrejse til USA
Det er ret enkelt.
Der er problemer med muslimsk indvandring.

juli 27, 2016

Vidste du?

Der var engang....
hvor man mente, at der selv i krigssituationer var en vis moral, som burde overholdes,
f.ex. en åben krigserklæring. Sådan er politik ikke i dag, og mange almindelige mennesker
har svært ved at forstå, hvordan alt er blevet, som det er. Jeg skal ikke gøre mig klog på
det, men dog alligevel sige, at bloggen "Spydpigen" har mange artikler liggende - først om
den kommunistiske ungdomsrevolution 1968 og siden om islamiseringen af EU fra 1978.
Søg f.ex. på Spydpigen efter ordet: CKU (Center for Kultur 
og Udvikling).

Da det som bekendt altid er den sejrende fjende, der skriver verdenshistorien og sletter
det, som ikke skal med, er det ingen skade til, at oplysninger spredes i håb om at noget
klarer sig igennem Ragnarok.

juli 26, 2016

Nåh? Nu igen


Af Morten Messerschmidt 24. juli 2016

Og det var så det. 

http://puls.politiko.dk/og-det-var-saa-det/

75 KOMMENTARER


juli 25, 2016

Pædofili og slavehold legalt i Tyskland


Modtaget fra Erik Troldhuus
2016-07-19

Forrige torsdag blev politiet tilkaldt af bekymrede naboer i Düsseldorf, fordi en enlig mand boede sammen med 12, hovedsagelig mindreårige piger i en villa, og man nærede mistanke om, at pigerne gik for lud og koldt vand, da ingen af dem syntes at gå i skole. Politiet fandt en 51-årig mand i forstaden og 12 piger, som levede hos ham.

Ifølge omtale i forskellige dagsaviser er de imellem 6 og 18 år. Som det videre hed med henvisning til politianmeldelsen angav han at have erhvervet alle pigerne legalt dels på et ægteskabsmarked i Homs i Syrien eller i Ebay retmæssigt ved auktion???? Han fremlagde samtlige købekontrakter. Dertil kom at han havde skaffet sig disse piger i ærlig hensigt og giftet sig med dem efter islamisk skik. Også vielsespapirerne kunde han fremlægge, alle udstedt i Syrien. På spørgsmålet om, hvordan han finansierer sit liv med disse piger sværmede han romantisk om tyskernes gæstevenskab og om den glimrende understøttelse fra socialsektoren. Den ældste pige havde ovenikøbet allerede to børn på fem og fire år med ham, angav han stolt. Han var også stolt over at passe alle sine ægteskabspligter, hvilket også viste, at han ikke forsømte dem. Også pigerne bedyrede, at de ikke blev tvangsgift, men at de af kærlighed havde givet imamen sit ja.
Eftersom tysk lov tillader ægteskab med mindreårige, når det er indgået i udlandet (!!!), kunde politiet ikke rigtigt gøre noget. Politiet krævede, at han fik dem i skole inden to uger.


Historien viser tydeligt, hvordan islamiseringen af Tyskland gennemføres ved hjælp af manipulering med lovgivningen, som åbner for slavehandel, arrangeret ægteskab, pædofili etc.

EU har notabene længe arbejdet i det stille for at lovliggøre pædofili for at imødekomme den islamiske kultur.

Gertrud Galster


juli 20, 2016


Grobunn for terror?

Hilsen fra Norvald


Emne: Grobunn for Terror

Fra Norvald Aasen til martin.kolberg@stortinget.no

Til Martin Kolberg, AP.
Regjeringen skaper grobunn for terror, hevder du.
Dette blir for dumt, Kolberg! Se deg tilbake på APs politikk med å fremmedgjøre landet. Se på Gro. H. Brundtland sin stortingsmelding nr. 74 fra 1979 som la grunnlaget for den uttrygghet og fortvilelse som råder i befolkningen, da med unntak av dere politikere, som tydeligvis ikke bryr dere døyten om land og eget folks fremtid.
Ansvarsfraskrivelse er et kjent uttrykk innen politikk. Den skaper fortjent politikerforakt. Så vel bekomme!

Tror du virkelig at fortsatt knefall for fremmedfolket, om dere så velter NAV-kassen over i lommene på kravstore asylsøkere og innvandrere ved skrankene, vil hindre terror? Er det manglende sosiale goder som er grunnen til terroren i Frankrike, Belgia, Spania, England, Tyskland for å nevne noen? Nei, det er nok heller det at de fremmede ser på seg som okkupanter, noe de har fått hjelp til å bli av Europa's og Vestens politikere og øvrige maktelite!
En fremmed okkupasjon trenger gjerne femtekolonner innen de land som skal erobres, det finnes i rikt monn over hele Vesten, ikke minst i Norge. Og ikke minst innen samfunnets toppelite.
 
Kanskje burde heller AP sørget litt bedre for de av våre eldre og syke som trenger omsorg og pleie, og som har skaffet landet den velferden som dere politikere har gitt dere selv mandat til å dele ut til folk fra fjerne himmelstrøk.

Jeg leser også at du langer ut mot Sylvi Listhaug. Hun har likevel sterk støtte i den norske befolkningen for det hun har maktet å få gjennomført. Hun har skapt håp og tro på et tryggere samfunn. men har møtt motbør fra bl.a. Arbeiderpartiet.
Jeg har også latt meg fortelle at AP sin ungdomsorganisasjon, AUF, har hatt representanter for organisasjoner som har vært regnet for terrororganisasjoner, på sine samlinger. Skulle ikke dette gi grobunn for terrorisme, Kolberg?

Kjære Martin Kolberg, finn fram feiekosten og fei for egen partidør. Der tror jeg det trengs en opprydding. Ikke alt kan skjules for fremtiden gjennom selvros og hovmod!

Selv for meg, som ikke har noen tilknytning til, eller sympati for Høyre, er dine utsagn så bort i tåkeheimen at det egentlig ikke fortjener noen kommentar. Men som velger, og siden jeg er med på å betale lønna di, så skal du få min mening likevel.    


Norvald Aasen, 6983 Kvammen

Gyldent kors


Snaphanen skriver om svenske flagdage, værdikamp, kulturkanon og blafrende faner...
Svenske politikere har brat ændret værdipolitisk kurs.
Nu findes svenskheden. 


Er det rigtigt?  Er det sandt? er der sket noget over en nat - en nordisk kort nat? National igen, svensk igen?

