marts 31, 2016

Hør på Orban

Fundet på den svenske blog "Every kinda people" 30. marts 2016

Hvis vi vil stoppe masseindvandringen må vi først bremse EU
... siger Ungarns statsminister Viktor Orban. "Masseindvandringen maskeres som et humanitær spørgsmål, men dets sande natur er okkupation af territorium. Det indebærer, at der bliver mindre plads til os selv. Vi bliver fremmede i vort eget land, og til slut bliver vi beordret at pakke sammen og give os af sted."

Inden Ungarn i efteråret lukkede sine grænser var 400.000 indvandrere passeret igennem landet på vej til Tyskland og til andre europeiske destinationer. Det var en enestående bedrift af ungarerne på så kort tid at få rejst flere hundrede km stakit og pigtråd og få stoppet invasionen af Europa, i hvert fald midlertidigt.

Der har du en statsmand, som først tænker på sit eget folk og land og ikke tillader, at vilde mennesker af den mest primitive sort vælter ind og dikterer vilkårene. Helt andre toner end landsforræderen Fredrik Reinfeldts tale om åbne hjerter og tegnebøger.

Som ungarer kan jeg kun føle beundring for denne ungarske politiker.  Sandor Herold, Malmø

marts 30, 2016

Dansk Kultur Glasøjne

Dansk Kultur

Glasøjne

"Glasögon", siger svenskerne til optikeren.
Hvor kommer det danske "Briller" fra ? Fra Tyskland naturligvis, men det er bare en halv forklaring.
Det kommer fra græsk og skrevet med vore bogstaver må jeg gengive det som "bæryllos".

Det var oprindeligt navnet på en søgrøn eller klar ædelsten, som et eller andet smart menneske fandt på at udnytte til at sætte foran sit øje for at se bedre. Rimeligvis en italiener. Konversationslexikonnet foreslår munken Alexander fra Spina, som døde 1313 i Pisa eller Salvino degli Amati, som døde i Firenze 1317. Politikens lille håndbog "Videnskabens hvornår skete det?" gætter på opfindelsen 1294 uden nærmere forklaring.

Det ældst kendte billede af briller i Sverige er et kalkmaleri i den gamle Torshälla Kirke lige nord for Eskilstuna i Sörmland fra c. 1450. Det forestiller Abraham, som sætter et par briller foran sine gamle øjne.
Brillerne er fremstillet som to arme, der holder hvert et "ögonglas", som er nittet sammen.





Også i Danmark har vi et kalkmaleri med briller. Det er i det kendte maleri fra reformationstidens krigeriske religionsstridigheder, hvor hånende ord lyder fra begge sider. 













Billedet "viser en højkatolsk dignitarforsamling. Paven i midten med tiara og pavekors, omgivet af kardinaler, bisper og munke. Han forelægger et dokument, en af de store buller med et utal af vedhængende segl forneden. Foran det knæler to narre med æseløren på hætterne. De peger begge på dokumentet og han t.h. holder yderligere et par brilller i sin løftede hånd imod paven.

Der står ikke eet ord på pergamentet! Det er fristende at opfatte det som en reformatorisk satire over afladssystemet. Dokumentet må vel være begrundelsen for det. Men der er ingen altså. Det er narre som prøver at læse det. Det kan nok være nødvenigt at bruge briller! Folkene i forgrunden diskuterer afladsbrevene, som de står med i hænderne."

Malet 1520-30. Brøns Kirke i Tønder Amt

(Texten fra Den Danske Billedbibel i Kalkmalerier. Samlet af Broby-Johansen 1948).

marts 28, 2016


Dansk Kultur

Cyklister med "Faldehat"

Småbørn fik i ældre tid gerne en faldehat på, som kunde forhindre altfor mange stød og knubs. Den bestod af en tyk, polstret ring, der blev lagt omkring hovedet og holdtes på plads med silkebånd, som krydsedes over issen,  samt et par hagebindsbånd.




I sine Dyrefabler for børn skriver Kaalund til Spædkalven:

"Kalv, Du raver som Du er fuld,
Du burde nok have Faldhat paa...."