Så redder de sig selv, forræderne! Det har de ikke fortjent. De kunde ikke klare det på egen hånd. De havde ikke hoved og viden og følelse for sagen.

juli 19, 2016

Øststaterne har erfaring

Denne artikel fra 18. januar 2016 er sendt mig af Ruth Bering fra nyhedsbureauerne Ritzaus og AFP 

http://www.bt.dk/udland/praesident-fortsaetter-sin-kamp-mod-flygtninge-det-er-umuligt-at-integrere-muslimer

Tjekkiets Præsident fortsætter sin kamp mod flygtninge
'I praxis umuligt at integrere muslimer', siger Milos Zeman.
»Erfaringer fra Vesteuropa viser, at det i praksis er umuligt at integrere muslimer i de europæiske samfund, og at de bør holde sig til deres egen kultur i deres egne lande. Lad dem ikke tage den med sig til Europa, så vi kan undgå hændelser, som dem, vi så i Köln,« siger det tjekkiske statsoverhoved.
»Integration er mulig med kulturer, der har ligheder, og hvor lighederne igen kan være forskellige,« siger Zeman og fremhæver, at vietnamesiske og ukrainske samfundsgrupper har været i stand til at blive integreret i Tjekkiet.
Før jul sagde Zeman i sit julebudskab til den tjekkiske befolkning, at flygtningestrømmen mod Europa var en "organiseret invasion".
»Unge mænd fra Syrien og Irak bør gribe til våben og gå i krig mod Islamisk Stat (IS) i stedet for at begive sig til Europa. Jeg er dybt overbevist om, at vi står over for en organiseret invasion, ikke en spontan bevægelse af flygtninge,« sagde Zeman i sin juletale.

Læs også: Tjekkiets præsident kalder flygtningestrøm for invasion

Zeman har beskyldt Det Muslimske Broderskab i Egypten for at have organiseret flygtningestrømmen.
»Islamister i Det Muslimske Broderskab bruger penge fra adskillige stater til at finansiere flygtningestrømmen for gradvist at vinde kontrol over Europa,« sagde han tidligere i denne måned.
Kun få asylansøgere har søgt til Tjekkiet, som har 10,5 millioner indbyggere. Regeringen i Prag har accepteret EU's kvotesystem, som vil fordele 160.000 flygtninge i medlemslandene.

Det er ikke første gang, at den 71-årige Zeman har lagt sig på den hårde linje i spørgsmålet om den strøm af migranter og flygtninge, der kommer til EU.
I november deltog Zeman, der er venstreorienteret, i en islamkritisk demonstration i den tjekkiske hovedstad, Prag. Zeman var sammen med politikere på den yderste højrefløj og en halvmilitær gruppe.
Bohuslav Sobotka, der er Tjekkiets premierminister, har tidligere kritiseret Zemans udtalelser.

/ritzau/AFP

juli 18, 2016

Tilfældig mand, der ventede på toget

En 23-årig mand blev pludelig skubbet ned på togsporet på Rinkeby station i det vestlige Stockholm i maj og påkørt, hvorved han pådrog sig livsfarlige skader som kraniebrud, en punkteret lunge og slemme skader af foden. Man holdt ham nedsovet, mens man reparerede hans skader på sygehuset, men nu efter halvanden måned er han kommet til bevidsthed og er blevet afhørt af politiet.

De fik et tips om gerningsmanden, som er blevet anholdt. Han havde ikke nogen kobling til den 23-årige og  bliver nu anklaget for mordforsøg.


Kilde: nyhedsbureauet TT 18. juli 2016

Tyrkiet skal aldrig med i EU

Peter Skaarups Ugebrev- mandag den 18. juli 2016

Sent fredag aften fandt et kupforsøg sted i Tyrkiet. I starten føg rygter og informationer gennem luften, og vi var mange, som med stor interesse og dyb bekymring fulgte med via nyhedskanaler og internettet. Kupforsøget blev hurtigt slået ned. Man kunne frygte, at det hele ville udvikle sig til en regulær borgerkrig alá den i Syrien, som har kostet så mange liv og drevet så mange på flugt. Her på afstand og uden, at jeg kender alle detaljer, virkede kuppet en anelse amatøragtigt udført i forhold til tidligere kupforsøg.

Alt tyder på, at kupmagerne kom fra dele af militæret, og at de ikke havde opbakning fra nogen demokratisk valgte politikere. Således fordømte lederen af den sekulære tyrkiske opposition hurtigt kupforsøget. Også et pro-kurdisk parti tog afstand fra kuppet. Altså vil ingen af landets partier af med den siddende regering via et militærkup.

Status i dag er altså, at Tyrkiets stærke mand, præsident Erdogan, fortsat sidder tungt på magten i landet. Der er så det ved Erdogan og hans parti, AKP, at de gennem tiden ikke just har styret landet i en udpræget demokratisk retning. Tværtimod har Erdogan stået for en snigende islamisering af landet, som vi i den vestlige verden kun kan være foruroliget over. Og Erdogan er ikke dum, så hans islamisering af landet med indskrænkning af demokratiet til følge er sket stille og roligt. Formålet har formentligt været at få Vesten og især EU og USA til at acceptere ham og lukke ham og Tyrkiet ind i varmen.

Erdogan citerede i en tale tilbage i 1998 en tyrkisk digter for ordene: ”Minareterne er vore bajonetter og deres kupler vore hjelme. Minareterne er vore kaserner og de troende vore soldater”. De ord kostede ham posten som borgmester i Istanbul, lige som han kom fire måneder i fængsel for at opfordre til religiøst had. Erdogan har også, det var i 1994, sagt, at: ”Demokrati er ikke målet – kun et middel til at nå målet”. Erdogans opfattelse af demokrati tyder altså på, at han hverken har nærlæst Grundtvig eller Hal Koch…

Med undertrykkelse af pressefrihed, fængsling af journalister, indskrænkelser af ytringsfriheden og så videre har Tyrkiet altså ikke udmærket sig som et mønsterdemokrati. Og her mandag, tre dage efter kupforsøget, står det så klart, at Erdogan har tænkt sig at udnytte kuppet til at stække politiske modstandere, indskrænke demokratiet yderligere og dermed styrke sin egen position.

For eksempel blev 2745 af landets dommere fjernet fra deres hverv lørdag. Det tal tager vi lige igen, 2745. På mindre end 24 timer skulle de tyrkiske myndigheder altså have fundet frem til næsten 3000 dommere, som skulle være involveret i kupforsøget. Hvis nogen tror på dén, så har jeg et Eiffeltårn i baghaven, som jeg gerne vil sælge…

Erdogan har også højlydt luftet tanker om at genindføre dødsstraffen i landet. Det skal ske for at ”imødekomme folkets krav” om, at ”forræderne skal hænges”. Man må altså forstå, at en genindførelse af dødsstraffen skal ske med tilbagevirkende kraft.

Nu kan det være ganske svært at gennemskue præcist, hvad der sker i Tyrkiet, men det må være åbenlyst for enhver, at udviklingen ikke går i den rigtige, demokratiske retning. Det må ligeledes være åbenlyst for enhver, at Tyrkiet og landets knap 80 millioner indbyggere er komplet uegnede til at være en del af Europa og EU. Visumfrihed kan absolut heller ikke komme på tale.

Dansk Folkeparti har i årevis peget på, at Tyrkiet intet har at gøre i EU. Et muslimsk og på lange stræk et ganske udemokratisk land med knapt 80 millioner indbyggere skal selvfølgelig holdes ud i strakt arm. Og i den aktuelle situation må det være sådan, at den danske regering klart melder ud, at Danmark tager afstand fra Erdogans udrensning blandt de tyrkiske dommere og politifolk og undertrykkelse af almindelig lov og ret. I det hele taget ville det være befriende, hvis EU’s udenrigsministre samlet melder ud, at nu vil de europæiske lande ikke længere finde sig i Erdogans dobbeltspil. Men det sker så nok desværre ikke. EU har længe vist sig ganske naive i forhold til Erdogan. For eksempel er det blot fire måneder siden, at EU-Kommissionens første næstformand, Frans Timmermann, forklarede, at ”processen frem mod medlemskab kan hjælpe Tyrkiet på vejen mod at respektere pressefrihed og menneskerettigheder”. Hmm, måske der i Frans Timmermann er en god mulighed for at få afsat mit Eiffeltårn…

Med venlig hilsen

Peter Skaarup

Indsendt af gertrud kl. 18.7.16 Links til dette indlæg     

juli 17, 2016

Katrine Winkel Holm

Strudsepolitikere går islamisternes Ærinde 



Terrorangrebet i Nice var ikke mange timer gammelt, før justitsminister Søren Pind erklærede at ”vi ikke er i krig med islam”.
Bemærk timingen:
Inden vi vidste, at gerningsmanden var en lynradikaliseret muslim og altså inden vi med sikkerhed kunne pege på islam som kilden til udåden, skulle islam alligevel fredes.
Ikke overraskende udløste denne hovsa-forsikring straks applaus hos hele medieverdenen, der gengav Søren P`...  
Se JyllandsPosten

Snusfornuft


Så vidt jeg har hørt havde man det system i det ældste gamle Rom, at når politikere var kørt af sporet, at gå ud på landet og finde en bonde, der gik og pløjede eller harvede og bad ham træde til og rette tingene op i løbet af en begrænset tid. Når han havde klaret opgaven, kunde han gå tilbage til sit og pløje videre. Man skulde bare bruge hans sunde jordforbindelse til snusfornuften.

Om det er sandt, ved jeg ikke.

Men at det gamle bondeparti, Venstre, har sat al snusfornuft over styr, turde være tydeligt nok, når man ser på, hvad "Søren Blind", alias Søren Pind foretager sig:

“Ikke under nogen omstændigheder vil jeg acceptere disse tilstande...", sagde Justitsminister Søren Pind 13.juli 2016, 
.... men dagen efter var det glemt

Bønnerne koster


Fra Mittmedia-pressen i Dalerne 16. juli 16

Slagteriet Siljans Chark i Rättvik er blevet anmeldt af Levnedsmiddelvæsenet for overtrædelse af dyreværnsloven: de har ikke sørget for ordentlig bedøvelse inden slagtningen.

Bismillah
Under slagtningen siger den muslimske slagter: "Bismillah wa Allahu akbar"  ("I Allahs navn Allah er den største").
Dyrplageriet opdagedes af en dyrlæge den 30. juni, som så, hvordan en bunke lam slagtedes af en særligt ansat muslimsk slagter, selvom de ikke var tilstrækkeligt bedøvede. "Det har udsat dyrene for en hård stress og lidelse, som ikke skyldes sjuskeri, skriver dyrlægen i sin rapport.
Levnedsmiddelvæsenet har valgt at gå videre med sagen til anklage for lovovertrædelse af dyreværnsloven. Den person, som foretog slagtningen er blevet fyret fra slagteriet. "Jeg kaldte ham op næste morgen og bad ham forlade slagteriet og fyrede ham fra jobbet", siger slagterichefen Runar Gustafsson.

Ved halalslagtning dræbes dyret ved et snit gennem halspulsåren, hvorved dyret dør ved det kraftige blodtab. Samtidigt mumler en imam eller en særlig dertil udset muslimsk mand en besværgelse over dyret.
I Sverige er halalslagt tilladt, forudsat at dyret bedøves inden slagtningen. Mange muslimer siges at acceptere dette kompromis, mens andre foretrækker kød, der er importeret fra lande  hvor "rigtig" halalslagtning er tilladet uden bedøvelse.

 På Siljans Charks facebook er der mange, som er oprørte over at foretagendet sysler med halalslagtning. Slagteriet slagter 6.500 lam hvert år, og køberne af kødet kræver, at de slagtes i overensstemmelse med muslimsk skik.


Hvad der ikke omtales her, men er sædvane, er at firmaer, der handler med muslimer afslutter overenskomster med dem om betaling af nævnte "bønne-service" og/eller for tilladelse til export til muslimske lande,  hvilket bliver til ganske anseelige beløb.

juli 12, 2016


Peter Skaarups ugebrev – mandag den 11. juli 2016
Det haster med ny politiskole
VI har brug for flere politibetjente. Udfordringerne hober sig op. Grænsekontrol, organiseret indbrudskriminalitet og terrorberedskab er blot nogle af de vigtige opgaver, som kræver politiets tilstedeværelse. Dertil kommer al den ”almindelige” kriminalitet, som jo ikke bliver mindre af, at politiet er trængt ressourcemæssigt. Tværtimod.
Grænsekontrol og flere betjente på gaden var vigtige mærkesager for DF i valgkampen sidste år, og derfor er det da også glædeligt at kunne konstatere, at der vitterlig ér sket meget på retsområdet, siden regeringsskiftet sidste sommer. Vi HAR fået etableret grænsekontrol. Med stor succes og uden alle de gener, som dommedagsprofeterne truede med. Vi ER blevet enige om flere betjente. 150 betjente mere om året i 2016 0g 2017. Og der skal etableres en ny politiskole i Vestdanmark.