I dag bruger man stadig "Faldehat" - nemlig som Cyckelhjelm!











marts 26, 2016

Dansk Kultur


Ældst kendte spilllekort, som er fundet i Skandinavien, blev fundet i Lunds Domkirke. De stammer fra reformationstiden!







































Da man i 1835 flyttede om på de høje korstole i Lunds Domkirke, fandt man rester af et kortspil, som var havnet der på gulvet. Nogen  har hygget sig med at spille et slag kort med sidemanden under korsangen. Det er de ældste kort, man kender fra Skandinavien, og de var lavet af spillekortsfirmaet Robert Besnière(s), som virkede i Rouen i Frankrig 1554-67. Kortene kan ses på Lunds Universitets historiske Museum. `

Men spillekort - almindelige og Tarok -  har været kendt i Europa fra slutningen af 1300-tallet. Karl den Sjette af Frankrig købte tre spil i 1392.
Tegnene varierede noget mellem hjerter, ruder, spar, kløver, stokke, bægre, mønter og lignende, sådan som man stadig kan finde dem. I flere gamle spil fandtes ingen damer.
Det skete af myndigheder af religiøse og moralske grunde uddelte visse privilegier til organisationer, som de kunde tjene penge på. Således fik Frederik den Fjerdes Vajsenhus privilegium på trykning af bibler, psalmebøger, katekismer og spillekort.
















marts 25, 2016

Fup og fiduser



Torben Caroc

Vedhæftede filer15.44 (for 3 timer siden)
til DEMOGRAFISK
Kig omhyggeligt på vedlagte billede af flygtninge som kæmper i havet for sine liv.

Øverst til højre i billedet kom der så en stående mand med, som viser at vanddybden kun er ca en meter. Altså, hvor var det ærgerligt for de 'badende' at beskæringen blev uprecis !
 
Med venlig hilsen fra
Demografisk.wordpress.com  Torben Caroc
Tlf 2747- 8035

Fup og fiduser

marts 20, 2016


Dansk Kultur

I Skibby Kirke i Horns Herred er tre konger på vej ud til falkejagt på deres pragtfulde heste og med falken i hånd, en yndet fornøjelse for de velbeslåede herremænd, men hvad sker der? De møder tre skeletter, tre tidligere konger. Husk at du skal dø. Livet er herligt, men det er kort.

Malerierne er højgotiske fra midten af 1300-tallet, altså sådan omkring Valdemar Atterdag. Gud vide, hvornår vore middelalderkonger begyndte at holde falke til jagt? Paven skal have haft falkoneri i middelalderen. Har Kristian den Første måske fået det forevist, da han var nede og modtog "den gyldne Rose" og Pavens tilladelse til at oprette universitet i København? At man behøvede et sådant
kunde paven jo høre på kongens mangelfulde latinske kundskaber!

Falkoneriet på Frederiksberg kommer først til under Frederik den Tredjes dronning Sofie Amalie og sønnen Christian den Femte. Hun nævnes som dygtig til ridning og jagt. Holberg skriver, at islændingene indsamler falkeunger, opdrættet dem og får godt betalt for dem. Med tiden måtte falkonerdrengene rejse til mange fremmede lande for at overrække de kongelige gaver fra Island og Norge til jagtglade fyrster.














marts 19, 2016

Gamle billeder



Påskemarx 1985




                 Påskesøndag ved Berlings grav i Ordrup ved den katolske Skt. Andreas Kirke


Fra  Karl  Marx til  ISlam

Krudttønden

Videresendt fra Ole Gerstrøm
til muhammedtidende

http://www.bt.dk/krimi/stor-uro-i-retten-omars-venner-saa-roedt-og-saa-fik-dommeren-nok

Stor uro i retten: Omars venner så rødt - og så fik dommeren nok

Af:  KARINA SVENSGAARD  17. MAR 2016

De fire terror-tiltalte fra Krudttøndesagen, som er mistænkt for at assistere Omar El-Hussein. Fra venstre: 26-årige Bhostan Khan, 23-årige Ibrahim Khalil Abbas, den 20-årige Liban Elmi og den 31-årige Mahmoud Rabea.