Så der ér sket meget. Og det er godt. Og tiltrængt.
Men der skal mere til, og her er det træls, at regeringen er så langsommelig med hensyn til at få besluttet, hvor den nye politiskole skal etableres, så vi kan komme i gang med at optage og uddanne nye politielever. Regeringen har udskudt beslutningen til efteråret. Måske er det efterhånden bare blevet en vane, at alle beslutninger skal udskydes til efteråret? Det kan der være gode grunde til i nogle tilfælde, men der er altså ingen grund til at trække afgørelsen om den nye politiskole i langdrag. Lad os komme i gang. Det haster faktisk.
For opgaverne står som nævnt i kø til de nye betjente. Herunder ikke mindst arbejdet med at vogte landets grænser. Når grænsekontrollen forhåbentlig snart er blevet udvidet og gjort permanent, kommer det selvfølgelig også til at kræve flere af ordensmagtens ressourcer. Og her er det en særskilt pointe, at det bliver nemmere at uddanne og fastholde arbejdskraft ved grænsen, når vi har en politiskole i Jylland eller på Fyn, så man ikke i samme omfang som i dag behøver at sende betjente langvejsfra til det vigtige arbejde ved grænsen. For DF er der ingen tvivl om, at antallet af betjente ved den dansk-tyske grænse permanent skal være højere i politikredsen, så man slipper for omkostningerne og det langvarige fravær fra familien ved i lange perioder at have betjente udstationeret.
Og når vi nu er enige om, at det er brug for flere betjente. Hvad så med at få truffet en beslutning om, at der også skal uddannes 150-200 nye betjente om året i 2018 og 2019? Dén beslutning behøver vi heller ikke vente med at træffe. Bare indkald til forhandlinger. DF er klar.
Med venlig hilsen
Peter Skaarup

juli 08, 2016

Teknisk fejl siger Telia og kommer engang i næste uge!

juli 07, 2016

Vesten gider ikke!

Ungarn: Vi kæmper Vestens kulturkamp

Tom Carstensen skriver i KD 6.7.2016

Ungarns premierminister, Viktor Orbán, har blæst til kamp mod det, han kalder politisk korrekthed i EU’s håndtering af flygtningekrisen.
Den ungarske regering – og store dele af befolkningen – vil ikke have muslimer ind i landet (efter historiens erfaringer!). En kulturkamp er i gang, mener regeringens talsmand i landet, der til oktober skal stemme ja eller nej til EU’s flygtningekvoter.

For snart et år siden var der kaotiske scener på Keleti- banegården i den ungarske hovedstad, Budapest. Tusindvis af mennesker var i sensommeren strandet her, indtil især Tyskland, Østrig og Sverige valgte at åbne deres grænser for de mange asylansøgere. Videre måtte de. Ungarn ønskede – og ønsker – dem ikke. Nu er der roligt på Keleti. Grænserne mod Serbien og Kroatien er lukkede, så det er blevet markant sværere at komme ind i Ungarn.

Ungarns regeringsparti, Fidesz, har det seneste års tid været udsat for vesteuropæisk kritik (- men også for ros) for sin håndtering af flygtningekrisen – blandt andet ved at bygge et hegn mod grænsen til Serbien. Det vækker næppe heller glæde i mange andre EU-hovedstæder, at Ungarns præsident i går udskrev en folkeafstemning, hvor ungarerne den 2. oktober skal stemme om EU’s flygtningekvoter ved at svare ja eller nej til, hvorvidt EU skal ”bemyndiges til at anvise en obligatorisk bosættelse af ikke-ungarske borgere uden parlamentets godkendelse”.


Læs også: Ungarerne stemmer 2. oktober om EU's flygtningekvoter
Det er premierminister Viktor Orbáns seneste træk i kampen mod Vesteuropa – og den politiske korrekthed, som han og Fidesz mener, følger med EU’s håndtering af....


Læs artiklen færdig i KD

Burka-spøgelser forbudt i Tessin

Schweiz går foran med store bøder



juli 06, 2016

KALMAR-Sex

For nogle dage siden skrev jeg om, hvordan Kalmar i ren "omsorg" for sine ældre, har arrangerert et kursus for dem om de moderne tiders sexudfoldelser. De vil vide, hvilke gamle, der er "sprunget ud"? Det er  et moderne sex-udtryk for, om noen homosexuel har turdet røbe deres situation eller har levet på en delvis livsløgn? Faktisk levede de nok så godt før uden snagende indblanding.


Gud vide, om ikke de gamle kunde ønske sig en helt anden form for "omsorg"? Hvad med dagligdagens vanskeligheder? Kan de klare at stå under bruseren uden angst for at falde? Kan de skimte avisens overskrifter og høre TVs kværnende snak eller slæber dagen sig væk "med tunge fjed"? Men den emsige svenske sex-forening, RFSL, har travlt. "Alla ska vara med". Landshøvdingen for Kalma Len, Stefan Carlson, er netop blevet afsløret som enorm storforbruger af telefonsex og har nu måttet tilbagebetale over 20.000 kr. til amtet til telefonfakturaen. Og nu er han så gået af. Man kan jo ikke have en embedsmand, der ikke har tanke for at rette det til !!! Tre andre chefer i amtet er kommet i fedtefadet ved at fortie sagen af humanitære grunde.

juli 05, 2016

Kommentar til Støvrings kronik

Kasper Støvring skriver om et af vor tids helt store problemer i Berlingeren.

http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/07/04/sommer-under-lindetraeerne/

Tiderne er skiftet.

Sex drejer sig ikke længre, ikke bare om ungdom og hormoner, solskin og lindetræer. Ikke kun om umodne 3. g-drenge, fri porno og stadig mere hidsende musik ledsaget af kropsrytmer.

Sex er som aldrig før en vigtig brik i politik. Den skal nedbryde og ødelægge det samfund, som man fra 1968 tydeligt nok vilde af med.

I Sverige havde man i 1950 stiftet RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande. Fra 2007 kaldet "Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter ". I 2007 lykkedes det dem trods tidligere modstand at mase sig ind i FN, hvorved de fik en vis international indflydelse.