Det var ikke meningen, at filminstruktør Finn Nørgaard skulle dø.  Da Omar El-Hussein affyrede 28 skud mod Krudttønden 14. februar, var den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks i virkeligheden målet.
Det kom frem i Byretten i København på femte retsdag i terror-sagen, hvor fire unge mænd sidder på anklagebænken tiltalt for terrorisme, fordi de ifølge politiet assisterede Omar El-Hussein på terrordagen 14. februar sidste år.
Omars håndlangere i retten: Sådan hjalp de ham i de afgørende timer
Her troppede den 22-årige Omar El-Hussein op med en militærriffel til et ytringsfrihedsarrangement i kulturhuset Krudttønden på Østerbro i København. Ud af det blå affyrede han 28 skud, som endte med at koste den 55-årige filminstruktør Finn Nørgaard livet.
Men han var slet ikke målet, fortalte den 26-årige terror-tiltalte Bhostan Hossein, som torsdag gav sin version af dagen i retten. Det var derimod arrangementets hovedperson, den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks, som er kendt for at have fremstillet profeten som en hund.
Omars hjælper i retten: Søgte på Lars Vilks og Muhammed-tegningerne
Læs også:
Omars hjælper i retten: Søgte på Lars Vilks og Muhammed-tegningerne
Det fortalte Omar El-Hussein selv til den tiltalte Bhostan Hossein efter skyderiet.
»Han siger, at det ikke var ham, der døde, der skulle dø. Det var ham, der var derinde. Lars Vilks? Muhammed-tegneren. Lars Vilks. Hedder han ikke det? sagde Bhostan Hossein i retten.
»Ja, Lars Vilks,« bekræftede anklageren ham.
»Ja, det var ham,« gentog Bhostan Hossein.
Omar El-Hussein sagde angiveligt også, at han var ked af, at han havde skudt den forkerte mand.
»Han siger, at han er ked af det, der er sket,« refererede Bhostan Hossein.
I retten borede anklageren også i, hvad Bhostan Hossein selv mente om angrebet.
»Langt ude, at en uskyldig er død,« svarede Bhostan Hossein.

Nye detaljer afsløret i retten: Var Mogens Camre Omars næste mål?
Læs også:
Nye detaljer afsløret i retten: Var Mogens Camre Omars næste mål?

Det var også højest overraskende, at den 26-årige Bhostan Hossein indrømmede i retten, at han fik overrakt den militærriffel, som Omar El-Hussein netop havde anvendt ved Krudttønden. Selv sagde Bhostan Hossein, at han ikke havde noget valg.
Han kunne ikke give våbnet retur til Omar, og han kunne ikke smide det væk, fordi han stod ved en legeplads. Underforstået: Han ville ikke smide et våben væk, hvor der leger børn.
Derfor tog han våbnet og gik et stykke væk fra Mjølnerparken, hvor han smed det fra sig i et buskads.
»Han kommer imod mig. Et menneske i panik. Jeg kunne mærke, at det var et gevær. Jeg forsøgte at give det tilbage. Han ville ikke tage det. Jeg er ved legepladsen, små børn og alt muligt. Jeg kunne ikke smide det,« sagde han i retten.
Omars hjælper i retten: 'Min bror er blevet truet på Facebook'
Læs også:
Omars hjælper i retten: 'Min bror er blevet truet på Facebook'

Femte retsdag var desuden præget af stor uro blandt de tiltalte. Særligt den ældste af dem, den 31-årige Mahmoud Rabea protesterede højlydt over anklagerens spørgsmål. Dommer Marianne Madsen truede flere gange med at smide ham ud, hvis ikke han respekterede reglerne.
»Rabea, Rabea, Rabea, jeg vil ikke have det. Du kan ikke være i den her retssal, hvis ikke du kan respektere, at du skal tie stille,« forsøgte dommeren, mens Rabea fortsatte sin talestrøm.
»Jeg vil sgu heller ikke have det. Så smid mig ud,« svarede Rabea.
Også anklager Sidsel Klixbüll kæmpede for ro i den sidste pause.
»I skal være stille, ellers bliver I ført ud,« sagde hun i retningen af Rabea.
»Okay, blondie,« mumlede Rabea.

Til sidst valgte dommeren at  slutte dagen før tid, i håb om at uroen ville lægge sig inden næste retsmøde, som først finder sted 15. april.
Det protesterede den tiltalte Bhostan Hossein til gengæld over. Det samme gjorde anklageren, som ikke mente, at de tiltaltes manglende evne til at styre deres temperament skulle styre slaget i en retssag.

Hvem er de tiltalte?
Den 21-årige Liban Elmi:
Anholdt 15. februar 2015.Tiltalt for terrorisme og for at bortskaffe fuldautomatisk militærriffel.  Nægter sig skyldig.
Bosat ved Mjølnerparken. Dømt for indbrud i lejlighed på Nørrebro i 2012 og involveret i endnu et i 2014. Straffen udløstes ikke, hvis han undergav sig 'struktureret, kontrolleret' behandling for alkoholproblemer i et år.

Den 23-årige Ibrahim Abbas:
Anholdt 15. februar 2015. Tiltalt for terrorisme. Nægter sig skyldig.
Tidligere bosat på Amager, men med relationer i Mjølnerparken. Har arbejdet som fitnesstræner og i en længere periode boet i Mellemøsten. Har begået indbrud og hærværk sammen med Omar El-Hussein, hvor de skrev Omar og Brothas på en mur nær Mjølnerparken. Tidligere dømt for tyveri,  hæleri og røveri samt besiddelse af stoffer, overtrædelse af færdselsloven og for dødstrusler mod politifolk.

Den 26-årige Bhostan Hossein:
Anholdt 20. marts 2015. Tiltalt for terrorisme og for at bortskaffe fuldautomatisk militærriffel. Nægter sig skyldig.
Relationer til banden Brothas, der holder til i Mjølnerparken. Tidligere dømt sammen med 12 andre bandefolk fra Brothas for at stå bag et våbenlager på Gladsaxe kirkegård på Københavns Vestegn, hvor bl.a. oversavede jagtgeværer og ammunition var gravet ned.

Den 31-årige Mahmoud Rabea:
Anholdt 19. marts. Tiltalt for terrorisme og for besiddelse af ammunition af samme type, som den Omar El-Hussein anvendte. Nægter sig skyldig.
Involveret i bandemiljøet og alvorlige våbensager. Anholdt i lejlighed på Nørrebro i 2008, hvor der blev fundet et våbenlager af rifler, maskinpistoler, sprængstof og skudsikre veste. Idømt otte års fængsel i Københavns Byret, men flygtede. Anholdt og udleveret fra Tyskland.

LÆS MERE
Omars hjælper i retten: 'Han gav et maskingevær - han var i panik'
Omars hjælper i retten: 'Han gav et maskingevær - han var i panik'
Nye detaljer afsløret i retten: Var Mogens Camre Omars næste mål?
Nye detaljer afsløret i retten: Var Mogens Camre Omars næste mål?
Se alle
Hvad handler terror-sagen om?

Fire unge mænd på 21, 23, 26 og 31 er tiltalt efter straffelovens § 114, stk. 1, der går på manddrab begået under terrorhandlinger. Straffen er op til livstid.

Ifølge anklageskriftet har de hjulpet ved:
a)  'Deres vedvarende og tætte kontakt' til Omar El-Hussein på terrordagen 14. februar 2015, hvor de 'tilskyndede ham til angrebet ved synagogen'.
b) At give ham en hættetrøje, som han var iført under angrebet ved synagogen.
c)  At købe og give ham en skuldertaske, som han havde med under angrebet ved synagogen.
d) At forsyne ham med 7.65 mm ammunition af mærket Geco samt 9 mm ammunition af mærket CBC Luger, som blev brugt under synagoge-skyderiet.
e) Betale for adgang til en computer på netcaféen Powerplay på Nørrebro, som han anvendte 'til at lede efter målet for sit næste angreb' efter Krudttønden.

Den 31-årige er derudover tiltalt for at være i besiddelse af ammunition magen til ovenstående, da han blev anholdt 19. marts 2015.
Den 20-årige og den 26-årige er desuden tiltalt for at bortskaffe den automatriffel, som blev benyttet under Krudttønde-skyderiet.

Kilde: Sagens anklageskrift, Straffelove

marts 17, 2016

Spred info om dette overgreb:


Hjælp: Somalier sexkrænker piger i venterum



Tonny Brandt Andersen var udsat for en særdeles ubehagelig oplevelse, da han natten mellem lørdag og søndag opholdt sig på Middelfart station ved 04-05.30 tiden. En oplevelse, der har gjort så meget indtryk på ham, at han har skrevet et opslag på Middelfart-gruppen på Facebook.
"Hej piger, pas på i Middelfart om natten. Jeg skulle skifte tog, hvilke der jo ikke er så mange af på den tid af natten. Det var meget koldt, og jeg gik rundt for at holde varmen. Det meste af tiden var jeg i venterummet (Ved 7eleven). På et tidspunkt kom der 2 piger ind i venterummet, og satte sig på en bænk på den side hvor der også er toiletter. Noget tid senere kom der 4 piger (på vej hjem fra fest). De satte sig på bænken i den modsatte side."
Herfter beskriver han, hvordan en mand, som han betegner som somalier kommer ind i venteværelset.
""Han havde en cykel som han lod stå udenfor med lys på. Han satte sig midt i venterummet. Senere gik en dreng og pige gennem venterummet og tunellen, han var i korte bukser. De kendte tydeligvis de 4 piger."
Tonny Brandt Andersen gik frem og tilbage for at holde varmen, og samtidig holde øje med forsinkelser på det tog, som han skulle med. Det er under hans vandren frem og tilbage, at den ubehagelige oplevelse bliver en realitet.