Massemedierne undlader stort set at gøre rede for visse ting, der sker i EU på kulturfronten, men menneskerettighedernes paragraf 16 er blevet mere aktuel end nogensinde. Her hedder det i punkt 3: "Familien er samfundets naturlige og fundamentale enhedsgruppe og har krav på samfundets og statens beskyttelse". Denne menneskeret er blevet angrebet løbende og stadigt voldsommere siden 60`erne. Dels ved nedvurdering og ødelæggelse af tidligere priste værdier som ægteskab, kernefamilie, børns rettigheder, sex m.m., dels med ord-manipulering og dels ved politiske pressioner, jvf. diverse demonstrationer i Tyskland.



Ord-manipulering i ovenstående menneskerettighed har faktisk tilintetgjort den:

"Familien" står der. Det betød før i tiden "Kernefamilien". Det var den familie man havde dengang, men som nu er blevet sjældnere. "Regnbuefolket", der med flag og farver virkeliggør og skaffer penge til RFSL`s politik med flag og pride-festivaler, tildeling af priser og emblemer, udstedelser af certificeringer af RFSL-WC`er i asylcentre, har ladet os forstå, at "familien" er ikke een ting, men 37 forskellige konstellationer, hvor der er voksne og et barn eller flere.

Gertrud Galster

Profetens Venner

   
Lars Hedegaard:
Danmarks Radio burde opstille til Folketinget

Den, der har magten over sproget, har magten over mennesker. Det behøver man ikke gå til George Orwell for at finde ud af. Det er tilstrækkeligt at tænde for Danmarks Radio, som i årtier har boret sig ind i vores underbevidsthed ved at pådutte (her = påføre) os et sprog, der lyder så tilforladeligt, at man ikke opdager, at det er politisk.

Tag nu den daglige dosis "højre" og "venstre". Det er som med Orwells "fire ben godt, to ben dårligt". Det hedder i dag: "Højre ondt, venstre godt”.

Godt så. Men i modsætning til antallet af ben kræver højre og venstre en nøjere forklaring.
 Så vidt jeg forstår DR, er det højreorienteret at ville bekæmpe islam og venstreorienteret at ville udbrede profetens lære. Med andre ord er det venstreorienteret at bane vej for flerkoneri, stening og gudsskabte love. Det er et ærligt synspunkt, men er det for meget forlangt, at DR åbent vedkender sig det, når vi nu alle er tvunget til at betale for mastodontens islamfedteri?

Og ville det ikke være ærligere, om DR meldte kulør ved at samle 20.000 underskrifter og opstille til næste folketingsvalg?

Partinavnet kunne f.eks. være "Profetens venner".


Og Mogens Camres kommentar
Kære venner,
 Lars Hedegaard skriver meget rammende om DR’s propaganda. Jeg undrer mig dagligt over, hvorfor journalisterne ikke for længst har overtaget både det politiske styre og ledelsen af alle større virksomheder, for disse unge og yngre mennesker ved alt og kan alt bedre end alle andre. De har allerede så megen indflydelse, at ingen formår at sige dem imod eller fyre dem.
 Sandheden er, at de er en flok ikke uddannede venstreorienterede med en socialistisk-multikulturel ideologi og de fleste tilhører det, man under besættelsen kaldte landsforrædere for de går konsekvent vore fjenders ærinde.
 De bedste hilsner
Mogens


juli 04, 2016

Kristdemokratins ledare till pridefestival

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor vill delta i årets
prideparad i Stockholm 30. juli. Det är knappast något som
 alla inom partiet står bakom. Enligt Sveriges Radio Ekot anser flera
 högt uppsatta KD-politiker att deras partiledare borde avstå.

KD-ledaren förkunnade nyligen att hon den här sommaren tänker delta i den årliga prideparaden i Stockholm. Hos kvällstidningen Aftonbladets webbtv-kanal har Busch Thor berättat att hon gör det för ”frihet, för alla människors lika värde, och för att alla ska kunna se att det finns möjlighet att bygga ett gott liv här.”

En av dem inom partiet som inte uppskattar den kristdemokratiska partiledarens prideplaner är riksdagsledamoten Tuve Skånberg.
– Jag tycker det är olämplig. Pride och pridetåget är ett demonstrationståg, knutet till (sexforeningen) RFSL, och det står för en annan agenda än vad Kristdemokraternas principprogram gör, säger han till Ekot.

Inte förankrat i KD:s partistyrelse
Busch Thor ska inte på förhand ha nämnt någonting om planerna för riksdagsgruppen eller KD:s partistyrelse. Ekot har varit i kontakt med flera inom partiet som är kritiska till att KD-ledaren inte förankrat beslutet att delta i prideparaden.
Saken ska ha tagits upp så sent som i tisdags, när KD-riksdagsledamötena träffades en sista gång före sommaruppehållet från riksdagen. Flera kritiker inom partiet menar att de värderingar som arrangörerna av pridefestivalen har står i konflikt med Kristdemokraternas.
Tuve Skånberg säger till Ekot att ett deltagande från Busch Thors sida i prideparaden gör att hon förknippas med pride och RFSL, och som han uttrycker det ”den politik som RFSL har utmejslat med insemination, med surrogatmödraskap och med att nedmontera heteronormen.”

Erik Grönlund
Publicerad:25 juni 2016 05.35
Uppdaterad:25 juni 2016 12.56



Spydpigens kommentar:
Det är ju helt klart, att denna Ebba Busch Thor sviker sitt mandat. Hon har inte förut talat om att ville ansluta sig pride-festivalen, som inte har ett dugg med kristdemokratisk tankegång att göra. Tvärt om!
Det ville vara en bra idè, om någon seriöst forskade i varifrån denna överväldigande sex-snak, som har spritt sig inom EU, kommer och vad meningen är med den. Vad är målet?
Målet är klart politisk och kan föras tillbaka till Frankfurterskolan, som av Hitler blev jagit till USA, men kom tillbaks efter kriget och fick nytt liv med de såkallade "kommunistiska långtidsmål" (offentliggjort 1963), riktat emot de demokratiske stater och befolkningar. Det är en helt annan form för krig, långsam, snigande och förödande och tyvärr svårt begriplig för "godhetsmänniskor", men har anor långt tillbacks i mänskligheten.

Under regnbåge-symbolet har denna form för krig nått mycket långt: man har "uppfunnit" 37 olika sorters regnbågefamilier, som man kallar "riktiga", medan man håller på att tränga den gamle vanliga "kärnfamilien" (med pappa, mamma og barn) ut som omodern och fånig. Titta på propagandafilmen från TV: "Familien i förändring".

Målet är att staten skal ta över allt vad som heter barnuppfostring och utbildning, sådan att den indoktrinering, barnen får, blir den politik, som kommer att rå om trettio år. Föräldre
behöver inte bry sig längre, enligt flera punkter i de kommunistiska långtidsmål, till exempel i
nr. 41: Skapa behov för barnuppfostring utan för föräldrernas "negativa" inflytande. Upphjälpa fördomar, mentala blockeringar och hämningar hos barn för att undertrycka föräldreneas inflytande.





Frihet är det bästa ting...(Biskop Thomas)

Her kommer en kort kommentar fra Torben Caroc til gårsdagens indlæg om den emsige Kalmar Kommune, som vil belemre de gamle med HBTQ`s sex-snak:

Den geskæftige kommune finder det påkrævet at tilføje:
"Föreläsningarna är frivilliga att gå på för de som bor på äldreboendena."

Ja, senile gamling, nyd friheden medens du endnu har lidt af den ! Beboerne burde gå i takkeprocession rundt om 'hemmet' for at markere sin tilfreds med denne sjældne frihed.  

Med venlig hilsen
civ ing  Torben Cároc
Tlf 2747- 8035
..og jeg læser: Altinget, DenKorteAvis,
Uriasposten og Snaphanen

juli 03, 2016

EU`s arabiske rævekager


Mona (S)ahlin har tömt Anna Lindhs minnesfond som hade 21 miljoner 

fra Exponerat.net  via Snaphanen.

http://www.exponerat.net/mona-sahlin-har-tomt-anna-lindhs-minnesfond-som-hade-21-miljoner/

Den mördade utrikesministern Anna Lindhs minnesfond hotas av nedläggning. Stiftelsen har sedan 2003 fått in drygt 21 miljoner kronor i intäkter – ändå är nästan allt kapital förbrukat, 103.000 kronor är kvar. Toppsossarna Ingvar Carlsson, Jan Eliasson och Mona Sahlin som alla varit styrelseordförande har tömt stiftelsen på alla pengar.

Tidligere artikler:
Fra Bakom Kulisserna:
Den bok jag just nu läser:
Om attentatet mot Anna Lindh 
Beställningsadress: 
Tomas Nilsson
Kronobergsgatan 7, 2 tr
112 28 Stockholm
E-mail: tomas.s.nilsson@home.se
Telefon:               08-650 92 33         08-650 92 33

Beskrivning
"Det var inte en psykiskt sjuk ung man som stack ned Anna Lindh i varuhuset NK. Mordet är i stället ett i förväg noga planerat politiskt attentat med många inblandade. Det hävdas i denna bok där brottsutredningen granskas i detalj och en mängd anomalier i den officiella versionen påvisas. Författaren redogör också för sin uppfattning om motivet till mordet och vilka som ligger bakom det." 
Läs mer om innehållet i boken

NB jeg - Gertrud, Spydpigen - har ikke læst bogen !
______________________________________________________________
Her nedenfor er lidt nyttig repetition om EU-rævestreger (fra dialogaftalen med araberne 1978, til den presse-fortiede Barcelona-process, Eurabia-arbejdet, Unesco, Danmarks delagtighed)

Anna Lindh Foundation
Fra 10. septenber 2013
Det er nu 10 år siden, at den svenske udenrigsminister, Anna Lindh, blev myrdet.
Anna Lindh Foundation oprettedes snart efter af EU i samarbejde med Den arabiske Liga og skulde arbejde for dialog mellem kulturerne som en videre udvikling af Barcelona-projektet fra 1995. Dets mål var at slå de sydeuropeiske lande sammen med de nordafrikanske islamiske stater til et "Eurabia", hvor Middelhavet således vilde blive et indhav.

Første vicepræsident i EU-kommissionen, den svenske politiker Margot Wallström, var engageret i dette Eurabia-projekt og holdt åbningstalen ved EU-Middelhavsparlamentets første møde i Kairo 14. marts 2005. Hun omtalte ovennævnte pressefortiede Barcelonaproces og den påfølgende oprettelse af EU-Middelhavsparlamentet samt "Anna Lindh Fond for Dialog mellem Kulturer", som vilde få hjemsted i det Svenske Institut i Alexandria, og som Anna Lindh sikkert ville have været glad over.

Det var man derimod ikke helt ved Wallströms foredrag på Københavns Universitet, hvor hun fortalte om EU's "Plan D" for Dialog, Debat og Demokrati for at skabe tillid hos europeerne til Eurabia-projektet. Man var begyndt at forstå, at "dialog med islam" ikke havde meget med sand "dialog" at gøre, og at aftalen mellem EU og de arabiske lande, den såkaldte "europeiske-arabiske Dialog", underskrevet 1978, snarere havde været en afpresning.
Araberne kunde lukke for olien, hvis ikke de fik det, som de vilde: fri indvandring i EU for al deres overskydende arbejdskraft og diverse rettigheder i lighed med EU's "4 friheder": fri bevægelighed af varer, kapital, tjenester og personer og fremme af arabisk kultur (d.v.s. af islam med sharia etc.).

Den 13. juni 2005 kom det med al tydelighed frem, hvad  "Anna Lindh Foundation" skulde bruges til. Her holdt Olaf Gerlach Hansen fra det danske Center for Kultur og Udvikling (CKU = DCCD), som hørte under udenrigsminister Per Stig Møllers auspicier, en tale på "Foundationens" konference i Rabat i Marokko. Den klarlagde, hvordan man nu 27 år efter ovennævnte "Europeiske-arabiske Dialog" vilde gennemtrumfe indholdet af de grænseløse løfter, man så letsindigt havde givet araberne, og påtvinge europèerne at makke ret.

Hermed Olaf Gerlach Hansens tale holdt ved en konference i
den nyoprettede ”Anna Lindh Foundation forthe Dialogue
between the Cultures”, der er stiftet af EU og den
Arabiske Liga i fællig for at skabe et Euro-Mediterranien uden
”dem” og ”os” - men med fælles forståelse af kultur og religion.
Institionen har til huse i det Svenske Institut i Alexandria.


Fra DCCD`s hjemmeside:

Conference in Rabat, Morocco
Speech by Mr. Olaf Gerlach Hansen, Director General, DCCD (Danish Center
for Culture and Development) the 13. of june 2005 at the occasion of the
International Conference:

Fostering Dialogue among Cultures and Civilisations through Concrete
and Sustained Initiatives

Cultural strategy in use
Director General of DCCD, Olaf G. Hansen, tells about how Danidas cultural
strategy can be implemented, and which role DCCD can play.

Honourable Excellencies, Dear Partner Organisations, Ladies and Gentlemen,

First of all, I want to express my gratitude to the kingdom of
Morocco and to all our partner organisations for the wonderful
work you have done to make this conference possible. We are indeed
very grateful to you.