"Et par gange gik jeg helt ned i den anden ende af gangtunellen mod Brovejen. På et tidspunkt hvor jeg var helt nede i den anden ende af gangtunellen, kunne høre at der skete noget i venterummet."
"Jeg gik tilbage og så at somalieren sad på en af pigerne, på en måde så han nærmest lå hen over et par af dem. Han havde tilsyneladende bare siddet og ventet på at jeg skulle gå. Jeg gik hen mod pigerne og sagde "generer han jer", de mumlede noget jeg forstod som et ja, men jeg ville være sikker og sagde igen "generer han jer". så kom det meget tydeligt fra flere af dem, i en tone der ikke var til at tage fejl af.

Tonny greb ind

Resolut gik Tonny Brandt Andersen hen til somalieren.
"Derpå tog jeg fat med begge hænder i hans jakke, og løftede han op fra bænken, og med et sving fik ham ud på gulvet væk fra pigerne. Jeg gav tydeligt tegn til, at han skulle forsvinde ud af venterummet. Han satte sig igen på bænken midt i rummet, og jeg stillede mig et kort stykke fra ham, og nedstirrede ham. Efter nogle få minutter tog han vanter på og hentede sin cykel, hvorefter han kørte gennem gangtunnellen og ned til Brovejen og til venstre."
Siden den ubehagelige episode har Tonny Brandt Andersen tænkt nærmere over episoden - og det tegner umiddelbart et skræmmende billede af begivenhederne. 
"Når jeg tænker tilbage på hændelserne, har jeg ham mistænkt for at havde fulgt efter de 4 piger til stationen. Det kan de så fald være glade for, at de ikke fulgte hinanden hjem, til der kun var én tilbage."
"Jeg skriver om hændelsen her, fordi jeg opfatter manden på cykel som en fra Middelfart, og problemet er derfor ikke væk, fordi der ikke skete mere søndag morgen. Det vil ske igen. Jeg har mandag ringet til politiet i Middelfart og talt med vagthavende som hed Jan. Han ville sørge for at hændelsen vil fremgå af døgnrapporten, men da jeg ikke er den forurettede, kan jeg ikke anmelde sagen, kun melde mig som vidende, som hermed er gjort."
"Med mindre en af de 4 piger melder sagen, så er der kun at vente på, at en anden pige en dag bliver overfaldet i Middelfart. Der er masser af kameraer på på Middelfart station, også i gangtunnel og venterum, så hele det her beskrevne, fremgår af disse optagelser, men der sker ikke mere uden en anmeldelse fra en af de 4 piger. Jeg bor ikke selv i Middelfart, men jeg har meldt mig ind i denne gruppe midlertidig, fordi avisen ikke vil skrive om min oplevelse uden en politianmeldelse. Jeg føler det er min pligt at advarer."
Ifølge Fyens.dk har politiet i Middelfart nu bedt DSB om optagelser fra overvågningskameraet i ventesalen på Middelfart Station natten mellem lørdag og søndag i sidste uge.
Du kan hjælpe med at finde frem til manden, samt sprede advarslen ved at dele nedenstående Facebook-opslag.

marts 14, 2016

Europas Kultur ødelægges bevidst

Nedenstående tyske artikel, som jeg har fundet på bloggen Politically Incorrect i går, 13.3.16, drejer sig om den af politikerne bevidste ødelæggelse af den europeiske kulturkreds og har rødder i Frankfurterskolen. Emnet har været grundigt diskuteret og fremført i adskillige bøger, men den brede befolkning synes at ignorere forholdene.

Jeg mødte den bagved liggende ideologi og idèen om at skabe et nyt menneske i World Federation of Mental Health i 1972.

« Video: Interview Frauke Petry mit Imad Karim — Landtagswahlen: Vorl. Endergebnis AfD – Sachsen-Anhalt 24,2%, BW 15,1%, RLP 12,6% »

Grün-roter Schulunterricht für die Kleinsten
Der Kampf um die Seelen unserer Kinder und gegen die „Neue Gesellschaft“ Es tobt ein Krieg in Deutschlands Schulen und Kindergärten. Es ist kein Kampf mit Waffen, Kanonen und Kartätschen, sondern ein leiser Kampf um die Seelen unserer Kinder. Es ist ein Kampf mit versteckten Waffen, mit psychologischer Raffinesse und Verführungsinstrumenten. Ziel ist die Schaffung des „Neuen Menschen“, der den alten ersetzen soll.