The Danish Center for Culture and Development is co-sponsoring
this conference, because we feel a strong sense of urgency.

For a long time many have been speaking of the dangers related to
the prophesy of a “Clash between civilizations”. We can no longer
talk. It is now an urgent matter to take the dialogue between
cultures and civilizations from the philosophical level, to the
level of concrete and sustained ACTION. This is indeed the aim of
this conference. We agree on this. This is why we are supporting
this conference.

What are concrete actions?

We are interested in new actions in the MEDIA, in CULTURE and in
EDUCATION. These initiatives must, in short: - Address ignorance,
stereotypes and prejudices - Create dialogue between cultures, in
areas where common people fear a “clash of cultures”. - Have a
positive starting point: the rich cultural diversity of humankind.
The common universal values, such as e.g. defined by the World
Commission for Culture and Development when it formulated a global
ethics and subsequent declarations by UNESCO.

The following are examples - in part drawn from the background
paper - of concrete initiatives we are interested in, and which we
hope will be discussed the following days.

• MEDIA
Concrete initiatives to develop “cultural journalism” in the daily
practise of the media. I.e. changing the tradition of
traditional “news-journalism” to give a higher priority to
cultural and social portrays of the daily life, values and
concerns of common persons, the human story, which can create
identification, fascination and - intercultural understanding. -
Concrete initiatives on the use of “Images” in the media and
public spaces, which challenge the stereotypical “images” we all
carry, about people from other cultures. This will require new
experiments of using photography, film, scenography in the media
and advertising. - Concrete initiatives to develop “intercultural
competencies” in the training of new generations of journalists in
schools of journalism, in-service training etc. - Concrete
initiatives for links and exchanges between journalists, editors,
media-institutions, which encourage intercultural co-operation,
collaboration etc

• CULTURE and ART
Concrete initiatives on new models for using cultural festivals and
events to nurture dialogue. All too often major events such as the
Olympic games, Cultural Capitals etc do not use their
potential for creating dialogue. DCCD has developed one model, the
IMAGES festival, next year “Images of the Middle East”, which I
will say some more about below. - Concrete initiatives, which
focus on the problems of understanding, which arises when art and
cultural expressions from one culture is transferred to another
culture. How to counteract this through workshops, meetings,
education, the media etc. This is also called “contextualisation”
of art and culture. A concrete initiative could e.g. be an art
laboratory, where artists, educators and media-workers themselves
address the problems related to their own works in a setting,
where their work is taken to another culture. - Concrete
initiatives to strengthen management of arts and cultural
production to foster genuine dialogue and understanding. Without
strong “cultural management and administration” there will be few
sustainable activities, where art and culture is used as a tool
for dialogue. This goes in general, but not least for important
new work done by artists with very few. It is also an important
point for minority cultures, indigenous peoples, marginalized
groups etc.

• EDUCATION
Concrete initiatives to integrate citizenship education and
multicultural education in school curricula. Working with
educational planers, teacher training etc, at central and regional
levels. - Concrete initiatives for curriculum development through
new educational materials and revision of existing textbooks.
There is a lack in both North and South of updated materials that
is relevant in the context of contemporary life, culture and
society, not least the urban life of young people, in the Middle
East. - Concrete initiatives on developing School links and
exchanges as a method for advancing intercultural learning and
global ethics content in schools. School links and exchanges also
require the active involvement of the local community around the
school, e.g. through volunteer host families, twinning
arrangements etc. This requires new initiatives for partnerships
between NGOs, local and central authorities in education.


How do we make the concrete initiatives turn into realities?

We think it’s important:
• To identify whom are the core agents implementing the new
initiatives in education, communication and culture? It would
be wonderful if we after this conference can increase the number
of organisations and experts, who are the ones who will carry the
new initiatives forward after the conference. One of our major
criteria for success is the increased involvement of civil society
actors in addition to governmental and private actors. - to
indicate what will each of the partner organisations (with that I
mean UNESCO, ISESCO, ALECSO, Anna Lindh Foundation,
 DCCD) do to help the core agents, i.e. those who will do the “real work”.
UNESCO has a special role and we hope that UNESCO and its
 regional offices will be able to prioritise means to concrete follow up. I
will say more on what DCCD can do below. - To use our co-operation
to create an international enabling environment. We there need to
identify what should be done, which is beyond what each of us.
This could e.g. include a) Joint point of references/secretariat
which can help initiatives avoid overlap and instead strengthen
synergies. b) Financial incentives/pool of financial means in
focal areas c) Follow up meetings and conferences.

After the conference we would like that:
• The experts at this conference act as facilitators for getting concrete
 initiatives of the ground - The partners after the
conference seek to implement the final document, and meet no later
than e.g. in September 05 to agree on a plan of supporting
appropriate follow-up - After the first year a focused conference
is organised which take stock of how the implementation proceeds.
We would be happy to co-host this conference to take place at the
occasion of the Images of the Middle East cultural festival in
Denmark in August-September 2006.

Now, what will DCCD contribute with?

a) A long-term commitment to follow up
We have a long-term commitment to working with the content of the
conference. We are right now seeking to establish the following
initiatives: - Media: partnership with the international NGO
“International Media Support” on the challenges in media with a
very broad range of media institutions in the Arab world,
internationally and in our country. - Culture: partnership on an
International Danish-Arab Culture Network focusing on the
challenges for contemporary production of art and culture. -
Education: collaboration with organisations addressing this. -
Creating an enabling environment: The Rabat initiative, working
with UNESCO, ISESCO, ALECSO, Anna Lindh Foundation.
We thank the partners for a very constructive co-operation,
which give good prospects for the future.

b) A major international cultural festival “Images of the Middle
East” next year, which can be used to test new initiatives for
dialogue Next year in Denmark we organise “Images of the Middle
East” - a major international cultural festival, with HRH Prince
Joachim as the patron. It will be the largest of its kind in the
world with a focus on the Middle East. It will: - Include music,
theatre, dance, film, literature, visual art, photography, design,
architecture, publications as well as a major program in
schools/education and a program with the media, both TV, radio and
interactive media. More than 400 artists, journalists and
educators from the Middle East will take part. - Take place in all
the major cities in Denmark, and - Coincide with a major focus of
the National Broadcasting TV, Radio and interactive media on the
Middle East during these two months. - Co-organised by DCCDE with
hundreds of cultural institutions, NGOs, local and national
authorities in Denmark/Europe, in co-operation with partners
throughout the Middle East region at all levels and genres. -
Based on previous experiences, we expect a major international
media-interest

The overall aim of the festival is dialogue. The focus is
contemporary culture and identity. It is the intention to present
the rich cultures of the entire region from Mahgreb, the Middle
East proper, and the Golf/Iran.