Der Einfluß der Frankfurter Schule
Schon Karl Marx träumte davon. Sartre, Simone de Beauvoir und die „Frankfurter Schule“ haben diesem „Neuen Menschen“ den Weg bereitet. Scheinbar hilflos schaut „der Bürger“ zu, wie ihm der vertraute Boden unter den Füßen weggezogen wird. Und das „Establishment“ – die Gemeinschaft der gesellschaftlichen Posten-Inhaber – tut so, als wäre das nichts Bemerkenswertes, darauf vertrauend, daß ihnen nichts geschieht, und wird so zum Steigbügelhalter der Revolution.

Geschichtlich, philosophisch und erst recht ideologisch treffen die Bürger absolut unvorbereitet auf die neuen Ideen. Ihre Hilflosigkeit wird zur Wehrlosigkeit und verhilft den satanischen Kräften zu immer neuen Erfolgen. Die Ideologie der Gesellschaftsveränderer, nein, der Gesellschaftszerstörer der alten Gesellschaft, nimmt Platz im politischen Bereich und erobert nach und nach alle Position in Kultur und Bildung unserer Gesellschaft.

Ergebnis: Die (alte) Gesellschaft stirbt, wird ausgerottet – und ersetzt durch eine „offene Gesellschaft“, die keine Traditionen kennt, keine christlich-abendländischen Werte und keine nationalhistorische Verantwortung. Die alten Werte werden aufgekündigt, verächtlich gemacht oder gleich in die Tonne getreten.

Umerziehung der Kinder
Psychologisch und strategisch geschult greifen sie da an, wo die Menschen am ehesten umzuformen sind: bei den Kleinen und Kleinsten. Kinder sind die Zukunft einer Gesellschaft, und um letztere zu verändern, muß man erstere, die Kinder, ändern. Ergo stürzt sich der neue Geist, der „Zeitgeist“, auf die Umerziehung der nachfolgenden Generation, beginnend schon im Kindergarten.
Da bekommt der Begriff von der „Hoheit über die Kinderbetten“ eine ganz andere Dimension. Bitte nicht vergessen: Es war ein Sozialist, Olaf Scholz, damals Generalsekretär der SPD, der die Forderung von der „Hoheit über die Kinderbetten“ formulierte – und damit an seinen geistigen Vater Karl Marx erinnerte.

Sie haben es geschafft! Über den Kinderbetten schwebt heute ein neuer Geist – der Zeitgeist, der alle alten Begriffe auflöst. Mann, Frau, Kind als Grundbegriff der Familie sind von gestern. Heute ist alles „geschlechtergerecht“, der Genderideologie sei Dank. Statt der bisher „üblichen“ Mann-Frau-Geschlechter hat die Gender-„Wissenschaft“ (mindestens) sechzig neue „Geschlechter“ entdeckt – vereint unter dem Begriff „LSBTTIQ“ („Mann und Frau“ kommen da gar nicht mehr vor). Es handelt sich (geschätzt) zwar nur um fünf Prozent der Gesellschaft, aber eine „gendergerechte“ Gesellschaftspolitik ist für alle da, auch für jede Minderheit.

Das ist nicht mehr „normal“, wir sind nicht mehr normal!
Wie kommen wir dazu, uns vor diesem Zeitgeist zu ergeben, uns diesem Zeitgeist zu beugen, zuzusehen, wie die tradierte Familie kaputtgeredet wird? Warum wehren wir uns nicht? Warum lassen wir zu, daß in Kindergärten und Schulen Sexspielchen geübt werden, die unsere (harmlosen und typisch kindgerechten) „Doktorspielchen“ weit in den Hintergrund treten lassen? Und warum wehren wir – wir Eltern, Großeltern und Paten – uns nicht dagegen, daß die „Versauung“ unserer Kinder zum staatlichen Bildungsprogramm wird?

Das vor einigen Tagen – gerade noch rechtzeitig vor den Landtagswahlen – erschienene neue Buch von Peter Helmes ist ein „Hammer“. Auf rd. 90 Seiten legt der Autor die finsteren Absichten der grün-roten Genossen schonungslos offen, bleibt aber zurückhaltend in seiner Sprache – im Gegensatz zu der Sprache der Zeitgeistigen, die nicht davor zurückscheuen, schon Kindern im Kindergarten und in den ersten Schuljahren beizubringen, wie man richtig f**** oder onaniert. Das schlimmste steht uns noch bevor:
Grün-Rot will mit aller Gewalt dieses Verderben unserer Kinder in den Schulunterricht einführen – getarnt unter dem Arbeitstitel „Bildungs- und Aktionsplan“. In einigen Bundesländern wird das schon praktiziert. Weitere kommen bald hinzu, wenn dem Spuk kein Ende bereitet wird.

Der „Neue“ Mensch
Peter Helmes ist es gelungen, den Kern dieser Politik offenzulegen: Es geht um den „Neuen“ Menschen, um eine „Neue“ Gesellschaft! Das setzt die Zerstörung des Kerns der (alten) Gesellschaft voraus: die Familie (und die Ehe). Ungebremst von Kirche(n) und etablierten Parteien marschieren die „Frankfurter Schüler“ in Richtung sozialistischer Einheitsgesellschaft, in der selbst die Geschlechter gleich sind. Im Mittelpunkt des Neuen Menschen steht der Sex in allen Varianten und jede(r) mit jeder/jenem. Deshalb wird schon den Kleinsten beigebracht, wie Sex richtig funktioniert. Daß dabei der Begriff „Liebe“ unters Bett fällt, ist wohl ein „Kollateralschaden“.

Wehret den Anfängen!
Das Buch kann kostenfrei und unverbindlich bezogen werden
» Peter Helmes: „Sex mit Sechs? – Will das Kretschmann?“ Herausgeber: Die Deutschen Konservativen e.V., Beethovenstr. 60, 22083 Hamburg, Tel.: 040/2994401, E-Mail: info@konservative.de

Zum Autor: Peter Helmes (*1943) ist seit 1959 Mitglied der CDU und war Bundesgeschäftsführer der Jungen Union, Generalsekretär der „Internationalen Jungen Christdemokraten und Konservativen“ und Hauptgeschäftsführer der CDU/CSU-Mittelstandsvereinigung. Bei der Bundestagswahl 1980 war er Mitglied im Wahlkampfstab von Franz Josef Strauß. Helmes ist Autor des vielbeachteten Buchbandes „Die Grünen – Rote Wölfe in grünem Schafspelz“ und betreibt den Blog „Conservo“.

Print Friendly Version of this page. Print Get a PDF version of this webpagePDF
Kategorie: Buch-Tipp, Grüne, Schule
Autor: PI, 13. Mrz 2016 | Kommentar schreiben  

marts 12, 2016

Invitation til Armensk kunstudstilling fra d.15-25. Marts 2016


Indbakke
x

Fra

Anna Karapetian anna@danarmen.dk




Kære DanArmens medlemmer,venner, samarbejdspartnere

Hermed sender jeg invitationen til dig. Du må dele invitationen til alle dine kollegaer, venner, bekendte,
journalister, og hvem ellers der måtte have interesse i armensk kunst.

I programmet er:
  - åbningstale, præsentation
 Hrachya Aghajanyan, Den Armenske Ambassadør i Danmark og Norge,

 Ole Meeldgard, formand for Dansk Armensk Forening DANARMEN

 - violin
 Astrid Mikaelyan, Det kongelige dansk musikkonservatorium

 - Kafe/te og mm

 Vi glæder os, til at se dig i Den armenske ambassade på Ryvangs Allé 50, Hellerup

De bedste hilsner


https://mail.google.com/mail/u/0/#search/anna%40danarmen.dk/1535cea5aa46e5d7?projector=1




John Bauers ulve

Nordens største  dyrepark, Kolmården, blev anlagt 1965 på flere hundrede tønder svensk land med god plads til alverdens spændende dyr. Den skulde snart efter vække opsigt ved at påtage sig en usædvanlige opgave, nemlig at forsøge at føre tre halvtamme sibiriske tigerunger tilbage til naturens vildskab. Men ak, såvel gik det ikke.

Fra vor bibelshistorie har vi mennesker nogle sære idèer om, at dyr må kunde lære at leve side om side med hinanden uden hensyn til kropsbygning, muskler og tandsæt. Paradisiske tilstande.
Før i tiden levede der ulve i Sverige, men bønderne udryddede dem, for de overfaldt deres får og geder. Nu havde man så ikke haft ulve i umindelige tider, og man bildte sig ind, at de ikke var farlige for mennesker. De var jo stamfædre til Schæferhunde og pekingesere og stak givetvis af, hvis de mødte et menneske i skoven. Nogle påstod èt, andre noget andet.