DCCD sees a very close link between the “Images of the Middle
East” (IoME) festival and the RABAT conference. IoME will be used
as a platform to test out NEW CONCRETE INITIATIVES discussed in
Rabat, such as in: - Media (twinnings, co-productions etc) -
Education (school links and exchanges, new educational materials)
• Art (laboratory for artists) - Experimental projects, such as:
* Photography/images in the public space to raise questions and open dialogue
 * Theatre for intercultural dialogue * Popular music and cultural events as
 instrument for creating new dialogue

All this will be a very concrete ACTION, which within only one
year, could be a wonderful symbol of concrete action. It can also
provide a space for discussing the lessons learned with developing
new initiatives, both the failures and the successes.

We therefore hope that “Images of the Middle East” can be used as
first milestone in the follow up of the Rabat Conference.

CONCLUSION

As I said in the introduction, for a long time many have been speaking
of the dangers related to the prophesy of a “Clash between civilisations”.

Taking the Dialogue between Cultures and Civilisations from the
philosophical level, to the level of concrete and sustained
ACTION, is not only an exercise in creating intercultural
understanding.

It is also a serious attempt to create solutions based on
DIALOGUE, instead of VIOLENCE and CONFLICT. This is actually an
alternative security policy. To do this we need a long term
enabling environment, which requires broad based international
co-operation between many institutions.

We are taking an important step in this direction at this
conference.

Indsendt af gertrud kl. 10.9.13 Links til dette indlæg    

"Jeres Børn er ikke jeres"


Jeg anser nedenstående fra Kalmar for en uforskammet uartighed mod ældre mennesker. Under foregivende af "omsorg" sætter man propagandamaskinerne  i gang for fuld udblæsning for at tvinge gamlingar med i den pk-evindelige sex-snak. Fortrinsvis om den mindre del af menneskeheden, som af nogen anledning falder uden for det sædvanlige,  men som selv kræver mere opmærksomhed end noget andet. Ikke et ondt ord om det her nu. Naturen er fuld af fejl og afvigelser fra normen, men derfra til at fokusere på disse under forstørrelsesglas er fuldkommen galimatthias. Trods alt drejer det sig om nogle få procent.

Og hvad er målet?
Målet er politisk som næsten alt andet. Emnet tog fart efter krigen gennem ihærdig propaganda, forstærket 2007. Det gælder at ødelægge "familiekonstruktionen", for som der står i menneskerettighederne udgør "familien" de byggesten, man bygger et samfund med. Med ordmanipulation (se læserbrev i går) ændrer man så ordet "familie" til noget ganske andet større omfattende, hvorved familiens menneskerettighederne udvaskes. Skal man tro TV regner myndighederne ikke længere med nogen "kernefamilie", men med 37 forskellige familie konstellationer, diverse afvigelser medregnet. Byggesten af vidt forkelligt materiale. Et sandt kaos. Mine, dine og vore børn. Jeres Børn er ikke jeres.




Fra SVT`s  lokale nyheder i Sverige:
"Hbtq-utbildning på äldreboenden under Pride
pride, prideparad, prideflagga

Kalmar kommun anordnar föreläsning om hbtq-frågor för äldre. Foto: TT
Kalmar kommuns omsorgsförvaltning satsar inför höstens Pridevecka. I år ska tre öppna föreläsningar om hbtq-frågor hållas på kommunala äldreboenden.
– De som är äldre i dag har växt upp i en annan tid där acceptansen såg annorlunda ut. Det är en skillnad i öppenhet och hur samtalet om hbtq-frågor förs i dag, säger Mattias Ask, förvaltningschef på omsorgsförvaltningen.
Vid tre tillfällen och på tre olika äldreboenden i kommunen kommer Kalmar kommun att ordna öppna föreläsningar, där bland annat Sussie Hedlund, vice ordförande i RFSL Piteå kommer vara talare.

Fokus för föreläsningarna blir hbtq-frågor i samhället med ett äldreperspektiv, säger Mattias Ask.

– Det är olika bland äldre huruvida man har vågat komma ut eller inte, det är inte alltid man är öppen med det. Det handlar också om att personal ska kunna vara öppen mot sina omsorgstagare med sin sexuella läggning.

Föreläsningarna är frivilliga att gå på för de som bor på äldreboendena, och riktar sig även till anhöriga och andra pensionärer."

Kaisa Andersson

juli 02, 2016

Læserbrev


Den 1. juli 2016 kl. 15.32 skrev Nicolai Sennels <nicolaisennels@gmail.com>:
Kære EB
Med eneret:
Danmarks Radio og andre statsstøttede medier bruger sproget til at drive politik. F.eks. kalder DR Frihedspartiet i Østrig for "yderste højrefløj" og "højrenationale", imens De Grønne blot kaldes et parti. Vi bør forlange, at medier som modtager mediestøtte retfærdiggører deres betegnelser på en offentlig tilgængelig hjemmeside. Vi er trætte af at blive hjernevasket for vores egne skattekroner. 

Mvh
Nicolai Sennels

Marstalsgade 17, Kbh.

    Spydpigens kommentar:
    Ud fra læserbrevets prisværdigt korte og klare form, kunde man tro, at ordpolitikken er en mindre       sag. Tvært imod! er det et af hovedemnerne inden for al propaganda. Vi trænger alle til et grundigt
    danskkursus i ordmanipulering.

    Næste indlæg viser hvordan en anden ordmanipulation uden 
   videre gør en menneskeret ugyldig!
    

Absolut nødvendigt

Skønt Japan har båret sig anderledes fornuftigt ad end Europa med hensyn til islam
og kun ladet relativ få muslimer komme ind i landet, har disse ny-japanere begyndt deres sædvanlige klager over japanske forhold. De har sagsøgt staten på grund af dennes kontrollering af dem. I 2010 afsløredes det gennem 114 politirapporter, at der foregik overvågning af muslimerne. deres gudsdyrkelse, halalrestauranter, og islam-organisationer i hovedstaden Tokio.
Retten  afviste nu den anden appel fra sagsøgeren, de japanske muslimer.


Men ifølge det japanske retssystem er 
"Overvågning af muslimer nødvendigt og uundgåeligt," skriver Hodjanernes blogg den 2. juli 2016