Overfaldt ulve kun Dalerbøndernes får og geder, eller kunde der også ryge nogle mennesker,  måske småbørn ind imellem? Eller var det bare snak? Bønderne fik udbetalt erstatning for de sønderrevne får og geder, hvis de fandt resterne. Nej, ulve var bange for mennesker, hed det. Ganske vist sad der en filmstrimmel fast i min barndoms erindring fra Lapland, hvor en pulke jog af sted igennem snefoget...  Men det var jo netop - bare film. "Lajla" hed den. På Kolmården havde de en kvinderlig dyrepasser, som havde givet et kuld ulveunger på otte patteflaske, og det kunde de da huske.. . De var blevet en turistattraktion. Oppasserske havde kunnet tage turistgæster med sig ind i indelukket. Der var godt nok sket ubehagelige episoder ind imellem, hvor nogle ulvesnuder havde været for nærgående og truende....

Men det var trods alt småting indtil den søndag i 2012, hvor Kolmårdens øvede ulveamme skulde få sit livs overraskelse uden at nå at slå allarm.  

Over hele Sveriges lange land brød diskussionen nu igennem. Var ulve bange for mennesker? Som tidligere  delte svenskerne sig i to lejre, for og imod, med påstande og vidnesbyrd som styrkede de enkelte menneskers egen tro på det gode eller på det onde. Ligesom når TV-nyhedernes fremfører facts.

Men på Kolmården gik de i gang med at læse på lovreglerne for arbejdsmiljøet og - efter fire års overvejelser -  den 28. januar 2016 kundgjordes det, at der nu var rejst anklage mod Kolmården og dens tidligere zoologiske chef, Mats Höggren.

marts 02, 2016

Femte Kolonne-virksomhed for fyrre år siden



Forleden hørte jeg til min store overraskelse, at Weekendavisen den 5. februar hade bragt et indlæg, som påfaldende mindede om de angreb, jeg fremførte i 1970`erne imod organisationen BRIS, der optrådte som en 5. kolonne i samfundet imod enhver myndighed. Illustrationen i Weekendavisen var også her rottefængeren fra Hameln.

BRIS - fra noten i Gertrud Galsters bog "Femte Kolonne":

Børns Rettigheder i Samfundet, med øgenavnet "BarneRov i Samfundet", blev stiftet 1969 (året efter ungdomsrevolutionen) på Mentalhygiejnens daværende kontor i Fredericiagade i København på baggrund af World Federation of Mental Health`s og psykolog Eggert Petersen`s idèer, oprindeligt udtænkt af den canadensiske psykiater Brock Chisholm og påfaldende på linje med de kommunistiske langtidsmål fra 1963.

BRIS ønskede efter eget udsagn at være en 5. kolonne og pressionsgruppe "mod forældre, skole og enhver myndighed", idet de - ret udemokratisk - altid vilde tage 100 % parti for barnet, hvad enten det havde ret eller ej. BRIS stod således ideologisk bag Børnemagt* m.m. og lokkede børn til at løbe hjemmefra.
Se Kristelig Lærerforenings blad, "Vor Skole", februar 1974 samt maj 1977 og Peder Hoves bog "Der hænger han".
World Federation of Mental Health og dens underafdeling, BRIS, afsløredes af rigsrevisionen i 1975.
Hvad står det svenske BRIS for? en femte-kolonne-celle af samme type som den tidligere danske, hvis mål det var at indskrænke eller helt afskaffe forældreretten?

Reklametext for organisationen BRIS på ARLA mælk i Sverige februar 2016:

"Foto av ZARA  (från) BRIS
Stora idoler har också varit små
På varje utvicklingssamtal i skolan  fick Zara höra att hon skulle vara tystare, inga sjunga så mycket om allt, i dag hyllas hon istället av sin sång och sina åsikter.
BRIS  ZARA LARSSON  116  111  bris.se
Du som är under 18 år kan kontakta våra Briskuratorer via telefon, mejl eller chatt om du behöver prata om mågot som känns jobbigt. När du hör av dig till os får du vara anonym och du behöver inte ens berätta vad du heter. Vi kan aldrig se varifrån du ringer, mejlar eller chatter och det syns inte på telefonräkningen att du ringt till oss.
Du är alltid välkommen till Bris.
Telefon   MEJL & CHATT



Hvis ikke jeg husker helt galt skænkede Atrid Lindgren en pæn sum penge til den svenske organisaton BRIS (Børn rettigheder i Samfundet, stiftet 1971).  BRIS har åbenbart hjulpet      
"viljestærke" ZARA frem på arenaen trods kammeraterne.